Aroma gong meditacija "Određivanje namjere u 2016. godini"

S veseljem vam najavljujemo 12-to ciklusnu grupnu aroma gong meditaciju
Pridružite nam se i vi u ovom devedesetominutnom
MIRISNOM ZVUČNOM PUTOVANJU ...
Aroma gong meditaciji "Određivanje namjera u 2016. godini"

u Zagrebu, Ljudevita Jonke 6,
velika dvorana, II. kat
SUBOTA 02.01.2016. u 19:00 sati

Naš najaktivniji hrvatski certificirani aromaterapeut Saša Radulović popratit će Zoranovu kupku najkvalitetnijim eteričnim uljima kako bi suptilna energija biljaka (eteričnih ulja) potaknula iscjeljujuće procese u tijelu svakog polaznika ovog jedinstvenog susreta. Sinergija između zvuka gonga i prirodnih esencija biljaka donosi momentalne promjene na vidljivom i nevidljivom tijelu. Jednom mjesečno, prvog vikenda kreirati ćemo naše želje i potrebe odabranim eteričnim uljem za taj mjesec. U savršenom skladu s prirodom i njezinim mjesečnim živim i promjenjivim ciklusima Saša će odabrati prikladno eterično ulje za taj mjesec.

MANIPULATIVNA MAGIJA LJEKOVITIH ETERIČNIH ULJA - svakog mjeseca kreirati ćemo atmosferu za ostvarenje naših želja tog mjeseca; jasno ćemo vizulaizirati potrebe i ciljeve koje imam u tom mjesecu a potrebnu pomoć dobiti ćemo od duše biljke (eteričnog ulja). Stari su narodi znali kako je aromaterapija najblagotvornija veza između uma i tijela te da se pomoću nje budi i harmonizira vitalna energija. Od pamtivijeka eterična ulja oplemenjuju svete rituale i molitve i koriste se u najmoćnijim tajnim magijskim znanjima. Eterična ulja i mirisne preparate koristili su najveći čarobnjaci Orijenta prilikom kontaktiranja bića iz duhovnog svijeta, u egzorcističkim seansama, spravljanju zapisa i amajlija te općenito u obredima takozvane "bijele magije". Znanja i mudrost vještih žena - iscjeliteljica i drevnih šamana, koji su iz bogate zemaljske riznice uzimali darove majke prirode, da bi liječili i obnavljali te se napajali energijama cvijeća, drveća i šuma, palo je u zaborav.

Ali ipak, ono što je s vremenom počelo padati u zaborav, ostalo je sačuvano unutar nekih paganskih kulteva, čiji su vračevi i iscjelitelji drevnu mudrost prenosili s koljena na koljeno, pa i kroz narodne predaje i lokalne mitove. Aromaterapeut Radulović, vješt kreator mirisnih čarolija, podsjetit će vas na ta stara znanja koja zadnjih godina ponovo izranjaju i podsjećaju da je njihova snaga i dalje ovdje - svima nama na usluzi.

Pozivamo vas na ciklus radionica gdje ćemo s najsavršenijim djelom biljke (eteričnim uljima) kreirati tradicionalne krute mirisne balzame, pomade, parfeme i poveznice između naših želja i nevidljivih energija kojima smo okruženi.

Svaki polaznik dobiti će parfem sastavljen od eteričnog ulja koje je Saša odabrao kao energetski najprikladnijeg za mjesec siječanj. Taj će nas miris pratiti i kroz zvučnu kupku..

Upoznati ćemo se s 12 mirisnih ekstrakata i plodova biljaka, eteričnim uljima, njihovim djelovanjem i primjenom u svakodnevnom životu, nakon čega slijedi glazbom podržana vizualizacija vaših želja i potreba. Već ste dugo vremena sami i ne možete pronaći ljubav? Tražite novi posao? Odnosi s muškim/ženskim osobama ne teku harmonično? Oporavljate se od bolnog prekida veze? Nekomunikativni ste i teško izražavate emocije? Manjak samopouzdanja? Kako prave vrijednosti uvijek pronađu put, tako će i biljke (eterična ulja), sa svojom čarolijom mirisa, pomoći bržoj manifestaciji vaših želja...iz mjeseca u mjesec, u skladu s disanjem Zemlje ove 2016. godine.

Svaki polaznik dobiti će parfem sastavljen od eteričnog ulja koje je aromaterapeut Radulović odabrao kao energetski najprikladnijeg za mjesec siječanj. Taj će nas miris pratiti i kroz zvučnu kupku...

Svakako ponesite prostirku za ležanje (ili vreću za spavanje), te bocu vode ili čaja... i naravno, otvoreno srce.

Dobrodošli su svi, bez obzira, iskustvo, zdravstveno stanje, vjersko opredjeljenje...

Zbog ograničenosti prostora i osiguravanju količine parfema prijave na mail ili putem sms-a su OBAVEZNE:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ili 095 6392 035 Zoran..

Gong je jedan od najstarijih instrumenata na svijetu. Prvi gongovi pojavili su se prije oko 5000 godina. Zvuk gonga ima jaku iscjeljujuću vibraciju, utječe na obnavljanje stanica u tijelu, duboko uravnotežava, smiruje i oslobađa od stresa. Ukratko... pročišćava nas i približava sebi samima.

Slušanjem opuštajućih i iscjeljujućih zvukova ovih prekrasnih tradicionalnih instrumenata preplavit će nas nova kreativna i stvaralačka snaga, a u svoj život prizvat ćemo ozračje sigurnosti, zaštite, suosjećanja, optimizma i obilja na svim razinama.

Kako se radi o edukativnom dođađaju, isti se participira preporučenom donacijom od 100 kn.

Pridružite nam se na ovom zvučnom putovanju... poslušajte našu mirisnu gong priču...

Izvođači gong meditacije: Karmen Malin i Zoran Malin.
a sa mirisnim esencijama upoznat će naš certificirani aromaterapeut saša Radulović

Dobro nam došli!
Srdačan pozdrav ☾

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: