Udruga Mirakul | ESOTERIC FEST RIJEKA

Veseli me što imamo priliku predstaviti djelovanje i sadržaje udruge Mirakul kao izlagači na Esoteric Festu.
Kroz Udrugu Mirakul, od osnutka do ovih šest godina djelovanja prošlo je više stotina ljudi na svome putu samospoznaje i samoostvarenja.

Stalni i povremeni sadržaji podrške holističkom načinu života i zdravlja, u prostoru u Čavlima nedaleko Rijeke, obogaćuje i knjižnica udruge koja svojim naslovima prati njen rad.

Također, sva okupljanja i sadržaje kroz individualan i grupni rad začinjavamo obaveznom šalicom čaja iz prirode jer je jedan od ciljeva udruge, također suživot s prirodom čiji smo dio.

Osim zatvorenog prostora podržavajuće dvorane, ponosni smo i na druženja, gostovanja i projekte u samoj prirodi.
Tako je iza nas višegodišnji projekt udruge na koji smo ponosni „Kutak za opuštajući trenutak Platak“ kojeg je također podržavao portal Drumtidam, na čemu smo zahvalni.

U Kutku na Platku smo za ljetnih mjeseci uživali na svježem zraku uz DO IN vježbe pokretanja energije i zvučnu gong kupku. Vođeni program je bio sufinanciran i podržan od naše matične općine. Također smo sa svojim sadržajima Gong kupka i Joga smijeha paralelno bili dio projekta Sva lica Platka i Zen Platak, prijateljske udruge.

Uz šumu, gong i zvučne zdjele su podrška i moru na otoku Krku na manifestaciji obilježavanja Međunarodnog dana joge. Odazivamo se na višegodišnje pozive tamošnje organizatorice i učiteljice joge, uz otočku podršku vlasti, ali i posjetom samog Indijskog veleposlanika RH koji je uživao u zvuku gonga uz ostale sudionike.

Pozivam Vas da posjetite naš izložbeni dio na Esoteric Festu gdje ćete upoznati Peter Hess terapeutske zdjele i Wind gong. Ako poželite, možete se prepustiti i opustiti na specijaliziranom stolu za zvučnu masažu. Zvučna masaža zdjelama po Peter Hess metodi je holistički tretman podrške zdravlju, a za razliku od manualne masaže, kontakt se odvija preko odjevenog tijela polažući zdjele na tijelo i ozvučavajući ih ovom dragocjenom metodom koju prakticira licencirani praktičar Peter Hess zvučne masaže. Tretman je individualan, po potrebi i cilju klijenta, a prvenstvena namjena mu je opuštanje živčanog sustava koji je baza našeg zdravlja.
Uz bogat program kvalitetnih radionica i izlagača, dozvolite si isprobati nešto novo te osjetiti benefite i podršku Peter Hess zvučne masaže.

*Donosioc ove objave dobiva zvučnu gong kupku-grupni tretman stalnog sadržaja u prostoru udruge.
Udruga Mirakul

VIŠE O SAJMU.

 

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