Radionica izrade šamanskog bubnja Zagreb

Šamanski bubanj se izrađuje od različitih vrsta drveta i koža raznih životinja. Prilikom njegove izrade, ovisno o namjeni bubnja, šaman poziva duh bubnja da uđe u bubanj i služi osobi za koju je bubanj rađen, bilo da je riječ o samom šamanu ili nekom drugom. Time on postaje živi bubanj koji ima izuzetno veliku snagu i sposobnost za iscjeljenje, oslobađanje od negativnih energija, rješavanje raznih životnih problema i dr. Na obredu inicijacije bubanj dobije svoj pravi zvuk i tada se može koristiti za razne namjene.

♦ Petak 9.10. od 18-20 h predavanje, objašnjenja o mogućnostima raznih namjena šamanskog bubnja, šamanska meditacija sa bubnjem i povezivanje sa duhom svog bubnja
♦ Subota 10.10. od 8-20 h: obrada i bojenje drvene konstrukcije, priprema kože.
♦ Nedjelja 11.10. od 8-20h: završno bojenje bubnja, izrada kožnih traka i završna priprema kože. Zatvaranje bubnja uz invokaciju duha bubnja spram namjene toga bubnja.

Tjedan dana poslije, kada se koža osuši i napne može se napraviti dodatna inicijacija bubnja i određivanje njegove energije iz koje se može isčitati njegovo ime.

Radionicu vodi šaman i Ifa svećenik Zoran Tepurić, Baba Fayori

Radionica u sebi ima takvu energiju da mada se učesnici narade, ne osjećaju iscrpljeno, nego osjećaj ushita i zadovoljstva neprestano raste. Rađanje bubnja se može usporediti sa rađanjem djeteta, što se više približava kraju to su uzbuđenje i sreća prisutniji i veći. Duhovi bubnjeva su cijelo vrijeme prisutni od meditacije u petak do završetka u nedjelju.

Zbog potrebe pravovremene nabave potrebnih konstrukcija i ostalog materijala molim zainteresirane da se što ranije prijave.

Treba napomenuti da li vas zanima jednoručni bubanj ili dvostrani bubanj, kao što je na slici.
Prijave i informacije o cijeni, mjestu radionice u Zagrebu, drugim terminima i dr. na tel. 0912308059 i 0989198796 i na e-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više informacija o šamanskom bubnju možete naći na www.zlatnilotos.com

Poklon svima koji se upišu na DRUMTIDAM mailing listu!
Priručnik rada na sebi bez gubitka vremena ''Život u praksi... početak harmonije''Maja Cavrić - Maya
Knjiga će vam stići na mail...