Rekonekcija – Rekonektivno iscjeljivanje

Rekonektivno iscjeljivanje je najviši oblik iscjeljivanja koji je trenutno poznat na Zemlji. Začuđujuće je jednostavno i izuzetno učinkovito. Rekonekcija je proces tijekom kojeg se ponovno usklađujemo sa koordinatama Univerzuma, unošenjem “novih” aksiatonalnih (osnih) linija, što nam omogućava pristup višim frekvencijama informacije i svjetlosti. Na taj način se potiče naše (iz)liječenje i evolucija. Rekonekcija također aktivira ponovno povezivanje DNK lanaca i reintegraciju ”niti” (što se simultano dešava na paralelnim planovima egzistencije). To stvara uvjete bržeg razvoja na svim poljima, a ujedno razotkriva metode koje možete koristiti kako biste osobno ovladali tim novim energijama iscjeljenja.  

 
Što je rekonektivno iscjeljivanje? 
Rekonektivno iscjeljivanje je oblik iscjeljivanja koji se po prvi put pojavljuje na ovoj planeti. Ono nas nanovo povezuje sa sveukupnošću svemira tako što nas ponovno spaja sa suštinom našeg bića, s onim što doista jesmo. Postoji velika mogućnost da to ne čini samo kroz ovu novu skupinu iscjeljujućih frekvencija, već preko posve novog valnog opsega. Ova nova vrsta iscjeljivanja, svoje je postojanje kao takvo i učinkovitost jasno dokazala, kako kroz praksu tako i u znanstvenim laboratorijima. 
 
Kako se ovo razlikuje od ostalih tehnika energetskog iscjeljivanja koje se sada primjenjuju? 
Postoji nešto što svi trenutno doživljavamo i čega su mnogi od nas barem donekle svijesni. To je “proces ubrzanja evolutivne promjene Zemlje. Mi ljudi, smo po vlastitom izboru, povezani sa elektromagnetskim poljem Zemlje, što je popraćeno procesom stanične promjene.” Brojne tehnike iscjeljivanja sa kojima smo se dosada susreli i koje su prošle test vremena i dalje dobro djeluju kao što su i ranije djelovale. Ipak, sada posjedujemo više, i mi sami smo kompleksniji nego što smo bili, tako da stare tehnike iscjeljivanja nisu više dostatne. Dobre kakve su uvijek bile, s našim novim, razvijenim parametrima, više nisu odgovarajuće — kao što ni fenjeri danas ne bi bili pogodni da ih se koriste kao svjetla automobila, mada i dalje sasvim lijepo mogu poslužiti na kočijama s konjima. 
Nedostaci starih metoda, kao što su npr. potreba da se skine nakit,  kožni dijelovi odjeće, potreba da klijent vjeruje, obredi za zaštitu klijenta i praktičara i sl., ovdje, u susretu sa ovom novom frekvencijom iscjeljivanja , više ne postoje niti su potrebiti. Razlog zašto se je većina nas počela baviti iscjeljivanjem koristeći razne tehnike,  ležao je u našoj težnji i želji da postanemo iscjelitelji i pomažemo drugima, a ne zato da  fanatično slijedimo određene tehnike. One su jednostavno bile jedan od prvih koraka u tom procesu. 
Rekonektivno iscjeljivanje je tu da nam pruži nešto što je sveobuhvatnije i opsežnije, jer je sada sazrio trenutak za prijelaz na višu razinu.Ipak, Rekonektivno iscjeljivanje nije ”tehnika”. To je prvo što ga izdvaja od ostalih vrsta iscjeljivanja za koje ste do sada čuli. Jedan od razloga može biti i taj što su sve metode iscjeljivanja koje smo do sada imali na ovoj planeti sastavni dio Rekonektivnog iscjeljivanja. One su bile samo letimično sagledavanje i manifestacija nekih njegovih aspekata. Stavimo li zajedno sve dosadašnje poznate tehnike , možemo dobiti malo jasniji uvid u to što bi Rekonektivno iscjeljivanje otprilike moglo biti, no nismo ni blizu toga da ga u potpunosti shvatimo. 
 
Kakva je razlika između Rekonektivnog iscjeljivanja i Rekonekcije? 
Rekonekcija je sveobuhvatni proces ponovnog povezivanja sa svemirom, što i omogućava Rekonektivnom iscjeljivanju da djeluje. Ova iscjeljenja i evolutivne frekvencije pripadaju novom frekvencijskom pojasu kojei donosi spektar svjetlosti i informacije. Rekonekcija nam omogućava interakciju sa tim novim razinama svjetlosti i informacija, putem kojih  se možemo ponovno povezati – rekonektirati sa Izvorom. 
Ovo je nešto sasvim novo, drugačije, istinito – i može ga ponijeti svatko od nas. U osnovi, razlika između Rekonektivnog iscjeljivanja i Rekonekcije je u namjeri. Namjera Rekonektivnog iscjeljivanja  jest iscjeljenje, bilo na fizičkoj, mentalnoj, emotivnoj, duhovnoj ili bilo kojoj drugoj razini. I, naravno, da biste postigli Rekonektivno iscjeljivanje vi ćete, do određenih granica, doživjeti Rekonekciju kao dio tog procesa. Upravo ta “Rekonekcija” omogućuje Rekonektivnom iscjeljivanju da bude tako suštinski sveobuhvatnije od ”tehnika” iscjeljivanja za koje smo do sada znali. 
Namjera Rekonekcije jest uvesti nas u punoću naše nerazdvojive veze sa Svemirom. To se postiže kroz dvije seanse, uobičajeno nazvanih "primanjem Osobne Rekonekcije". I, naravno, da biste dostigli određeni stupanj rekonekcije putem Rekonekcije vi ćete, u određenoj mjeri, doživjeti iscjeljenje kao sastavni dio tog procesa.Iako ovo nisu sasvim odvojeni procesi, da bi u potpunosti imali koristi od oba, vaše Rekonektivno iscjeljivanje i vaša osobna Rekonekcija trebaju se primiti u odvojenim prigodama. 
 
Praktičarka rekonekcije i rekonektivnog iscjeljivanja
Ines Lazarević Rukavina, praktičarka rekonektivnog iscjeljivanja i rekonekcije. 

Ines je u stalnom dodiru sa alternativnim svijetom od 1996. g. od kada započinje njen intenzivan rad na sebi. Sudjeluje na brojnim radionicama, seminarima i edukacijama, a jedna od najdražih joj je i ona na kojoj je dobila certifikat od Dr Erica Pearl-a kao ovlaštene praktičarke Rekonekcije i Rekonektivnog iscjeljivanja kojima se bavi posljednjih 6​ godina.

 

Prijava za Rekonekciju i Rekonektivno iscjeljivanje

Želite li rezervirati svoj termin za i Rekonekciju i/Rekonektivno iscjeljivanje ili imate bilo kakvo pitanje u svezi istih, možete nam se obratiti mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili kontakt broj 091 33 66 750 od 16 do 18 sati.



Slika skinuta ljubaznošću Dražena s http://sundaymay.deviantart.com/gallery/?catpath=/


 ♦