MAYANSKI KALENDAR I UČENJE DREVNIH MAYA

PREDAVANJE VESNE ŠANTAK
MAYANSKI KALENDAR I UČENJE DREVNIH MAYA
DREVNE MAYE I KOZMIČKO ZNANJE
Tko su bile Maye? Odakle su došle? Kamo su misteriozno nestale, napuštajući desetke tisuća gradova u 9. i 10. stoljeću? Zbog čega su bile tako fascinirane Vremenom? Koja je svrha njihovih kalendara?

Pridružite se predavanju i upoznajte višedimenzionalni svijet Maya. Maye su nam ostavile svoje poruke, svoja duhovna i astronomska znanja kroz univerzalne jezike: matematiku, arhitekturu, svetu geometriju, boje, glazbu, umjetnost. Mayanski kalendar je najsavršeniji kalendar koje je čovječanstvo ikada koristilo. Razumijevanje vremena koje su dostigle Maye još uvijek nije nadmašeno. Osim što je mayanski kalendar matrica za usklađivanje sa prirodnim vremenom, također je i alat za samospoznaju, omogućuje širenje svijesti, duhovni rast i otvara vrata za put u više dimenzije.

Želite više naučiti o mayanskom kalendaru? Oduvijek ste željeli putovati kroz vrijeme? Dođite na predavanje u nedjelju 07.12.2014., od 18 – 20 sati, u Veslačku 17.

Organizator : Udruga "trenutak.39"
Mjesto održavanja : Veslačka 17, Zagreb
Preporučene donacije : 30 kuna
Informacije i prijave : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 095 510 37 51
www.trenutak39.hr

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: