PERMAKULTURA - teorija i praksa brige za zemlju i ljude

Pozivamo vas na novo predavanje u sklopu ciklusa Planetopija srijedom u Makronovi!
PERMAKULTURA - teorija i praksa brige za zemlju i ljude
srijeda, 25.3. u 19:00
Predavači i autori knjige: Karmela i Miroslav Kiš
Makronova, Ilica 11/1

Ako i među vama ima amaterskih vrtlara i vrtlarica koji žele uzgajati vlastitu hranu, pa makar zasadili samo začinsko bilje ili rajčice na balkonu, ako vam je ekologija važna i želite se povezati s prirodom, a ne iskorištavati njezine resurse, ako sanjate pravednije, humanije i zelenije društvo, svakako nam se pridružite na predavanju o permakulturi.

Permakultura se bavi svim stranama održivosti ljudske vrste, uz poštovanje svačije osobnosti i svih oblika života. Cilj je, dakako, život u skladu s prirodom.

Briga za Zemlju, briga za ljude i mudar nadzor populacije i potrošnje materijalnih dobara tri su osnovna načela kojima permakultura privlači sve one željne drugačijeg pristupa ne samo uzgoju hrane već i novog pristupa prirodi, ali i čovjeku i društvu u cjelini. Više o teoriji ali i praksi permakulture uz korisne savjete za početnike, ali i iskusne vrtlare i vrtlarice, saznajte na predavanju Miroslava i Karmele Kiš u srijedu, 25.3. u 19 sati u Makronovi!

Kad ih je priroda pozvala, Kiševi se nisu opirali. Možda je baš ovo predavanje poziv na kojeg se trebate odazvati!

Karmela i Miroslav Kiš pioniri permakulture kojom se bave već 15 godina te autori najobimnijeg domaćeg priručnika o permakulturi. Voditelji su tečajeva permakulture i radionica o organskom vrtlarstvu, pripremanju zimnice i prepoznavanju samoniklog bilja. Bave se i dizajniranjem imanja po narudžbi, a 2013. osnovali su nevladinu udrugu „Perma Hrvatska".

ULAZ NA PREDAVANJE je 20,00 kn te je ujedno i vaučer za popust pri kupnji svih Planetopijinih knjiga na predavanjima te svih Planetopijinih knjiga u našoj knjižari u Ilici 72. Knjige na predavanjima imaju promotivnu cijenu. Ulaznicu možete kupiti u knjižari Planetopija, Ilica 72 ili u Makronovi prije predavanja.

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: