KLUB KNJIGE - BUDIMO SVOJE

Drage ljubiteljice osobnog rasta i razvoja,
pozivamo vas da se pridružite našem inspirativnom Klubu knjige na zajedničkom putovanju samospoznaje i rasta vođene knjigom "Moć nesavršenstva" autorice Brené Brown.


Profesorica socijalnog rada na Sveučilištu Texas u Houstonu, istraživačica i autorica šest uspješnica New York Timesa te stručnjakinja za bihevioralno zdravlje, Brené u ovoj knjizi sintetizira spoznaje ekstrahirane iz intervjua tisuća muškaraca i žena svih životnih dobi o glavnim načelima ljudi koji žive „punim srcem i plućima.“ Na vrlo konkretan i pitak način upoznaje nas s deset vrijednosti koje će nam, uz njihovo svakodnevno prakticiranje, omogućiti da otkrijemo vlastitu autentičnost, suočimo se s nesavršenostima i prihvatimo ranjivost kao ključ duboke osobne transformacije.

Iskrenim pričama, dubokim spoznajama i osnažujućim lekcijama Brené nas vodi na put njegovanja hrabrosti, suosjećajnosti, povezanosti, ljubavi, pripadanja, kreativnosti i ostalih vrlina ključnih za iskren i svrsishodan život.
Pridružite nam se u čitanju, dijeljenju misli i iskustava te stvaranju novih doživljaja: pripremite svoje omiljene notese i otvorite svoj um i srce jer zajedno krećemo na uzbudljivo putovanje prema dubljem razumijevanju sebe i svrhe života. Bez obzira na to jeste li već zaljubljenici Brené Brown ili tek upoznajete njezin rad, dobrodošli ste na našim razgovorima.

Ideja je da se susrećemo svaki drugi tjedan u prikladnom kafiću u srcu Zagreba. Ljubazno molimo da nam se jave osobe koje se uistinu mogu i žele posvetiti našim druženjima.

Prijave i informacije možete slati do 9. 5. 2024. na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Prvi sastanak Kluba održat će se sredinom svibnja 2024. na kojem ćemo dogovoriti dan i vrijeme susreta.
Radujemo se što ćemo vas upoznati i steći nova zajednička iskustva,
tim Kluba knjige Budimo svoje

facebook događanje

 

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam