GRAVIOLA - čudesna biljka iz amazonske prašume

Sve veći broj znanstvenika i liječnika zagovara biljku graviolu kao prevenciju te alternativnu opciju samog izlječenja karcinoma.

Graviola je trenutno najpopularniji preparat prirodne medicine o čijim dobrobitima se vijest sve više širi. Ovo čudesno stablo koje raste duboko u amazonskoj prašumi, učinkovito i na prirodni način uništava stanice raka snagom nekoliko stotina puta jačom od kemoterapije, a da pri tome ne šteti zdravim stanicama. Stoga, prirodna terapija graviolom ne uzrokuje ekstremne mučnine, gubitak težine te gubitak kose pa je pogodna za preventivu i pomoć pri liječenju raznih tipova karcinoma.

graviola logoLjekovita Graviola

Graviola, latinskim nazivom Annona muricata, zimzelena je biljka porijeklom iz Južne Amerike. Na engleskom jeziku, graviola ima nadahnuti naziv „soursop“ što znači Izvorni sok.
O ljekovitosti graviole saznajemo od jednog od najvećih američkih proizvođača lijekova koji je ovu biljku podvrgnuo na više od 20 laboratorijskih testova koji su se provodili od 1970-ih godina.Istraživanja su pokazala da bioaktivni spojevi iz graviole, annona acetogenini, ubijaju maligne stanice čak 12 vrsta karcinoma, među kojima su karcinom debelog crijeva, dojke, prostate, pluća i gušterače.

Iako je najpopularnija zbog snažne učinkovitosti u prevenciji i borbi protiv karcinoma, Graviola ima i druge blagodati:

  • Detoksicira organizam, čisti donji probavni sustav, pomaže kod želudačnih i probavnih tegoba
  • Ima antivirusno, antibakterijsko, antiparazitno i antimikrobno svojstvo: pomaže u liječenju groznice, prehlade i gripe, kašlja, herpesa simplex, kandide i ešerihije koli (Escherichia coli);
  • Podiže imunitet i jača tijelo i životnu energiju te štiti od smrtonosnih infekcija;
  • Ima umirujući efekt i daje bolji san, sredstvo protiv stresa, prirodni sedativ i antidepresiv, pomaže kod depresije te živčanih poremećaja, poboljšava raspoloženje, snižava visoki krvni tlak;
  • Podrška je limfnom sustavu i cirkulaciji;
  • Koristi se kao analgetik: protiv bolova, upale mišića i zglobova, kod artritisa i drugih upala;
  • Blagotvorno djeluje na sve organe i pomaže kod astme, dijabetesa tipa 2, zatim bolesti pluća, srca, jetre i žuči

Graviola djeluje na više razina u prevenciji i liječenju karcinoma i tumora: uništava stanice raka bez štetnih nuspojava, jača imunološki sustav, štiti od infekcija, uspostavlja normalan rad organa, vraća životnu energiju te pozitivan životni stav.

Drevna uporaba
•  U peruanskoj Amazoniji, graviola se upotrebljava kao sredstvo za smirenje i protiv dijabetesa;
•  U brazilskoj Amazoniji, graviola je poznata kao lijek za jetru;
•  U Indiji se preporuča za bolji san, protiv bolesti žuči, prehlade kao i za brze otrežnjenje pijanaca;
•  U Africi je koriste kao analgetik i često nalazi primjenu u liječenju dječje groznice;
•  Razni dijelovi graviola stabla, uključujući koru, lišće, korijenje, plod i sjemenke ploda se stoljećima  koriste u medicini južnoameričkih Indijanaca za liječenje artritisa, astme te bolesti srca i jetre

Graviola Premium u prahu, 300g, terapija za 3 mjeseca - 300 kn!
Graviola Premium tablete, 600kom, terapija za 3 mjeseca u onkološke svrhe- 525 kn


Narudženica je na kraju teksta....

GRAVIOLA PREMIUM, LIST U PRAHU 150 g / 1 kg
- prirodni dragulj amazonske prašume -

