Usudite se (napokon :) ) ostvariti svoje želje!

Sanja Plavljanić-Širola punog srca i znanja pomoći će vam u tome. Sanja koja je prije svega hrabra žena, žena koja je nakon 20 godina uspješne karijere arhitektice (a veći dio tog vremena i vlasnice arhitektonskog biroa) svojom željom i odabirom krenula sasvim drugim putem. Već njezin vlastiti primjer svjedoči koliko je uspješna u ostvarenju želja. Mi ćemo pridodati da Sanja upravo održava 36. radionicu Ostvarivanja želja (u trajanju 10 tjedana) prema učenju svjetski poznate duhovne učiteljice Sonije Choquette čijih je 7 radionica različitih stupnjeva Sanja završila na različitim krajevima svijeta, a jedina radionice po Sonijinom učenju drži u Hrvatskoj. Sanjine radionice do sada je prošlo više od tisuću ljudi, što govori koliko o interesu, toliko i o uspješnosti. I pregrštu ispunjenih želja njezinih polaznika u poslu, ljubavi, financijama...

VIKEND RADIONICA OSTVARIVANJA ŽELJA U ZAGREBU 20. - 22. SVIBNJA 2016.
Ujedno iz Sretnog dana, Sanjine tvrtke za ostvarivanje želja, najavljuju svim onima koji su to tražili, svim onima koji su u vječnoj strci s vremenom i ne mogu dolaziti 10 tjedana jednom tjedno – vikend radionicu Ostvarivanja želja i u Zagrebu (vikend radionice Sanja inače ne održava u Zagrebu, već u drugim gradovima Hrvatske, a od jeseni i u Beogradu)! Dakle, ako vam već vremena nedostaje, sigurni smo da vam želja ne manjka. Pa čak i ako niste sigurni što želite, prijavite se na vikend radionicu gdje će vam Sanja Plavljanić-Širola pomoći da osvijestite i naučite upotrebljavati svoj vlastiti čarobni štapić (jer svi ih mi imamo).
Radionica započinje u petak 20. svibnja u 17:30 sati i traje do 20:30, subotu predvidite vrijeme za Ostvarivanje želja od 10 do 18, a nedelju od 10 do 17:30 sati. Oba dana s pauzom za ručak.
Cijena je 890 kuna.

Želite li samima sebi i Svemiru poručiti da ste stvarno odlučili ostvariti svoje želje – na dnu ovog teksta popunite prijavnicu za vikend radionicu Ostvarivanja želja – i otkrijte novu, čarobniju dimenziju života.

JESTE LI SIGURNI ŠTO (NAJVIŠE) ŽELITE?
Začudio vas je ovaj podnaslov? Vjerovali ili ne – ali Sanja nam priča kako je to često jedan od najvećih problema – točno i precizno detektirati pa formulirati što zapravo želimo. Nije slučajna ona stara mudrost da moramo paziti što želimo jer bi se moglo i ostvariti. Radionica Ostvarivanja želja vam prvo pomaže u preciznom otkrivanju želje ili više njih te pokazuje korake puta k ostvarenju, odnosno kako svi volimo reći – ispunjenju želje. Uz tu, temeljnu radionicu, u Sretnom danu ( http://www.sretan-dan.hr/ ) možete birati između radionica Privlačenja obilja, Harmonije, Podizanja raspoloženja, Mog malog biznisa, Feng Shui radionica, a jako zanimljivo zvuči i radionica najavljena za jesen o otkrivanju vlastitog unutarnjeg junaka.

O SONIJI I SANJI
Sonia Choquette, osim toga što je svjetski poznata duhovna učiteljica, autorica je više od 20 knjiga, pisanih toliko jednostavno, a toliko dobro, da ih publika u cijelom svijetu naprosto obožava. Kod nas ih je također nekoliko prevedeno, a Sanja ističe da bi voljela da svatko pročita "Put srca" i "Zamoli svoje duhovne vodiče". Sonijina i Sanjina zajednička priča dokaz je koliko ostvarivanje želja ustvari funkcionira. Sanja je poželjela (i doslovno napisala scenarij kako izgleda ta želja već ispunjena) upoznati Soniju, dovesti je u Hrvatsku i predstaviti je ovdje – sve to se ostvarilo, pa i više toga. Naime, Sonia je već nekoliko puta došla održati radionice u Hrvatskoj, a njihov današnji odnos je takav da ih Sonia opisuje kao – soul sisters. Sanja je danas neizmjerno sretna što je krenula tim putem i što je uspješna u – kako ona to voli reći – buđenju životne iskre u ljudima, buđenju vjere u Svemir i čudesnost života.

Za kraj vam Sanja poručuje da osvijestite svoje želje, budete dovoljno hrabri i promijenite sve što vas čini nezadovoljnima. Želite li da vam Sanjino znanje i iskustvo sa željama pomognu u ostvarenju tog cilja - pridružiti joj se možete već na vikend radionici Ostvarivanja želja od 20. – 22. svibnja 2016.

sanja