Besplatno online predavanje i volontersko druženje na imanju Biovrta

U Biovrtu smo pripremili mnoštvo zanimljivih besplatnih sadržaja za javnost, a sve s ciljem edukacije građana o važnosti bioraznolikosti i organskog uzgoja hrane.

1. POKLANJAMO VAM NOVO BESPLATNO ONLINE PREDAVANJE - "KAKO NAM BIORAZNOLIKOST POMAŽE U VRTU (+ STRATEGIJE OBRANE OD INVAZIVNIH VRSTA)" – BESPLATNO DOSTUPNO 22.-28.05.2024.
Kako ove godine mnogi imaju velike probleme u vrtu s puževima i smrdljivim martinima – odlučili smo vam pomoći iskustvom iz Biovrta. U prirodi je sve povezano i sve ima svoju svrhu. Čovjek je dio te prirode. Bez prirode ne možemo, sve što trebamo dobivamo iz nje, pa tako i ono najvažnije, hranu. A uzgajajući hranu, umjesto da se iz neznanja ubijaju mnogi korisni kukci oko nas, možete pametno iskoristi brojne prirodne procese i kukce oko nas te tako uzgojiti više i lakše u suradnji s prirodom. U ovom predavanju naučit ću vas upravo to. U drugom dijelu predavanja naučiti ćete više o najčešćim invazivnim vrstama (puževima, stjenicama) i koje su biološke strategije za spašavanje vašeg vrta i uroda.

Predavanje će biti dostupno online na Youtube kanalu 22.-28.05.2024. - a da bi na dobili poveznicu za gledanje - prijavite se na slijedećoj poveznici:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZ4XXHdNfqlDkQ_76FWjnxYsbVxJk37d8UMIxF_SF0qRkuYg/viewform

2. DANI KRUŠVICE I VOLONTERSKO DRUŽENJE U BIOVRTU 01.06. (subota)
Zabilježite si 01.06. i planirajte izlet u Novo Selo Rok, jer u Biovrtu pripremamo jako zanimljiv program. Podružite se s nama i pomognite nam u uređenju Biovrta, te naučite više o tehnikama koje primjenjujemo u Biovrtu u dobrom društvu.

DEGUSTIRAMO RAZNE SORTE KRUŠVICE (MONGOLSKE BOROVNICE )

Ove godine imate i jedinstvenu priliku s nama prošetati bobičnjakom i isprobati 6 sorti mongolske borovnice - krušvice koja upravo dozrijeva u biovrtu te naučiti malo više o uzgoju ovog prefinog bobičastog voća.

RAZMJENA PRESADNICA I MNOŠTVO VIŠKOVA IZ BIOVRTA

U sklopu ove akcije održat ćemo i već tradicionalnu proljetnu razmjenu presadnica, stoga ponesite s sobom i viškove svojih presadnica, a nabavite nešto novo. Moći ćete nabaviti i nešto od presadnica mnoštva raznih sorti rajčica iz Biovrta.
Prethodne prijave su obavezne, a nakon prijave primit ćete na vaš mail sve detalje o događaju I upute za doplčazak. Broj mjesta na ovom događaju je ograničen, prednost imaju članovi/ce udruge Biovrt, a više o događaju i kako se prijaviti čitajte na www.biovrt.com

 

Biovrt – u skladu s prirodom
www.biovrt.com

 

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam