HOLISTIČKA ANATOMIJA

Pozivamo vas na novo predavanje u sklopu ciklusa Planetopija srijedom u Makronovi!

HOLISTIČKA ANATOMIJA – kako funkcionira tjelesni, energetski i emocionalni sustav čovjeka
Predavač: Tanja Rutonić

Srijeda, 1. 4. u 19:00
Makronova, Ilica 11/1, Zagreb
Ulaznica: 20 kn

Tijelo je naš prvi dom - dom naše duše, emocija, uma, životne energije, sjećanja, iskustava. Uvriježeno mišljenje da je tijelo stroj mijenja nova paradigma koja se vraća mudrim drevnim učenjima koja govore da je naše tijelo inteligentno, živo i svjesno.
Tijelo funkcionira savršeno, iako znamo vrlo malo o tome kako ono radi i nerijetko zbog toga ne upravljamo njime na najbolji način.
Tijelo nam neprestano govori - šalje poruke o stanju u kojem se nalazi, priča priču o iskustvima koja smo prošli, zrcali naše navike, uvjerenja, mentalna stanja i nagovještava nam trend kojim će se stvari u našem tijelu razvijati ako zadržimo iste navike i obrasce ponašanja.
Kad tijelo progovori, bilo bi najbolje da poslušamo što nam ima za reći. No jezik našeg tijela moramo naučiti da bismo razumjeli što nam poručuje.

Što je holistička anatomija i zašto bismo trebali imati osnovno znanje o njoj, kako funkcionira tjelesni, energetski i emocionalni sustav čovjeka, kako ove razine postojanja upravljaju našim životima i zašto nam upravo holistički pristup omogućuje da vidimo širu sliku i dešifriramo poruke tijela, saznat ćemo na predavanju domaće stručnjakinje Tanje Rutonić u sklopu ciklusa Planetopija srijedom u Makronovi. Teme o kojima ćemo razgovarati uključuju pitanja kao što su emocionalno zdravlje, razlika između emocija i osjećaja, kako um i podsvijest utječu na tijelo te duhovni , mentalni i emocionalni uzroci bolesti.

Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom edukativnom predavanju te pripremite svoja pitanja!

Tatjana Rutonić, shiatsu učiteljica i programska voditeljica Međunarodne shiatsu škole u Makronovi u kojoj vodi i program vježbi za kralježnicu. Autorica je priručnika Akupresura, Vježbe za kralježnicu i Poruke tijela, kao i učinkovite metode rada na tijelu MEMO bodywork. U svome radu koristi shiatsu, Quantum i MEMO bodywork metodu.

ULAZ NA PREDAVANJE je 20,00 kn te je ujedno i vaučer za popust pri kupnji knjiga na predavanjima te u knjižari Planetopija, Ilica 72. Na svakom predavanju ponuda knjiga po promotivnim cijenama.Ulaznice možete kupiti u knjižari Planetopija te u Makronovi prije predavanja.