Predavanje Tomislava Kuljiša – UNUTARNJI MIR VS. ANKSIOZNOST [Rijeka - 6.4./Split - 7.4./Zagreb - 8.4.]

PREDAVANJE JE OTKAZANO !!!
Pozivamo vas na predavanje Tomislava Kuljiša: UNUTARNJI MIR VS. ANKSIOZNOST
Iako naizgled komforan i ugodan, suvremeni život je s druge strane postao izrazito zahtjevan. Zbog tempa kojim živimo i koji se od nas očekuje, naša svakodnevica je puna frustracija, rokova, obaveza i zahtjeva.
Da li se u tom užurbanu tempu ikada pitamo: Kako živimo život? I kako bi ga željeli živjeti?
Da li je većina našeg bivanja ispunjena osjećajem unutarnjeg mira i zadovoljstva ili nam većina života prolazi u stanju konstantnog stresa, brige i straha?

Ako je naše “izgaranje” postalo prijetnja našem zdravlju, raspoloženju, ako utječe na naše odnose i na cjelokupnu kvalitetu našeg života, što možemo učiniti?

Osjećaj unutarnjeg mira nije nešto što je rezervirano samo za odabrane, već je taj osjećaj moguće razviti u sebi. Upravo kad spoznamo što je to što nam “krade” osjećaj unutarnjeg mira, tada to možemo početi i mijenjati.

Ako vas ova tema interesira, dobrodošli ste na predavanje koje je ujedno i uvod u početak programa Rani razvoj – utjecaj na život, kao i u daljnju edukaciju u školi za integralnu tjelesnu psihoterapiju (ITP).
Sve o obaveznim prijavama i više o predavanju na: https://ipd-center.eu/unutarnji_mir_vs_anksioznost/

Datumi i lokacije po gradovima:
• RIJEKA: ponedjeljak 06.04. – Hotel Bonavia, Dolac 4 (100kn) - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 091 962 0000 Marina
• SPLIT: utorak 07.04. – hotel Park, Hatzeov perivoj 3 (100 kn) - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 091 2512 886 Marija
• ZAGREB: srijeda, 08.04. – IPD Centar, Slavonska avenija 3 (100kn) - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 091 962 0000 Marina