VAŠE OBITELJSKO STABLO - VAŠI ŽIVOTNI ZADACI

POZIVAMO VAS NA
Javno besplatno predavanje sa vježbama (osobnim mini konstelacijama ) na temu:
"VAŠE OBITELJSKO STABLO - VAŠI ŽIVOTNI ZADACI"
Predavač: Vedran Kraljeta, ugledni sistemski konzultant, trener i coach, jedini registrirani konstelator i član „Hellinger Sciencia" iz Hrvatske.
Vrijeme: PETAK, 27.11.2015. od 19 do 21:00 sati


Mjesto: dvorana udruge „Zdravi grad", Ul. Vukovarska 65., Split
Prijave: rezervirajte svoje mjesto prijavom na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.(ili na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), ili SMS porukom na mob.098 78 47 71.

Dobrodošli na besplatno javno predavanje na temu "Vaše obiteljsko stablo - vaši životni zadaci" koje predstavlja uvod u radionicu sistemskih konstelacija 27.11.2015. u Splitu. Obiteljsko stablo je slikovni prikaz vašeg sistema, njegovih vrijednosti, snaga i slabosti. U njemu su prepoznatljivi često skriveni (podsvijesni) zapletaji koji loše utječu na vaše odnose, prema sebi i drugima, vode u neuspjehe, bolesti, nesreće, pa i smrt. Utječu da činite i ono što "znate" da nebi trebali činili, a MORATE. Zato da bi ti zapetljaji izašli na vidjelo i bili rješeni, da si povratite zakočenu energiju za vaš život, i vašoj zajednici donesete dobra, stabilnija rješenja odnosa za sve, učinite prvi korak. Izradite obiteljsko stablo (genogram). Otkrijte ono što vas snaži i što vas slabi, što je vaše i što ste naslijedili. Zatim, možda i uz pomoć sistemskih konstelacija otklonite te prepreke vašem drugačijem, boljem i ispunjenijem življenju, i na intimnom i na poslovnom planu.
Ponesite papir i olovku.

Pogledajte kako izgleda obiteljsko stablo na našoj web stranici SiKon mreže: www.konstelacije.com u izborniku: "radionice i događanja/radionice/priprema za vaš rad".
Sretno i dobrodošli!

Vaš SiKon tim!
Ira
Vedran


Upišite se ovdje na naš newsletter listu: