HUMANITARNI BOŽIĆNI KONCERT 2014.

HUMANITARNI BOŽIĆNI KONCERT

Dragi posjetitelji,
Zadovoljstvo nam je pozvati vas na veliki HUMANITARNI BOŽIĆNI KONCERT Simfonijskog puhačkog orkestra OSRH-a, koji će se održati u četvrtak, 18. prosinca 2014. s početkom u 20:00h u KD Lisinski u Zagrebu. Posebni gosti su Marko Tolja, Ivana i Marija Husar, Jazz orkestar OSRH-a, klapa HRM "Sv. Juraj" i zbor "Izvor", a dirigiraju g-din Miroslav Vukovojac-Dugan i g-din Davor Dropuljić.

Posebnost ovog koncerta je u tome što će kao solisti u pratnji orkestra nastupiti i djeca suočena sa višestrukim komunikacijskim teškoćama iz Centra za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" uz podršku njihovih vršnjaka iz Osnovne škole "Jabukovac" i mladih glazbenika – volontera.

Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je osiguranju dijela sredstava za provedbu humanitarnog projekta "NO LIMIT – Daj 5 za bolji svijet!"

Pozivamo Vas da kupnjom ulaznica za ovaj koncert date doprinos stvaranju boljih uvjeta za zdravije i sretnije odrastanje djece s invaliditetom.

Dodatno podršku možete pružiti kupnjiom naših Poklon Bonova, dijeljenjem naših objava na društvenim mrežama, slanjem svojih prijedloga/sugestija na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili SMS-om na 091/794-6465, te uplatom donacije na

IBAN: HR3424840081106228477,
Raiffeisenbank Austria d.d.
Adresa udruge je: "Mlinovi" 102/A, 10.000, Zagreb.
Račun je multivalutni, te se na njega mogu uplaćivati i kunske i devizne uplate.

Medijski pokrovitelji ovog događaja su Metro Portal i Prvi Radio.

Hvala na podršci!

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: