Aktivacija magnetskog polja srca i Aktivacija svjetlosnog tijela na staničnom nivou

Steve Parker ponovno u Hrvatskoj: Aktivacija magnetskog polja srca i Aktivacija svjetlosnog tijela na staničnom nivou
Čast nam je ponovno ugostiti Stephena Roy Parkera u Hrvatskoj da ponovno radi ove duboko iscjeljujuće procese u Rijeci i Zagrebu.
NOVO: Došla je 6. razina aktivacije! Sada će po privi put biti dostupna na događajima 13.05. i 17.05. za sve koji su prošli prvih 5 razina aktivacije prijašnjih godina. Steve će održati predavanje kao i inače i uključit će objašnjenje 6. razine.

Za one koji su novi na newsletteru radi se o procesima koji iscjeljuju na nesvjesnom nivou, izvan kontrole našeg ega. Aktivacija magnetskog polja srca je proces koji budi našu svijest i proširuje ju, čisteći razne podsvjesne blokade bez da trebao direktno raditi na njima.

Steve će održati predavanje o Magnetskoj aktivaciji srca, zatim će uslijediti pauza, pa duboka theta meditacija (po riječima onih koji su ju prošli jedna od najdubljih meditacija ikad) i dok ste uronjeni u duboko theta stanje uma Steve će napraviti aktivacije za svih. Nakon toga jedno 10tak minuta će nas Steve pustiti u tišini da svatko ima svoje iskustvo.

RASPORED
Aktivacija srca će biti od 18-20 sati, sve razine aktivacije, a samom procesu će prethoditi uvodno predavanje, kao i dosad, za sve koji budu došli prvi put. Moguće je primiti samo jednu razinu aktivacije po susretu, jer Steve traži da između razina aktivacije prođe barem mjesec dana, kako bi se promjene integrirale u život osobe.
Oni koji budu dolazili na iduću razinu mogu besplatno ponoviti sve prethodne razine.
Nakon magnetske aktivacije srca moguće je pristupiti i drugom procesu koji Steve daje, a radi se o aktivaciji svjetlosnog tijela, ali na staničnom nivou, što je specifičnost koju radi jedino Steve. Prije procesa Steve će objasniti sam proces kroz još jedno kratko uvodno predavanje, pa tko se odluči može ostati i na toj aktivaciji. Moguće je napraviti obadva procesa jer se međusobno ne isključuju. Trajanje je otprilike 45 minuta (ovaj dio počinjemo poslije 20 sati).
Detaljnije o procesu magnetske aktivacije te za video i pisana svjedočanstva ljudi koji su prošli aktivacije pogledajte našu obavijest iz ožujka 2014, na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/2014/03/stephen-roy-parker-u-rijeci-14-03-2014/
PRIJAVA: prijave za aktivacije su obavezne preko e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

CIJENA: 300 kn za Aktivaciju srca i 160 kn za aktivaciju svjetlosnog tijela na staničnom nivou

RIJEKA: 13.05. 18 - 21 sat, Šetalište A.K. Miošića 8b, Udruga Althaea
ZAGREB: 17.05. 18 - 21 sat, Starotrnjanska 9b, Theta Centar, Aero d.o.o.

PRIJAVA:
prijave za aktivacije su obavezne preko donjeg obrasca ili na e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

STEVE PARKER
Stephen Roy Parker je Master & Certificate of Science učitelj i praktičar ThetaHealinga™ s dugogodišnjim iskustvom.
Podučavao je i održavao individualne tretmane u mnogo zemalja širom svijeta. Specifičnost svih njegovih predavanja, radionica, tretmana i tečajeva je neposrednost, lakoća podučavanja, mnogo humora i opuštenosti te, najvažnije veliko znanje i stručnost koju Steve nesebično dijeli sa svim polaznicima.

Kratko objašnjenje razina aktivacije
Dođite i naučite nešto o, po riječima onih koji su je iskusili, jako moćnoj i važnoj aktivaciji srca u ovo doba buđenja.
Otkrijte što je to Magnetska aktivacija srca i odakle dolazi.
Otkrijte kako djeluje i kako je povezana s novim valom buđenja svjesnosti jedinstva koji prožima cijelu planetu.
Ukratko, prva razina aktivacije pojačava vaše sposobnosti za manifestiranje u životu i čini da izađete iz pozicije žrtve na nesvjesnom nivou. To drastično mijenja vašu svijest i spoznaju i omogućava vam jedan drugačiji, lakši pogled na život.
Proširite svoju svijest aktivacijom druge razine, ona vam omogućava da sagledate strukturu prostora i vremena na drugačiji način i pojačava vaše intuitivne sposobnosti.
Iskusite snagu i veličinu transformacije koju donosi treća razina oslobađajući vaše srce starih okova i aktvirajući u vama snagu božanske ženske energije. Četvrta razina omogućava vam da vaš mozak radi brže i spaja nas s drevnim duhovnim znanjima aktivirajući osmu i devetu čakru i dopuštajući da se u vas ulije božanska muška energija stvarajući ravnotežu. Sve to priprema nas za petu razinu gdje se naša svijest povezuje s mrežom svemira kroz devetu čakru i time se jako dobro spajamo na "Sve što jest" i odjenom nam je dostupno jako puno znanja i informacija s neiscrpnih izvora univerzuma. Šesta razina je nova te i ćemo i sami tek sada prvi put čuti predavanje o njoj i to nas jako zanima :)

PRIJAVA: prijave za aktivacije su obavezne preko e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
CIJENA: 300 kn za Aktivaciju srca i 160 kn za aktivaciju svjetlosnog tijela na staničnom nivou
Sva plaćanja su na licu mjesta, ali prijave su obavezne kako bismo zbog velikog interesa osigurali potreban prostor i stolce.

Vidimo se!

Prijavnica za Stevea Parkera - Meditacija