Graviola Premium sadrži amazonsku graviolu vrhunske kvalitete koja sadrži obilje annona acetogenina. Podrijetlom je iz Perua, a proizvodi se u visoko kontroliranim uvjetima po najvišim standardima za kvalitetu u EU, Španjolskoj pod brendom Energy Feelings.  Njeno potvrđeno blagotvorno djelovanje na imunološki sustav vjerojatno je tek početak otkrivanja njenog punog potencijala koji može biti iskorišten za dobrobit ljudskog organizma.
100% prirodno: 100% čista graviola (Annona muricata) u prahu, premium kvalitete. Bez glutena i laktoze, pogodno za vegane i vegetarijance, s niskim glikemijskim indeksom
iz srca amazonske prašume od autohtonog drveća graviole sa najvišim udjelom annona acetogenina;
- Vrhunska kvaliteta od uzgoja (od samoniklih stabala graviole u amazonskoj prašumi), branja i proizvodnje (sušenja na niskim temperaturama radi očuvanja maksimalnog broja bioaktivnih sastojaka annona acetogenina te vitamina C i drugih vitamina i minerala) do pakiranja u finalni proizvod
hermetički zatvorena ambalaža garantira očuvanje bioaktivnih sastojaka i kvalitetu proizvoda kako praha tako i tableta. Vrećica graviola praha je 100% reciklirajuća
Graviola se ne smije uzimati metalnom žličicom, za doziranje se savjetuje korištenje plastične žličice (1 čajna žličica = 1g praha graviole).
Ne preporuča se trudnicama, dojiljama te oboljelima od Parkinsonove bolesti. Osobama koje piju antidepresive i lijekove za snižavanje krvnog tlaka ili koje imaju niski krvni tlak, savjetuje se konzultiranje s liječnikom prije uporabe. Za vrijeme terapije s graviolom potrebno je korigirati dozu navedenih lijekova budući da graviola sama po sebi ima antidepresivna svojstva te je prirodni lijek za hipertenziju.
Obzirom da graviola pored antikancerogenog ima i snažan antibakterijski učinak, nakon mjesec dana terapije s graviolom savjetuje se korištenje probiotika u svrhu obnove crijevne flore s dobrim bakterijama.

Narudženica je na kraju teksta....

Preporučena uporaba


1g = 1 čajna žličica praha= 2kom tableta

Prah Graviole Premium se koristi tako što se zamiješa u čaši (2dcl) tople (ne vruće) vode, čaja, soka ili jogurta. Zdravim osobama za jačanje imuniteta se preporuča uzimati 1g (1 čajna žličica- koristiti plastičnu ili drvenu) dnevno, a osobama sa zdravstvenim tegobama, 2 do 3g dnevno, ovisno o težini zdravstvenog stanja.  

Zbog jakog detoksikacijskog učinka Graviole Premium, savjetuje se postupno povećavanje dnevnog unosa, počevši od 0,5-1g dnevno, do željene dnevne doze od 2 ili 3g. Period prilagođavanja traje oko tjedan dana. Prvi dan se uzme 0,5-1g dnevno, a svaki idući dan se doza povećava za 0,5-1g dok se ne dođe do željene doze od 2, tj. 3g dnevno (2 ili 3 x 1g). Ukoliko se u bilo kom momentu osjeti da je započeto čišćenje preintenzivno za organizam, slobodno se zadržite na manjoj dnevnoj dozi koja Vam odgovara. Nakon nekoliko dana, kada se organizam prilagodi, možete nastaviti sa postupnim povećavanjem doze.

Pijenje što više vode (oko 1,5l -2l) je  korisno za ispiranje mrtvih i umirućih stanica te toskina i štetnih tvari iz tijela te radi smanjenja Herxheimer reakcije.

Iako je graviola bogata vitaminom C koji štiti i jača imunološki sustav, za vrijeme korištenja graviole (u prahu ili u tabletama) preporučeno je dodatno unošenje vitamina C iz prirodnog izvora, poput naranči, limunade bez šećera, čaja od šipka i hibiskusa, nara i prije svega CAMU CAMU-a kao najbogatijeg izvora vitamina C na planeti. 

Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti. Ukoliko dulje vrijeme koristite graviolu, savjetuje se pauza od 7 do 15 dana nakon svaka tri mjeseca kontinuirane uporabe. Ne izaziva ovisnost. Može se uzimati prije, za vrijeme i poslije kemoterapije ili zračenja.

  • za jačanje imuniteta, detoksikaciju te prevenciju karcinoma:

1g praha Graviole Premium dnevno imati će izuzetno blagotvoran učinak na imunološki sustav donoseći brojne dobrobiti za cijeli organizam i dajući mu novu snagu. Zbog učinka opuštanja koji graviola ima, najbolje je dnevnu dozu od 1g uzeti 1h poslije laganije večere, a 2-3h prije spavanja, razmućen u 2dcl mlake vode.

  • kod raznih zdravstvenih tegoba (dijabetes, bolesti pluća, srca, jetre, za bolju cirkulaciju i poticanje limfe, kao antidepresiv ili lijek za hipertenziju i dr.):

Preporuča se uzimati 1,5 - 2g praha Graviole Premium dnevno. Dnevnu dozu je najbolje raspodijeliti u manje doze te  uzimati 2 puta dnevno po 1 g, pola sata prije obroka. Preporuča se postupno povećavanje dnevnog unosa, počevši od 0,5-1g dnevno, do željene dnevne doze od 1,5-2g.

  • u onkološke svrhe:

Terapeutska doza u slučaju borbe protiv karcinoma je 3g praha Graviole Premium dnevno. Dnevnu dozu je najbolje raspodijeliti u manje doze te uzimati 3 puta dnevno po 1 g, pola sata prije obroka. Do terapeutske doze se preporuča doći postupnim povećavanjem počevši sa minimalnim dozama od 3x po 0,5g (pola čajne žličice praha) ili 3x po 1 tableta.

Terapeutska doza (u onkološke svrhe):
Graviola Premium prah:
3x po 1 čajna žličica (3x po 1g) tijekom tri mjeseca;

Graviola Premium tablete:
3x po 2 tablete (3x po 1g) tijekom tri mjeseca.


Graviola Premium, list u prahu 300g, terapija za 3 mjeseca- 300 kn !
Graviola Premium tablete, 600kom, terapija za 3 mjeseca u onkološke svrhe- 525 kn!

Za učinkovitu terapiju i dugotrajne rezultate, savjetuje se napraviti kuru korištenja graviole od minimalno 3 mjeseca obzirom da se radi o holističkom, prirodnom preparatu. Kao što bolest ne nastane odjednom, tako je isto potrebno vrijeme za potpuno iscjeljenje.
Strpljenje, nenasilni tretmani i pozitivan životni stav, ljubav prema sebi i svom tijelu, zdrava prehrana (što više svježih, neprerađenih namirnica), hidratacija, boravak u prirodi, fizička aktivnost prema mogućnostima, molitva i meditacija su načini kojima možemo doprinijeti što bržem cjelovitom ozdravljenju.

Narudženica je na kraju teksta....

ANTIKANCEROGENI PAKET - DETOKS - ZAŠTITA ORGANIZMA I JAČANJE IMUNITETA 

Graviola u prahu i tabletama bogata annona acetogeninima i vitaminom C – za snažnu detoksikaciju i podizanje obrambenih snaga organizma, anti-kancerogeno;
Camu Camu u prahu, organski - najbogatiji izvor prirodnog vitamina C;
Sikavica u prahu – za čistu i zdravu jetru;
Stevia u vrećicama – zdrava i ukusna zamjena za šećer sa 0 kalorija;
Selen u prehrambenom kvascu, u tabletama – snažan antioksidans;
Vitamin D u prehrambenom kvascu, u tabletama – za normalno funkcioniranje imunološkog sustava;


*Svi navedeni proizvodi dolaze od renomiranog europskog proizvođača specijaliziranog za proizvodnju superhrane, sportske prehrane i organske, veganske i bezglutenske hrane pod brendom Energy Feelings. Izuzev tableta, sva pakiranja se mogu 100% reciklirati. Svi proizvodi su pogodni za vegetarijnace i vegane. 
Volimo i čuvamo naš planet i zdravlje! Za više informacija posjetite našu web stranicu:
https://joyfoodshop.com/hr/


Pročitaj više o Antikancerogenom paketu ovdje

Što liječnici kažu o Gravioli Premium

graviola dr anteCijenjeni prof.dr.sc. Ante Bolanča, dr.med. specijalista radiologije ionkologije prepoznaje vrijednosti Graviole Premium u jačanju imuniteta, a posebice kod pacijenata koji prolaze terapiju kemoterapije te preporuča korištenje Graviole Premium.
„Djelovanje Graviole Premium posebno se učinkovitim pokazalo kod pacijenata koji se liječe od raka kemoterapijom i zračenjem. Upravo u tom periodu Graviola Premium izuzetno osnažuje oslabljeni imunitet pacijenata” – istaknuo je prof. dr. sc. Ante Bolanča, spec. radioterapije i onkologije.
Profesor Bolanča preporučuje i preventivno korištenje Graviole Premium jer, zahvaljujući velikoj prirodnoj koncentraciji acetogenina, snažno podržava optimalno funkcioniranje imunološkog sustava i pomaže mu da se uspješnije brani od svih patogena koji ga mogu oslabiti.

Pogledajte više u reportaži na YouTubu.

Graviola Premium, list u prahu se trenutno pakira u EU, Španjolskoj prema najvišim europskim standardima te jedno pakiranje sadrži 150g graviole, umjesto nekadašnjih 100g.
Od sad je dostupno i pakiranje od 1kg graviole u prahu – samo ograničene količine!
Rok uporabe: 30.09.2022.
Tablete se također proizvode u Španjolskoj, po najvišim standardima EU.

Kako proizvodi izgledaju možete vidjeti na slikama dolje, a za detaljnije informacije o našim proizvodima pogledajte više na našoj web stranici: https://joyfoodshop.com/


Nova pakiranja možete vidjeti na slikama dolje:

graviola svi proizvodi

Saznaj više:
♦ Iskustva sa Graviolom 
♦ Graviola i dijabetes 
♦ Tko ne smije koristiti Graviolu? 
♦ Graviola za karcinom dojke 
♦ Graviola i rak prostate 
♦ Prirodne metode prevencije i liječenja raka 
♦ Graviola i kožne bolesti


Narudžbenica 

Dostava se vrši putem Hrvatske pošte. Iznos usluge slanja pošiljke je 30 kn. 

Važno: na sve pošiljke koje se šalju pouzećem primatelj pošiljke pored otkupnine plaća i dodatnu naknadu za uslugu platnog prometa (iznos ovisi o visini otkupnine).

Za sve narudžbe u iznosu većem od 525 kn, poštarina je besplatna.

 ♦