Tečaj za masera ili masera limfne drenaže

Upiši tečaj za masera ili masera limfne drenaže uz poseban popust!

Iskoristite posebnu akciju za upis u program osposobljavanja za masera ili masera limfne drenaže. Oba programa upisuju se u radnu e-knjižicu...
Redovna cijena programa iznosi 7.100 kn uz akcijski popust od 20% cijena programa iznosi 5.680 kn. Navedeni iznos možete platiti u nekoliko rata.

Maser/ka limfne drenaže 
Trajanje programa: 3 - 6 mjeseci
Broj slobodnih mjesta/maksimalan broj polaznika: 9/12
Broj rata: 6
Cijena s 20% popusta*: 7.100 kn -20%popusta = 5.680 kn

Maser/ka
Trajanje programa: 3 - 6 mjeseci 
Broj slobodnih mjesta/maksimalan broj polaznika: 8/12
Broj rata: 6 
Cijena s 20% popusta*: 7.100 kn -20%popusta = 5.680 kn

Akcija vrijedi do 01.08.2016.
Za sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili telefona.

Tajništvo
Adresa: Nova cesta 4, Zagreb
tel: (+385) 01/3794-568
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ravnateljica
Lidija Delić, mag. oec. , fitoaromaterapeut
Adresa: Jalovečka 1, Zagreb
GSM: (+385) 091/3456-147
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme
ponedjeljak - petak: 10:00h - 16:00h
Dnevna pauza od 12:00h - 13:00h
Ukoliko niste u mogućnosti doći u redovno radno vrijeme kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona i dogovorit ćemo termin koji će Vam odgovarati.

O Galbanum Učilištu
Galbanum je Učilište terapijskih vještina koje uspješno djeluje već 10 godina. Učilište kontinuirano proširuje ponudu programa edukacije vodeći računa da su u skladu s trendovima i potrebama tržišta. Programi Učilišta su pomno kreirani i prilagođeni, sastoje se od teoretske i praktične nastave koju izvode vrhunski predavači i voditelji programa koji nesebično prenose svoje znanje polaznicima. Svi predavači svoja terapeutska znanja primjenjuju i praktično u svakodnevnici, odnoseći se holistički prema pojedincu te tretirajući njegovo zdravstveno stanje kao cjelinu.

Učilište je nazvano po žuto-zelenoj biljci Galbanum. Biljka se spominje u Starom zavjetu Biblije, Knjizi Izlaska, gdje su pronađeni recepti svetog tamjana koji je sadržavao Stacte (smirnu), tamjan i Onychu. Galbanum eterično ulje je posvećeno ulje za pomazanje, spominje se u egipatskim papirusima, koristilo se u medicinske svrhe i bilo je vrlo dragocjeno prilikom duhovne uporabe u vrijeme Egipćana. Koristili su ga za meditaciju te povećanje duhovne svijesti kroz srce i kruna čakru. Zbog visokog udjela monoterpena eterično ulje Galbanuma u stanju je reprogramirati na staničnoj razini.
Pomaže otpustiti stare ideale i sustave vjerovanja i prihvatiti nove programe; osobito one koji se odnose na duhovnost. Smiruje i uzemljuje, nježno nam daje smjer i traži od nas da se prepustimo božanskom te otvorimo srce. Duhovno je ulje koje se koristi za posredovanje i povećanje svijesti. Jedna od najzanimljivijih stvari o ovom ulju, je činjenica da je znatno povećava vibracijsku frekvenciju drugim uljima, unatoč činjenici da je njegova vlastita frekvencija nije vrlo visoka!
www.galbanum.hr