Tečaj naprednih tehnika i MVVT

TEČAJ NAPREDNIH TM-TEHNIKA I TRETMANI MAHARISHI VEDSKIH VIBRACIJA PONOVNO U ZAGREBU OD 15. - 23. STUDENOG 2014.

Dragi meditanti, sidhe i učitelji TTM-a!

Velika nam je radost i zadovoljstvo pozvati vas na tečaj naprednih TM-tehnika koji će se održati za vikend 15. - 16. studenog 2014. u TM-centru Zagreb, na Zelenom trgu 2.

Tečaj će održati TM-sidhi administratori i instruktori naprednih TM-tehnika bračni par Nandi Mandalam.

Napredne tehnike transcendentalne meditacije obogaćuju i unaprjeđuju naša iskustva u meditaciji i potpomažu razvoj svijesti.

Obogatite iskustvo svoje meditacije!

"Svrha naprednih tehnika ( NT ) je uzdići naša iskustva na višu razinu. NT su poput hranjiva, kad želimo unaprijediti rast neke biljke koristimo hranjivo koje će pomoći da uberemo bolje voće. Želimo li uživati u većim postignućima i većoj punini života trebamo iskoristiti prednosti ovog prekrasnog programa naprednih tehnika, a time ćemo unaprijediti i razvoj viših stanja svijesti"

- Maharishi

Nove meditante podsjećamo da su NT preduvjet za odlazak na TM-sidhi tečaj, a prijaviti se za tečaj naprednih tehnika možete nakon što ste redovno vježbali TM-tehniku dva puta dnevno kroz najmanje 2 mjeseca. Minimalno toliko treba proći i od početka prakticiranja ranije primljene napredne tehnike. Ukupno, naprednih tehnika je četiri.

Popunjavanje pristupnog upitnika za tečaj naprednih tehnika bit će omogućeno već dan ranije, u petak 14. studenog u 19:30 sati, uz sastanak s učiteljem koji će odgovarati na sva pitanja vezana za napredne tehnike. Za sve ostale koji to nisu u mogućnosti zbog obaveza ili jer putuju iz drugih gradova, popunjavanje upitnika će biti u subotu 15. studenog u 11:30 sati, neposredno pred sam početak tečaja.

Posebno napominjemo da je neophodno biti prisutan oba dana tečaja, i u subotu i u nedjelju.

Tretmani Maharishi tehnologije vedskih vibracija (Maharishi Vedic Vibration Technology, MVVT), održavat će se u prijepodnevnim i poslijepodnevnim terminima prema dogovoru od ponedjeljka 17. studenog, do nedjelje 23. studenog. Tretmani su individualni. Za prijave i dodatne obavijesti o MVVT slobodno se javite na 098 18 99 820.

Više informacija o ovom izvanrednom ne-medicinskom pristupu za oživljavanje unutarnje inteligencije tijela korištenjem vedskih zvukova za poboljšanje zdravlja i olakšavanje zdravstvenih tegoba, možete pročitati prateći poveznice:

http://www.vedicvibration.com/
www.tm-savez.hr/novosti_izlist_sve.php?id=481

Prvi korak za prijavu na MVVT tretmane je popunjavanje
obrasca na:
www.mvvt.org/agreement.php

Molimo vas, ukoliko već niste, prijavite se što prije, a obavijestite o tome i druge prijatelje meditante.

Informacije i prijave:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
091 244 1570

Kroz napredne tehnike napredujmo zajedno.
S radošću vas očekujemo!