Što mi tijelo govori?

Što mi tijelo govori?
Radionica sistemskih konstelacija
Iskoristite priliku i još bolje upoznajte SEBE!
Kako?
Dođite na radionicu sistemskih konstelacija „Što mi tijelo govori?"

u srijedu 27.05.2015. od 18 - 21 sat
Kotizacija: 150 kn
Prijava je obvezna!

Naše tijelo može nam dati mnogo informacija o tome kako živimo, jesmo li usklađeni ili postoji neka neravnoteža. Sistemske konstelacije nam daju model kojim možemo lako i jednostavno uspostaviti vezu s tim dijelom nas i tako dobiti važne uvide i odgovore.
Na radionici ćete imati priliku saznati više o radu sa sistemskim konstelacijama i kroz praktičnu vježbu još bolje upoznati sebe.

Dođite i provedite zanimljivu večer.

Za sva dodatna pitanja slobodno nam pošaljite mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Što su sistemske konstelacije?
Sistemske konstelacije su izuzetno učinkovita metoda koja u kratkom roku omogućuje uvid u bit nekog problema ili pitanja, i istovremeno pruža moguća rješenja i odgovore.
Omogućuju nam da vidimo i doživimo unutarnju strukturu problema. Usmjeravanjem na korake i promjene koje se nakon toga mogu učiniti, pomažu izlazak iz zaglavljenosti te omogućuju otkrivanje i korištenje novih resursa, rješenja i mogućnosti djelovanja.
Sistemske konstelacije se koriste u coachingu, psihoterapiji, organizacijskom savjetovanju, superviziji, medijaciji, kazališnoj umjetnosti.

http://kastrapeli.hr/sadrzaj.asp?ID=6&Str=24

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: