Proljeće na Trešnjevci!

Park Stara Trešnjevka, 04. – 14.04.

Udruga Amazonas te poziva da se s nama igraš, učiš i razvijaš. Od 04. do 14. travnja pripremili smo mnoštvo besplatnih treninga i/ili edukativnih radionica koje će se održati u Parku Stara Trešnjevka.

Ako si ljubitelj/ica pokreta, okušaj se u capoeiri! Ona je izrazito dinamična vještina te osim što razvija cijelo tijelo, podiže razinu energije i raspoloženje. Stoga, pokreni se kroz treninge capoeire za vrtićance, osnovnoškolce i/ili odrasle. Ako te, pak, zanima više o glazbi u capoeiri i želiš se okušati u sviranju, dođi na capoeira music class!
Ove godine nudimo i capoeiru za djecu i roditelje. Provedite kvalitetno vrijeme s vašim djetetom, naučite nove pokrete i dobro se zabavite. Više o prednostima capoeire za djecu pročitajte ovdje.

Idealan izbor za početak dana je naš jutarnji program – Mobility. Radi se o treningu koji razvija snagu, ravnotežu i fleksibilnost kroz prirodni pokret.

Dodatna zabava očekuje te na Jazz & Modern dance radionici koju vodi naša volonterka Europskih snaga solidarnosti, Katrina iz Njemačke. Ova aktivnost sjajna je za pokretanje cijelog tijela te za vježbanje koordinacije i fleksibilnosti.

Ako si više tip za edukativne radionice, Proljeće na Trešnjevci ti nudi mogućnost da se informiraš o plaćenom volontiranju i edukacijama za mlade u EU, da vježbaš strane jezike i/ili naučiš nešto novo o različitim kulturama.
Na interkulturnom popodnevu naše volonterke Europskih snaga solidarnosti približit će ti kulturne raznolikosti i specifičnosti zemalja iz kojih dolaze: Francuska, Njemačka i Slovačka. Radionica će biti u opuštenoj piknik atmosferi s tradicionalnim poslasticama iz svake zemlje.

Nakon putovanja kroz kulture, pridruži nam se na pričaonicama! One su namijenjene svima koji/e uče francuski ili njemački jezik i žele testirati svoje znanje kroz druženje s izvornim govornicama.
A ako si učio/la engleski godinama, no nemaš ga priliku koristiti ili te samo strah govoriti – vrijeme je da to promijeniš! Pridruži se našoj volonterki Hanki u ležernoj atmosferi Parka Stara Trešnjevka na konverzacijskom engleskom.
Sudjelovanje na radionicama i treninzima je besplatno. Kako bismo poštivali sve mjere koje tada budu na snazi te kako bi bio/la informiran/a o izmjenama u slučaju lošeg vremena, prijavi se za sudjelovanje putem prijavnice.

PRIJAVI SE NA:
https://bit.ly/3IsXwmV

Više informacija o događanju i raspored radionica pogledajte na našem webu.  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Udrugu Amazonas možete pratiti na:
Facebook
Web
Instagram

Info:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; 098 914 2825

 

 

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam