tečajevi i radionice - ples

vertical horizontal
 • Zov sredozemne medvjedice ~ rituali promjene u živom hramu Prirode ~

  . . . 5ritmova, Biodanza, Tamalpa proces Život/Umjetnost, ritualno kazalište, ples uz more, koncerti, zvučne kupke, pjevanje, pripovijedanje, razgovor u krugu, puna Luna . . .

 • Sonic Journey Retreat by Lela Kaplowitz

  Pridružite mi se na Sonic Journey Retreatu od 23-25. veljače 2024.godine. Tema retreata je iscjeljujuća moć zvuka i frekvencija. U hladne zimske dane, najljepše je uz pjesmu, ples i dobro društvo zagrijati dušu uz toplu vatricu, saune i 3 hot tub-a. Polaznici će moći osvijestiti iscjeljujuću moć...

 • TEČAJ TRBUŠNOG PLESA U KARLOVCU

  I dalje traju upisi u Početnu grupu Trbušnog plesa pod voditeljstvom Nikoline Stepić u Karlovcu u terminu utorak i četvrtak od 20-21h na adresu Vladka Mačeka 26 u studiu Fit by Danijela. 

 • CAPOEIRA RADIONICE U RIJECI

  Odlučili smo se napraviti ove radionice kako bi onima koje zanima capoeira ili nešto vezano uz nju temeljito mogli iz prve "noge" pokazati što je to, kako mi to u Rijeci radimo i razvijamo već 16 godina.

 • Terapija plesom

  Terapija plesom je inovativna metoda koja koristi ples kao sredstvo za poboljšanje fizičkog i mentalnog zdravlja. Ova terapija kombinira elemente plesa i terapije kako bi se postigla cjelovita dobrobit i oslobodio unutarnji potencijal.

 • Besplatni sat: ORIJENTALNI TRBUŠNI PLES za početnice

  Posebna prilika u listopadu 2023. – BESPLATNI otvoreni SAT početničkog TRBUŠNOG PLESA.

 • UVOD U TERAPIJSKI PLES

  Ponekad život okrene stranicu koju zasigurno nismo niti željeli, niti smo sanjali da će se nama dogoditi. Gubitak, bol i tuga su osjećaji koje treba osjetiti, proživjeti isto kao i sreću, veselje i ljepotu. Bijeg od "negativnih" emocija, potiskivanje, ignoriranje, prezaposlenost dovodi do toga da...

 • ISKUSTVENA RADIONICA „RAVNOTEŽA UMA I TIJELA – OSLONAC U TVOM TIJELU“

  10.06.2023. U PLESNOM BORAVKU U subotu, 10.06.2023. u trajanju od 10 do 16 h u Plesnom boravku će se održati radionica iz ciklusa jednodnevnih iskustvenih radionica "Ravnoteža uma i tijela - oslonac u tvom tijelu".

 • PROCVJETAJ IZ MULJA - radionica spontanog pokreta

  Lotus je cvijet kojemu je mulj potreban da bi procvjetao. Baš kao što je svakome od nas potreban mulj (bilo da je vanjski ili unutarnji) kako bismo iz/kroz njega rasli. Svakom je cvijetu da bi izrastao i procvao potrebno uzemljenje, voda, zrak, sunce... Tako je i svakome od nas potrebna stabilnost u mislima,...

 • Uvod u terapijski ples-modul II/2023

  Ples kao terapija je iskustveno putovanje u živi i promjenjivi teritorij tijela. Istraživač je um koji istražuje naše misli, osjećaje, energiju i duh. Kroz ovo putovanje istražujemo kako se um izražava kroz tijelo u pokretu.Primjene rada su raznolike i široke, uključujući praksu body-worka,...

 • Posebna prilika u studenom 2022. – BESPLATNI otvoreni sat početničkog SENSUAL S-DANCE FITNESSA

  Drage dame, za kraj studenog, poklon za vas!S radošću vas pozivamo da besplatno isprobate sat SENSUAL DANCE FITNESS-a, u dvorani ili ONLINE.Dođite i besplatno upoznajte ovaj program i način vježbanja koji se razlikuje od svih koje ste do sada isprobale!

 • Analiza pokreta – Drugi modul edukacije iz psihoterapije pokretom i plesom

  Vrijeme održavanja: subota i nedjelja 12. i 13. 11. 2022.Subota: od 9.30. do 19. 00 (pauza za ručak sat i pol)Nedjelja: od 9. 30 do 18. 00 (pauza za ručak sat i pol).Mjesto održavanja: Zagreb, točno mjesto po prijaviCijena modula je : 1.100, 00 kn

 • TranceDance: Long&Live&OpenAir

  Real deal.Ekvinocij.3.5 sata plesnog rituala, okruženi šumom. Živa svirka: samo za nas, samo za sada i samo za ovdje; ako se ne doživi, zauvijek nestaje.

 • Somatic movement

  Ovaj program istražuje bogatstvo međuodnosa između tijela, uma, pokreta i dodira u iskustvenom proučavanju tjelesnih sustava i procesa ljudskog kretanja.