Predavanje Tomislava Kuljiša ”Osobni razvoj – zašto i kako?”

U cilju upoznavanja s programom i načinom rada kroz četverogodišnji program Osobni razvoj (OR), koji je ujedno i prvi dio edukacije za Terapeute integralne tjelesne terapije za oni koji žele više, pozivamo vas na predavanje Tomislava Kuljiša ”Osobni razvoj – zašto i kako?” u petak 22.11.2019. od 18-20.30h u IPD Centru Zagreb, Slavonska avenija 3.

U sklopu predavanja je i info susret zainteresiranih za upis OR-a.
Broj polaznika je ograničen pa je prijava obavezna na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Kotizacija za predavanje je 40 kn.

Što je Osobni razvoj?

Četverogodišnji program Osobni razvoj namijenjen je psihološki zdravim osobama koje se žele posvetiti vrlo konkretnom i duboko transformativnom radu na sebi u cilju daljnjeg emocionalnog sazrijevanja te psihološkog i duhovnog razvoja. Program omogućava dobivanje uvida u najranija iskustva iz perioda kojeg se ne sjećamo, a koja su nas odredila i koja su utjecala na:
- naše današnje funkcioniranje
- naš doživljaj svijeta
- našu sliku o sebi
- stupanj životnosti
- povezanost sa sobom
- emocionalnu zrelost
- kapacitet za uspostavljanje kvalitetnih odnosa s drugima (partneri, djeca)
- kapacitet za roditeljstvo
- cjeloživotno zdravlje...

U ranim iskustvima leže korijeni današnjih uobičajenih ljudskih problematika koje narušavaju kvalitetu života i OR je posvećen radu na izvorima problema, a ne na posljedicama i simptomima.

Osobni razvoj nam omogućava da sve ono što smo sagledali gdje nismo zadovoljni u svom funkcioniranju i osjećanju sebe, konačno počnemo i mijenjati kroz dublji i strukturirani rad na sebi.

Sadržaj programa osobni razvoj
Program svake godine OR-a se sastoji od:
- iskustvenog dijela (21 radionica unutar pet modula godišnje: petak navečer, cijela subota i pola nedjelje)
- video predavanja (koja su zamjena za dodatne dolaske)
- te 6 interaktivnih predavanja uz obavezni primjereni tempo individualnog terapeutskog rada.
Više o sadržaju OR-a možete saznati na:
http://ipd-center.eu/sadrzaj-programa-osobni-razvoj/

Što nakon OR-a?
Za one koji se kasnije žele baviti terapeutskim radom OR je ujedno i trening za terapeuta osobnog razvoja koji se nastavlja sa petom i šestom godinom. Nakon što se dovrši proces verifikacije našeg programa pri Europskoj asocijaciji tjelesno orijentiranih psihoterapija, završeni polaznici Terapeutskog treninga će dobiti diplomu za terapeuta Integralne tjelesne terapije.

Ako vam je ova tematika zavibrirala dajte si priliku doći na predavanje Tomislava Kuljiša 22.11. i osjetiti da li je sada pravi trenutak za vas da unesete neku promjenu u sebe i svoj život.

Osim u Zagrebu, program Osobnog razvoja možete upisati i u Rijeci, Splitu, Beogradu i Ljubljani. Za više informacija također se javite na naš info mail.

Više o Treningu i edukacija iz Integralne tjelesne terapije:
https://ipd-center.eu/programi/trening-itp/

Dobrodošli!
Vaš IPD tim