ŽIVOTNO PROČIŠĆAVANJE ELEMENTOM VATRE UZ MOGUĆNOST HODA PO ŽERAVICI

U subotu 01.12.2018. duhovni iscjelitelj, mistik i majstor rituala prirodnih elemenata, gospodin Neven Carin, vodit će seminar cjelodnevnog životnog pročišćavanja elementom vatre.

SEMINAR KOJI MIJENJA ŽIVOT NA BOLJE !!!

U periodu između jesenskog ekvinocija i zimskog solsticija je vrijeme za magiju vatre kojom ćemo ukloniti sve nepravilnosti naših života. To je period kada se otvaramo primanju na svim razinama postojanja.

Iz svjetlosti i topline ljeta polako krećemo prema tami jeseni i zime. Promjene u prirodi podsjećaju nas na to da su promjene potrebne i u nama. Da bismo održavali ravnotežu, potrebno je zakoračiti u vlastitu nutrinu, ogrnuti se tamom kako bismo se obnovili i pripremili za novi ciklus rasta. Stanje ravnoteže nije statičan čin, nije ga lako ni postići ni zadržati. Ravnoteža u naš život dolazi s mudrošću koju moramo zaslužiti i naučiti kroz vlastita iskustva.

‘Ako ne znate kako, promatrajte pojave u prirodi, ona će vam dati jasne odgovore i inspiraciju’ Nikola Tesla
Sve što možemo vidjeti da se događa u prirodi, žetva, skupljanje plodova, priprema zimnice, svečanosti kojima izražavamo zahvalnost, sve se to događa i u našoj nutrini. Sve ono što smo simbolički posadili u prvom dijelu godine, svi naši planovi, snovi, ciljevi i nade dozrijeli su, baš poput plodova prirode. Ciljevi oko kojih smo se potrudili – one sjemenke naših namjera koje su dobile našu pozornost, naše vrijeme, trud, novac, misli, strasti – donose nam bogate plodove.

Priroda nam pokazuje da je nužno odbaciti viškove, pustiti sve suvišno. Zapitajte se: „Što trebam pustiti? Što me opterećuje?“ Dok promatrate lišće drveća kako opada i na tlu stvara hranjivi sloj koji će poslužiti sljedećem buđenju prirode, razmislite o svom vlastitom lišću.

U prirodnom okruženju na imanju nadomak Zagreba, s početkom u 13.00 sati krećemo na put novih spoznaja i učenja, kako o životu tako i o sebi samima.

Uz cjelodnevni seminar, duhovno čišćenje i pripremu, oko 21.00 sat, najhrabriji će imati prilike sami prohodati po žeravici.

Poslije seminara organizirana je podjela diploma kao i tradicionalna Hrvatska večera za sve sudionike!

Sudionici će moći ponijeti kući i VATRENE AMAJLIJE kao simbol i podsjetnik na taj dan! ( Ako sam mogao/la hodati po žeravici, mogu sve. )

Zašto hodanje po žeravici:
• Za dodatan izvor energije
• Za nestanak dugogodišnjih tegoba i bolesti
• Za sposobnost suočavanja s konfliktnim situacijama
• Za bolje partnerske odnose
• Za povećanje samosvijesti i kreativnosti
• Za dovođenje tijela u harmoniju
• Za čišćenje loše karme i raznih ovisnosti
• Za pomlađivanje tijela
• Za oslobađanje od stresa, briga, strahova
• Zato što je vatra jedan od četiri osnovnih prirodnih elemenata koji omogućava najbržu preobrazbu

Hodanjem po žeravici dešava se reset ljudskog kompjutera, „vraćanje na tvorničke postavke“ uslijed čega, čovjek dobiva više energije koja mu je data rođenjem a koju je izgubio tijekom godina.

Vatra je simbol Božanske ljubavi. Za razliku od zemlje, vode i zraka, ona je jedini elemenat koji ne može biti onečišćen.

Vatra simbolično sagorijeva sve što je loše u nama. Ona razara ustaljene obrasce razmišljanja i ponašanja te nas otvara novim mogućnostima.

U susretu s vatrom čovjek se suočava s nizom obrazaca, unutarnjih strahova, neodlučnosti i slabosti. Svjesnom odlukom osobe da zakorači u vatru, ista razgrađuje svoje negativne obrasce, usmjerava se na uspjeh i slijeđenje istine.

Ritual hodanja po žeravici je jedan od najstarijih rituala pročišćenja tijela, uma i duha na planeti Zemlji.

Od pamtivijeka se izvodio u različitim kulturama kao način pročišćavanja, susretanja s krajnjom neizrecivom istinom. Kroz cijelu zabilježenu povijest, hodanje po žeravici prakticirali su šamani, svećenici i obični ljudi, kao dio religijskog rituala ili iscjeliteljske ceremonije.

Za sam ritual, između ostaloga, potrebna je predanost i opuštenost kako bismo elementu vatre dozvolili da nas bose prenese preko žara i tako spali inferiorne dijelove našeg bića - naše mane, probleme, bolesti pa čak i lošu karmu.
Nije neophodno da čovjek unaprijed stvori odluku da će proći kroz vatru. Dovoljno je da se odluči doći na seminar i proći pripremu. Već samo sudjelovanje na seminaru je krajnje pročišćavajuće iskustvo. Nitko nije obvezatan zakoračiti u vatru. Odluku da se preda vatri većina ljudi donosi u zadnji čas kada u sebi osjeti njezin poziv.

Stoga, ako se tijekom hodanja po žeravici osoba mentalno i emotivno usmjeri na ostvarenje nekog cilja, tendencija je da se taj cilj u razdoblju nakon seminara, veoma brzo postiže.

Odabrani cilj može biti materijalne ili duhovne prirode, poboljšanje zdravlja ili emotivnih odnosa.

Dok prelazite preko vatre otvarate vrata u novi život.
• Promijenite svoj život na bolje !

Hodaju sve dobne skupine, stari i mladi, muškarci i žene, pojedinačno ili kao obitelj, bez obzira na stupanj obrazovanja ili posao koji obavljaju pa tako hodaju i piloti, trgovci, inženjeri, direktori, frizeri, manageri...
Osnova hodanja po vatri je da se združimo s ognjem i da postanemo jedno s ognjem.

To iskustvo nam pomaže u svakodnevnom životu kada se pojavi pred nama naizgled nepremostiva prepreka, od tada, sjećajući se iskustva žeravice mi si možemo reći, čak i kad se činilo nemoguće, ja sam uspio!
Najveća zadaća vatre je da zapali naš unutarnji oganj koji je postao slabiji tijekom našeg života radi naših stresova i životnih okolnosti; da iscijeli Vaša loša stanja, bolesti i tegobe i otvori Vam nove puteve u vašem životu.

PODACI O SEMINARU:
DATUM: 01.12.2018.
TRAJANJE OD 13 DO 23h
CIJENA: 1.200,00 kn
Mogućnost plaćanja na rate i kartice : DINERS, AMEX, VISA ...
Za sve prijave do 15.11. 2018 odobravamo popust 30%.

POSEBAN POPUST AKO DOVEDETE PRATNJU:
( cura, dečko, susjeda, frendica, mama..... :)
Onda je cijena simboličnih 700 kn po osobi za oba seminara.

U cijenu je uključeno predavanje o duhovnom pročišćavanju elementom vatre, radionica načina/metoda za poboljšanje kvalitete života, hodanje po žeravici, diploma te večera

MJESTO ODRŽAVANJA: U čistoj prirodi, na imanju nadomak Zagreba
SMJEŠTAJ: za sve sudionike izvan Zagreba mogućnost smještaja u sobama sa bračnim krevetom u planinskoj kući nedaleko održavanja seminara. ( svi mogu ostati 2 dana :) )

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE

INFORMACIJE :  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; 091 565 4848

FACEBOOK:

NAPOMENA: ograničen broj sudionika ( uplatom akontacije od 300kn rezervirate svoje mjesto na seminaru )

Komentari sudionika nakon Hodanja po žeravici:

