ŽRK Senia zamolba za donaciju

Poštovani,
U ime ŽRK Senia iz Senja obraćam Vam se sa zamolbom da podržite naš daljnji rad i nastojanje za okupljanjem mladih ljudi u pozitivnom sportskom okruženju.

Klub djeluje kao sportska udruga koja se bazira na: promicanju rukometa u Gradu Senju, radu s mladim ljudima te njihovoj pripremi za natjecanja, promicanju tjelesne aktivnosti i aktivnosti na prevenciji zdravlja, te odgoju djece.
Ujedno smo i jedina sportska udruga na nivou Grada Senja koja djeci ženske populacije omogućava bavljenje kolektivnim sportom.


Djeci smo osigurali kvalitetno i stručno vodstvo – ljude koji s djecom rade, educiraju ih, podučavaju sportskom ponašanju te redovito prisustvuju turnirima, državnim i regionalnim (županijskim) natjecanjima u okviru Hrvatskog rukometnog saveza.
Klub je osnovan 2003. godine, a od 2006. godine naša seniorska ekipa uspješno se natječe u drugoj ligi zapad za rukometašice.
Naša selekcija mlađih kadetkinja svake godine se natječe u državnim hrvatskim ligama, kao i u županijskoj ligi županije primorsko – goranske (2000. godište). Pored toga 2 – 3 ekipe mlađih uzrasta svake godine sudjeluju u županijskim ligama (ove sezone to su ekipe 2002. I 2004. godišta – ekipa 2004. godišta je i aktualni osvajač 3. mjesta na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u minirukometu, te uspješno sudjeluje na mnogim turnirima u svom uzrastu). Imamo i veću grupu djevojčica 2006. godište i mlađe, koja se uključuje u službena natjecanja od iduće sezone.
Svake godine u ljetnim mjesecima zajedno s muškim rukometnim klubom RK Senj, organiziramo Veselu školu rukometa. Na taj način naša djeca participiraju u bavljenju sportom i u djelu godine kad nema službenih natjecanja u sklopu HRS – a.

Donosimo Vam nekoliko kratkih isječaka radi ilustracije našeg rada u klubu:
Seniorska ekipa ŽRK Senia: