Besplatno predavanje: Stephen Roy Parker o Aktivacijama srca

Oduvijek ste htjeli saznati malo detaljnije o Aktivacijama srca?
Sada možete :)
Stephen Roy Parker pripremio je detaljno predavanje o svim razinama aktivacije za polaznike Aktivacija srca i sve ljude koji žele saznati više.

Mnogi su upoznati s Aktivacijama srca Stephen Roy Parkera i vjerojatno ste pohađali i neke od njih. Otkako su se pojavile više razine (treća, četvrta…itd.) nije bilo više toliko vremena na klasičnom događaju da se detaljno objasne svaka od njih i što znače te kako utječu na naše živote. Ovo predavanje će dati detaljan uvid u svaku aktivaciju. Besplatno je i neobavezujuće.

Stephen će kroz 3 sata objasniti prvu razinu do sedmu razinu i na kraju će napraviti duboku meditaciju širenja u theta stanje uma, te će svima koji žele u meditaciji dati Dikshu – blagoslov svjetla (koji običava davati na događajima aktivacija, prije samih aktivacija). Ovo je indijski stil blagoslova, kojeg će također objasniti. Ovo je opcionalno za svakoga. Možete ići u meditaciju i bez da to primite.

Imate ćete prilike postavljati Steve-u pitanja i čut ćete iskustva ljudi koji su prošli aktivacije.

TERMIN PREDAVANJA:
24.09.2019. od 18 do 21 sat

CIJENA:
besplatno i neobavezujuće

LOKACIJA:
ZAGREB: Češki dom, Šubićeva 20

PRIJAVE:
Obavezno se prijavite preko donje prijavnice!
Zbog ograničenog broja stolaca i velikog broja Stephenovih pratitelja molimo vas rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.
________________________________________

VIŠE O AKTIVACIJAMA IMA OVDJE

TKO JE STEPHEN ROY PARKER?
steve parker 1 mStephen Roy Parker je Master & Certificate of Science učitelj i praktičar ThetaHealinga™ s dugogodišnjim iskustvom. Jedan je od najstarijih aktivnih učitelja Theta isceljivanja sa 17 godina iskustva u primjeni tehnike. Također je i iz skupine prvih Vianninih DNK3 učenika.

Podučavao je seminare i održavao individualne tretmane u mnogo zemalja širom svijeta. Samo neke od njih su: Kanada, SAD, Norveška, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Rusija, Švedska, Mexico, Slovenija… Specifičnost svih njegovih predavanja, radionica, tretmana i tečajeva je neposrednost, lakoća podučavanja, mnogo humora i opuštenosti te, najvažnije veliko znanje i stručnost koju Steve nesebično dijeli sa svim polaznicima.


 

Prijavnica za Stevea Parkera - Meditacija