T.P.,Jastrebarsko
Vezano za hodanje po žeravici, sve skupa je bilo odlično, svidjela mi se priprema i sami hod. Osim hodanja mene se posebno dojmilo i za to ti svaka čast i priznanje tvoje iscjeliteljske moći koje si lijepo prezentirao na meni, tvoje kretanje rukom na mojim leđima gdje me ukočilo i osjećaj kako s spuštanjem tvoje ruke ukočenost putuje prema dolje i izlazi van, jednom riječju RESPECT.
Eto toliko od mene i želim ti puno sreće i uspjeha iako sumnjam da će ti trebati, pošto tvoja dijela pokazuju koliko si dobar.
Pozdrav
T.

J.Z., Zagreb
Prvo moram naglasiti da Vaš pristup, objašnjenja i vođenja su tako jednostavni i sugestivni da hodanje po žeravici je prirodan nastavak. Kada smo dolazili, nisam mislila da bih se upustila u avanturu zvanu ,,žeravica,, - a suprug je bio siguran da to nije za njega jer je jako osjetljiv na toplinu - ali bilo je tako prirodno to napraviti.
Nismo imali nikakovih opeklina ili neugoda ni u tom trenutku niti poslije, ali osjećamo neke promjene, naravno na bolje. Tako suprug na desno oko vidi bistrije i u čitavom tijelu se osjeća laganiji, kao da ima koju godinu manje nego što ima.
Ja, koja imam uvijek problem sa ravnotežom, kao da sam postala stabilnija i to kao da sam čvršće povezana sa zemljom, ali me noge ne bole. Spavala sam izvrsno, uključivo i da prošlu noć sam spavala skoro osam sati, što za mene, koja se budim oko 4 sata ujutro, je pravi zgoditak. i dišem dobro!
Biti će mi drago ponoviti ovo iskustvo... J.Z.

R.P.,Zaprešić
Carinovi plamičci čine oganj dobra a protiv zla u nama. 
Nevenova vatra čudotvorno djeluje a čovjek joj se spontano predaje i vjeruje. Rezultat je pročišćenje tijela i duha objašnjivo samo iscjeliteljevom intuicijom i misterij vjerovanja u taj fenomen poznat već milenijuma.
OSOBNO ISKUSTVO R.P.

Z.M.,Zagreb
Neven, hvala za sve, na ugodnom i korisnom provedenom danu sa svima, hodanju na "1000 stupnjeva".
Hodanje po žeravici poseban doživljaj, preporučam svima i starim i mladim i bolesnima i zdravima.
Svako će naći oduševljenje i dodatni poticaj za sebe, nadvladati strah i uživati u tome, tako da je sigurno kasnije sve lakše, ako čovjek ima u mislima:"ako sam prošao žeravicu onda mogu sve"
Hvala 

A.P. Bled , SLO

Pozdravljen Neven. Puno ti iz srca hvala ❤ Još sabirem sve osječaje... bilo je božanstveno. Od početka pa još traje i trajat če .

Imaš Božju moč da pomažeš ljudima. Hvaljen si. I izabran.
Nisam očekivala nešto tako ljepo... Puno ljubavi i dobrote i svega dobroga ❤ Bila sam več na osobnih duhovnih radionica... Bilo je dobro i promjenila se. I zahvalna sam.
A Kod tebe stvarno dolazi od srca i Boga ❤
I sve se dogodi u pravo vrijeme i niti malo slučajno.

Neven HVALA TI ❤❤❤
Sve dobro želim.
HvaLa ti što si me čuvao ❤ I opogumio me.

LU KA , SLO
Neven it was a great experience with FIREWALKING under your guidance on your beautiful location. And the Full Moon was there too. 
See you next time 

Z.B.
Dragi Nevene,
Hvala ti mnogo!
Bilo je izvrsno, uspio si kreirati tako kvalitetan i snazan proces i dinamiku u grupi, te tako kvaltetnu atmosferu u ljudskom i radnom smislu da je izgledalo kao da se poznajemo puno duze i da smo se vec i ranije sretali, sto i jesmo u druzbama iz ranijih zivota...
Nastavljamo...,
Zdravko