tečajevi i radionice - eko i etno

vertical horizontal
 • Srodne duše ThetaHealing® tečaj

   Preduvjet: Osnovni DNK2 tečaj Na tečaju srodnih duša radimo na našem odnosu prema srodnoj duši. Kako prizvati svoju srodnu dušu, kako ju pronaći i kako ju prepoznati jednom kad ju vidimo.

 • Najava proljetnih predavanja udruge Biovrt diljem RH

  Najava proljetnih predavanja udruge Biovrt diljem RHPoštovani,Udruga «Biovrt – u skladu s prirodom» tijekom proljeća 2024. priprema predavanja i razmjene sjemenja u suradnji s drugim udrugama i organizacijama, a koji će biti besplatni za javnost.

 • 7 dana sa biljkama Plaščanske doline

  Učiona tradicije i kreativnosti poziva te na edukaciju7 dana sa biljkama Plaščanske doline 05.07.2024-12.07.2024 Istraživanje flore doline Dretulje i tradicionalna prerada samoniklog bilja.Prijavi se i saznaj više informacija putem e-maila : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je...

 • DVODNEVNI POLJOPRIVREDNI TEČAJ dr. RUDOLFA STEINERA

  Pozivamo sve zainteresirane na dvodnevni "Poljoprivredni tečaj" koji će se održati u subotu i nedjelju, 2. i 3. ožujka 2024. godine, na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u organizaciji Centra dr. Rudolfa Steinera.Tečaj će voditi Majda Hriberšek (Slovenija) te ravnateljica Centra, dr. sc....

 • Gradnja konopljom

  Pridružite nam se na višednevnoj radionici gradnje konopljom Datum: 21.4. - 26.4.2024. godine

 • Aktivistička početnica - dvodnevna radionica

  Aktivistička grupa Zelene akcije poziva te na dvodnevnu radionicu "Aktivistička početnica" koja će se održati 9. i 10. prosinca 2023. Program će oba dana trajati od 9 do 17 sati u prostorijama Zelene akcije (Frankopanska 1, Zagreb).

 • Edukacija i radionica izrade biodinamičkih preparata

  U subotu, 21. listopada 2023. godine s počekom u 10:00 sati održat će se besplatna Edukacija i radionica izrade biodinamičkih preparata u Holiday Home Lina, na adresi Pleškovec 154a, Međimurska županija. Radionica se održava u organizaciji Centra dr. Rudolfa Steinera, a tijekom radionice izradit...

 • Štrikeraj štrika šal

  Dragi svi, mi smo Udruga i Centar OZANA, provodimo programe za mlade i odrasle osobe s intelektualnim teškoćama te kroz naš Štrikeraj café okupljamo sve ljubitelje pletenja i kukičanja, i zajedno s njima, pletemo topliji i humaniji svijet.

 • Novi edukativni sadržaji o očuvanju bioraznolikosti za škole diljem RH

  Udruga Biovrt završava projekt „Očuvajmo bioraznolikost u školskom vrtu” u sklopu kojeg smo uz redovne nastavne biovrtlarske aktivnosti u  OŠ Vratišinec i OŠ Gornji Mihaljevec proveli brojne edukativne aktivnosti i postavili sadržaj u školska dvorišta kojima pomažemo očuvanju bioraznolikosti.

 • Posjetite imanje Biovrt u kolovozu i rujnu 2023 - otvorene prijave

  Biovrt – u skladu s prirodom Posjetite imanje Biovrt u kolovozu i rujnu 2023 - otvorene prijaveImamo odličnu vijest za sve koji žele naučiti više o organskom uzgoju iz prve ruke i inspirirati se na prekrasnom i jedinstvenom imanju. I ove godine imate priliku posjetiti imanje Biovrt u Novom Selu...

 • EcoActive Fest na Krku 2023.

  I ove godine u Solinama na Krku očekuje nas uvod u ljetne aktivnosti na plažama i pored njih. Na poznatoj plaži sa ljekovitim blatom u Solinama, ovoga puta očekuje nas puno zvuka.

 • Najava osnovnog tečaja Permakulture (72 PDC) u Zagrebu

  Tečaj se održava od 10-18.06.2023. (od 10-18 h)72-satni osnovni tečaj (PDC) osnovni je oblik obrazovanja u Permakulturi.

 • Green Sail predstavlja novi internetski tečaj o klimatskim promjenama

  Split (Hrvatska), 24. travnja 2023 - Green Sail, organizacija koja promiče ekološke prakse u nautičkom sektoru s ciljem doprinosa razvoju održivog turizma u Hrvatskoj i Europi, pokrenula je još jedan online ekološki tečaj.

 • Radionica biodinamičkog i prirodnog poljodjelstva: ”Maslinarstvo”

  Dobar dan dragi ljudeki. ❤️Objavljujem Radionicu biodinamičkog i prirodnog poljodjelstva: ”Maslinarstvo”Na otoku Krku! 22.-24. 04.2023., Jurasić Katica , Milohnići, Krk