PUTOVANJE ZVUKOM ZVUČNA RADIONICA ZA DJECU

Imaš 6 ili 7 godina? Igrao bi se?! :-)
A zamisli da kažeš mami i tati da se na ovoj radionici "PUTOVANJE ZVUKOM," igra, opušta, ali i uči! I to sa tibetanskim zvučnim zdjelama!! :-)

Uči se osluškivanjem zvukova i promatranjem kako vibracije utječu na vodu, na balone, stopala, i ručice! Uči se opuštanjem uz zvuk! :-)

Ma, čekaj malo, kakva je to radionica gdje se uči, opušta i igra istovremeno?!
Pa to je nešto skroz novo! Sigurno još nisi bila ili bio i jedva čekaš da dođeš i osjetiš!

Stoga primi svoju mamu ili tatu za ruke i odvedi ih 04. veljače 2017. u 16 h u Ilicu br 315, prstićem dotakni zvono-gumbić Prema Vama d.o.o. :-)

Tamo se nalazi Peter Hess Akademija koja već godinama brine o dobrim vibracijama uz pomoć sjajnih zlatno žutih zdjelica koje ćeš i TI imati priliku upoznati :-)
Ne brini nećeš biti sam, tamo te čeka jedno ili možda dva ili čak tri nasmijana lica i raduju se tvom dolasku. Stoga ponesi sa sobom svoje papuče iiiiiii putovanje sa Zvukom može početi!
Kaži mami i tati da te nema 45-60 minuta i da je to vrijeme samo za Tebe :-)

Ono što bi roditelji htjeli sigurno znati (pa im ti šapni u uho) da radionica ima za cilj upoznati vesele prstiće sa tibetanskim zvučnim zdjelama, stimulirati (potaknuti) njihova osjetila, razviti kreativnost, povećati pažnju te uz opuštanje zvukom biti potpora zdravom razvoju djeteta. Kako, sigurno se pitaju?

Pa im ti opet šapni da na tjelesnoj razini zvukovi djeluju putem sluha i dodira. Zvukovi mogu reducirati (smanjiti) stres i strahove i tako podržati prirodnu težnju organizma za skladom. Radionica je bazirana na Klik® programu profesionalne primjene zvuka zvučnih zdjela u radu sa djecom, koja se već dugi niz godina primjenjuje u Austriji i Njemačkoj; a sada i u Bosni i Hercegovini kao i u Hrvatskoj.

Obzirom da je igra u grupi predviđena za ukupno 7 istraživača ili istraživačica zvukom molimo da prijave za radionicu budu najkasnije do 02. veljače 2017. na dolje navedene e-mail adrese.

Kroz radionicu te vodi i sa osmjehom dočekuje Martina Brundula, certificirana praktičarka Peter Hess® zvučne masaže.

djeca-zdjela

 

Uf, uf dječjim jezikom prevedeno, ona je isto samo istraživač, kao i ti i jedva čeka ispričati priču, ozvučiti zvučnu zdjelu i izmamiti osmjeh, Zvukom! :-)

Datum: 04. veljače 2017.
Vrijeme: 16:00 – 17:00
Mjesto: Peter Hess Akademija –Hrvatska
Prema Vama
Ilica 315/I, Zagreb

Cijena radionice: 150,00 kn.
Prijave na e- mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Za sve dodatne informacije: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ili 091 595-7871 iza 17-20 h

Zbog ograničenog broja polaznika molimo Vas da osigurate mjesto uplatom na žiro račun: HR5725030071100055135. Opis uplate: Radionica za djecu