Konstelacije – cjelovita rješenja za potpuniji i svjesniji svakodnevni život

Što su konstelacije?

Većina nas ima neki problem ili više njih: emotivni, financijski, poslovni, obiteljski; a uzroke uglavnom pronalazimo u drugima, našem obiteljskom ili poslovnom okruženju, „objektivnim“ okolnostima ili jednostavno lošoj sreći. No uzroci problema najčešće su u nama samima te u našim lošim profesionalnim, osobnim i obiteljskim odnosima.

Konstelacije su izuzetno učinkovita terapeutska metoda koja u kratkom vremenu omogućuje dobivanje uvida u bit problema i najsloženijih životnih situacija te nudi moguća rješenja i odgovore. Konstelacije se koriste ne samo za uspostavljanje skladnih obiteljskim, emotivnih i poslovnih odnosa, već i u timskom vođenju, psihoterapiji, organizacijskom savjetovanju, superviziji, medijaciji, kazališnoj umjetnosti.
Konstelacije vam mogu pomoći spoznati, razumijeti i prihvatiti samoga sebe kako bi ostvarili svoje potencijale, uspostavili zdrave odnose te živjeli potpuniji i smisleniji život.

„...Već nakon prve radionice ljutnja je nestala, a zid satkan od straha, predrasuda, zabrana, ne poimanja samog sebe više nije izgledao onako kruto i nepomično. Svaka slijedeća radionica značila je korak naprijed u mome životu i lagane pomake unutar mene same... Ja danas živim život.“
- Ivana
polaznica radionice Konstelacije

Kako radimo?
Konstelacija se može postaviti u grupi (na radionicama) ili individualno (osobno savjetovanje), ovisno o osobnom izboru i vrsti problema. Nakon kratkog uvodnog interviewa, voditeljica konstelacija (konstelator) pronalazi srž problema te na osnovu toga slijedi praktičan rad koji se sastoji u dodjeljivanju "uloga" nazočnih na radionici i promatranju odnosa koji se razvijaju u energetskom polju. Klijent vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.
Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja na radionici. Velika većina sudionika konstelacijske radionice doživljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu, što se je automatski odrazilo i na njihovu okolinu.

Gdje i kada?
Cjelodnevne radionice konstelacija održavamo u Karlovcu, Poreču, Puli, Rijeci, Umagu i Zagrebu subotom od 10 do 18 sati. Broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.
Individualne konstelacije održavaju se po dogovoru, a za one koji nemaju mogućnosti doći na u prostor Udruge Ciruss, na raspolaganju im stoji mogućnost konzultacija preko telefona ili Skype-a, kao što radimo sa međunarodnim klijentima.

„Meni su konstelacije dale stvarno puno i od srca sam im zahvalna... Kad bih mogla, „poklonila“ bih to svakome...“
Natalija. polaznica radionice Konstelacije

Pitanja i prijave
Ako imate dodatnih pitanja, ne znate što očekivati, zanima vas je li ova radionica prikladna za Vas ili se želite prijaviti na individualno savjetovanje ili na neku od sljedećih radionica, obratite nam se mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na 091 33 66 750 od 18 do 20 sati.

Kotizacija za sudjelovanje je 300 kn.

Voditeljica radionice
Ines Lazarević Rukavina rođena je u Rijeci gdje živi i radi.
S konstelacijama se susreće 1996. godine te je od tada u stalnom dodiru s njima kroz rad na sebi i drugima. U potrazi za odgovorima konstelacije koristi kao svoje „tajno oruđe“ za dobivanje uvida u skrivena i teško dostupna područja te kao pomoć u osvjetljavanju i integriranju dijelova sebe i života koje je na svom putu zapostavila ili nehotice izgubila.

Sudjeluje na radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima konstelacija iz Hrvatske i svijeta.