KAKO OTKRITI PODSVJESNE BLOKADE SREĆI I USPJEHU - BESPLATNI MASTERCLASS

BESPLATNI MASTERCLASS
Ivan Bavčević & Ines Tričković
KAKO OTKRITI PODSVJESNE BLOKADE SREĆI I USPJEHU

Webinar, nedjelja, 24.09.2023. u 20:00h.


Iz razgovora sa stotinama ljudi mjesečno Ivan Bavčević vidi da mnoge ljude ova godina nekako vodi u otkrivanje svega što je zatrpalo naš unutarnji prostor moći te pronalaženje raznih načina da taj prostor oslobodimo i prodišemo punim plućima.

Često radimo tehnike kojima rješavamo stvari na svjesnoj razini, a da zaboravimo kako naša podsvijest sadrži najveći dio individualne svijesti te da se tamo kriju ključevi našeg napretka, uspjeha, oslobođenja i buđenja.
Carl Gustav Jung je lijepo napisao da je sjena iluzorna, ali istovremeno neodvojiva od Stvarnosti koja ju kreira. I naše tijelo tokom dana stvara sjenu koja je zapravo iluzorna, ali je neodvojiva od tijela koje ju stvara.

Naša je psiha pod velikim utjecajem sjene koja modelira i uvjetuje većinu naših reakcija, emotivnih stanja, razmišljanja te postignuća u životu.

Međunarodni predavač i učitelj svjesnosti, Ivan Bavčević, skupa s učiteljicom arhetipa kroz znanje Tarota, Ines Tričković žele podijeliti s vama svoja osobna iskustva otkrivanja sjenke te iscjeljenja tog ranjenog dijela sebe
Ivan i Ines su svaki za sebe kroz godine hrabro i namjerno koračali u nepoznato i dopuštali si proći kroz mulj i blato nesvjesnog kako bi kao lotos isplivali na površinu svjetla te procvali u punini sebe.
Besplatni Masterclass održava se preko uživo internet prijenosa u nedjelju, 24.09.2023. u 20:00h.

 

Prijave na: https://subscribepage.io/641Os8

Na ovom Masterclassu dobit ćete:

1. Razumijevanje utjecaja koje kolektivno nesvjesno (arhetipi) ima na vaš život.
2. Primjere iz stvarnog života gdje Ivan i Ines dijele vlastite sjenke i arhetipe te kako su ih integrirali i pretvorili u ono korisno i moćno u svome životu.
3. Uvid u tipove arhetipa koji postoje te kako intuitivno i s određenim alatima krenuti u njihovo otkrivanje.
4. Vođenu meditaciju otkrivanja ograničavajućih uvjerenja te njihovo uklanjanje iz uma.
5. Postavljanje moćnih postulata i uvjerenja za budućnost.

Prijave na: https://subscribepage.io/641Os8

O autorima programa

Ivan Bavčević
Ivan Bavčević je učitelj svjesnosti, govornik i emocionalni terapeut koji ima svoje Škole svijesnosti i duhovnog majstorstva u Španjolskoj, Sloveniji i Hrvatskoj. Svoje programe izvodi izravno na španjolskom, engleskom i hrvatskom jeziku. Njegov glavni fokus je duhovno buđenje i oslobođenje.

Proputovao je više od 650.000 kilometara na 4 kontinenta, održao više od 8.000 sati seminara i radionica s desecima tisuća sudionika. U svom radu koristi i vlastitu metodu DOP (dopusti, odpusti, prepusti) iscjeljivanja.

Njegova knjiga "Znanje je u tebi" tiskana je na četiri jezika u Hrvatskoj, Španjolskoj, Sloveniji i Sjedinjenim Američkim Državama.

Njegov nekonvencionalan način života odveo ga je iz gradića na hrvatskoj obali u posjet 40 zemalja na četiri kontinenta, diplomiranju na fakultetima u različitim zemljama, vođenju međunarodnih organizacija s desecima tisuća članova, vođenju nekoliko tvrtki i hotela, zbližavanju s nekim od najvećih duhovnih učitelja našeg vremena, kandidaturi za predsjednika Hrvatske, radu s nekim od najboljih umjetnika, plesača i glazbenika u kazalištima svijeta, otvaranju svojih škola za razvoj svijesti u 4 zemlje, i još mnogo više.

Ines Tričković

Ines Tričković međunarodno je priznata, nagrađivana jazz pjevačica s karijerom dugom preko 20 godina. Neki od njezinih uspjeha uključuju nastupe u Carnegie Hallu u New Yorku i na jazz festivalima diljem svijeta (pogledajte Instagram @inestrickovic). Ines je živjela u Hong Kongu i Macauu te često boravi u New Yorku. Osim kao jazz pjevačica, radi i kao glasovni trener i vokalni terapeut. Jedna od njezinih najvećih životnih strasti i poziva uz pjevanje je TAROT. Već 17 godina čita Tarot i kroz istraživanje mnogih drevnih tekstova pronašla je vlastitu metodu za koju tisuće njezinih klijenata mogu potvrditi - jednostavno djeluje.

Proteklih godina osnovala je svoju školu tarota pod imenom TarotMansion (pogledajte Instagram @TarotMansion.) Educirala je na engleskom i hrvatskom jeziku, stotine ljudi. Ova edukacija je obuhvatila 1. razinu osnovnog tarota i napredni tarot (2. razina) s obrnutim kartama i povezivanjem više karata, te 3. razinu (proricanje vremena).

Njezin impresivan životopis uključuje i školovanje u europskoj školi klaunske komedije ISH – International School of Humor (Austria) – kod nekih od najvećih svjetskih učitelja klaunova poput Ami Hattab, Giora Seeliger itd. Aktivno je nastupala u kazalištima, predstavama i kao bolnički klaun 3 godine u okviru organizacije Red Noses International kao prva žena u hrvatskoj diviziji Red Noses Croatia.

Često kaže da je posao klauna u potpunosti oslobodio sve njezine talente i izliječio je od prošlih trauma te da je to jedno od najljekovitijih iskustava u njezinu životu. Te klaunske tehnike primjenjuje u analizi i integraciji Tarot arhetipa na svojim radionicama.

24.09.2023. u 20:00 sati
Uživo prijenos na internetu

Prijave na: https://subscribepage.io/641Os8

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