Vaša pomoć kroz članarine i donacije!

kalendar

Dragi prijatelji, nakon napornog radnog ljeta i još aktivnije jeseni, javljamo Vam se sa zamolbom da nam pomognete, prema Vašim mogućnostima, uplatom članarine, donacije ili na bilo koji način kako bismo mogli nastaviti raditi jednakim tempom ( www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=2013g ).

Preseljenje i adaptiranje prostora, koje još uvijek traje, unatoč naporima da što više toga napravimo sami iziskivali su ogromne i nepredvidive financijske izdatke, a pored toga projekti koje smo uspjeli uspješno za to vrijeme voditi također su stvorili velike troškove.

Kako bismo dovršili adaptaciju prostora u kojem trenutno radimo i koje je vitalno za rad Udruge te kako bismo mogli ostvariti daljnje akcije i projekte usmjerene na prava životinja, održivo življenje i opće dobro, trebamo Vašu pomoć.

 

Samo zajedno možemo biti jaki za životinje i njihova prava. Vi nam možete omogućiti i zajedno s nama stvarati bolju budućnost za sve stanovnike ovog planeta.

Stoga Vas molimo, ukoliko još niste, da uplatite godišnju članarinu koja iznosi 120 kn (10 kn mjesečno) te donaciju prema vašoj želji na IBAN: HR2023600001101531137, on-line kreditnom karticom, preko obrasca za trajni nalog ili direktno u uredu ( www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=857 ).

Također Vas molimo da razmotrite kupnju nekog promotivnog artikla iz web kataloga poput novog kalendara, majice ili torbe, kao i AMI hranu za kućne životinje čime također pomažete udruzi i životinjama ( www.prijatelji-zivotinja.hr/katalog).

Ukoliko želite pomoći Udruzi, možete to učiniti i tako da odaberete Wiener osiguranje Vienna Insurance Group. Više informacija o pogodnostima koje možete iskoristiti kao članovi Udruge i time doprinijeti našem radu, možete saznati od Maje Beneta iz Wiener osiguranja na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Pogledajte cijeli popis popusta koji mozete ostvariti kao clanovi Udruge ( www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=1100).

Mnogo je načina kako možete pomoći odnosno kako da zajedno mijenjamo svijet.

Pridružite se!

Unaprijed hvala,

Vaši Prijatelji životinja