Predavanje o iscijeljenju prirodnim putem prema učenju Brune Groeninga | Zadar

Nedjelja u Hotelu Kolovare u Zadru: Predavanje o iscijeljenju prirodnim putem prema učenju Brune Groeninga
U zadarskom hotelu „Kolovare“ u nedjelju, 10.ožujaka 2024. s početko u 17:00 sati biti će održano Informativno predavanje „Iscijeljenje prirodnim putem prema učenju Brune Groeninga“.

Predavanje u trajanju od sat vremena organizira Udruga Krug prijatelja Brune Groeninga, a ulaz je slobodan. Radi se o čudotvorcu Bruni Groeningu, Nijemcu koji je sredinom prošlog stoljeća punio stranice novina zbog brojnih iscijeljenja od teških bolesti.

Otvorio je tada novu epohu duhovnog načina iscijeljivanja, ne isključujući pri tomu i odlazak k liječniku. Za sobom je ostavio znanje o primanju prirodne iscijeljujuće snage, koja svakom čovjeku može pomoći da postigne trajno zdravlje.

Danas, kao i u njegovo vrijeme, širom svijeta događaju se iscijeljenja od različitih bolesti i ovisnosti kod ljudi koji primjenjuju njegovo učenje.

To potvrđuju mnogobrojni izvještaji iscijeljenih, koje su liječnici Medicinsko-znanstvene stručne grupe pomno provjerili i koji su dokumentirani medicinskim nalazima neovisnih liječnika. Kako bi znanje Brune Groeninga učinili dostupnim svim ljudimakojima je pomoć potrebnam, Udruga Kruga prijatelja Brune Groeninga diljem svijeta organizira predavanja, projekcije filmova i druge aktivnosti, s jednim jedinim ciljem-da svima bude pomognuto. Jer, kako Bruno kaže: „ Ne postoji neiscijeljivo- Bog je najveći liječnik.“

zadar bruno

 

 

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam