Iscjeljivanje fetalnih sjećanja

Istraživanja pokazuju da najraniji period našeg života nosi veću važnost za nas nego što se mislilo. Naš život su emocije, misli i osjećaji, bez njih, sve bi bilo dosadno i tmurno. Zašto nam je to onda ponekad previše, pogotovo kad se radi o negativnim osjećajima? Zašto se često ne znamo nositi s njima, dopuštamo im da nas preuzmu i postanu dio naše osobnosti i našeg života?

Emocionalna struktura s kojom ćemo se nositi tokom života definira se još na samom začetku dok smo još bili majušni fetus u maternici svoje majke. Od tih prvih trenutaka kao fetus upijamo sve emocije i sjećanja od majke, nesvjesno ih utiskujući u svoje stanično tkivo. I u sljedećih devet mjeseci života u maternici živimo te emocije kreirajući vlastita osjećajna i psihička iskustva koja će postati baza za sva sljedeća životna iskustva.

Znanstvena istraživanja potvrđuju da fetus proživljava i čuje majčine osjećaje koje majka proživljava i koje ima prema njemu. Kako točno to postaje dio staničnih sjećanja u tijelu nije u potpunosti jasno, ali razumijemo da neuronske stanice pohranjuju sjećanja i ta prva rudimentarna sjećanja počinju nas već tada usmjeravati u životu ka određenom načinu razmišljanja i djelovanja. Ako smo bili željeno dijete, istinski prihvaćeno i ako je majka dobila podršku od oca i drugih članova obitelji, kroz život ćemo biti prilično stabilni i duboko u sebi osjećati se vrijednim, sigurnim u sebe, i znat ćemo se nositi sa životnim situacijama sa samopouzdanjem.

S druge strane majčina utroba može postati izuzetno hladno i odbojno mjesto ako smo doživjeli neprihvaćanje majke ili ako je majka prolazila kroz tešku ili traumatičnu situaciju kao naprimjer gubitak ili depresija. Osjećaj usamljenosti i odbačenosti nas može pratiti kroz cijeli život. Nesvjesno ćemo biti skloni potisnuti sve te osjećaje da bi mogli živjeti. U djetinjstvu se to može manifestirati kao deficit pažnje, kompulzivno ponašanje, psihička nestabilnost, epilepsija ili kasnije kao sklonost depresiji, kronično lošem traspoloženju ili alkoholizmu.

Traume i osjećaje koje smo proživjeli u tom najranijem periodu našeg života, moguće je iscijeliti i otpustiti tehnikom Theta iscijeljivanja. To radimo kroz energiju Stvoritelja, duboko se povezujući sa theta moždanim valovima koji nas vode do samog trenutka začeća gdje svjedočimo iscjeljenje i transformaciju.

Primjer:
Kroz tehniku theta iscjeljivanja pojačava se intuicija i vidovitost, pa mi terapeuti znamo svjedočiti interesantim procesima. Posebno nam je interesantan primjer gdje smo u jednom slučaju svjedočili kako nam je klijent u fetalnom periodu i lijepo se ljuljuška u trbuhu svoje mame, a mama i tata su sjeli za stol i pričaju. Ono o čemu pričaju naš klijent snažno upija na jednoj vrlo nesvjesnoj razini. Pričaju o tome kako im je teško s novcem i da možda neće imati dovoljno novca za školovanje i oblačenje djeteta. Da je posla malo i da je oskudica. Naš klijent potvrđuje da od početka života doživljava osjećaj da je oskudica iako ne zna odakle to dolazi. U procesu života naš klijent se stalno borio s novcem za školovanje i oblačenje.

Nakon procesa iscjeljivanja fetalnih sjećanja korištenjem tehnike ThetaHealing® naš klijent odlazi kući i pita roditelje jesu li imali kakav sličan razgovor o novcu u vremenu kad je majka bila trudna. Roditelji potvrđuju da su imali više takvih razgovora i da ih je jako brinula financijska situacija u tom trenutku. Financijska situacija se poslije popravila, ali osjećaj oskudice pratio je našeg klijenta cijeli život. Nakon iscjeljivanja osjećaj je nestao i došlo je do poboljšanja u kvaliteti života našeg klijenta.

Kako iscjeliti fetalna sjećanja?
Razne metode pružaju razna rješenja: od preporađanja, regresije, do šamanizma. U našem Theta Centru mi koristimo metodu ThetaHealing® da induciramo u klijentu theta stanje uma (mozak vibrira na niskoj frekvenciji od 4-7Hz) kako bismo pristupili podsvijesti. U tom stanju duboke opuštenosti otvara se mogućnost otpuštanja sjećanja koja nisu za najviše dobro klijenta. Koristeći našu povezanost sa Stvoriteljem svega što jest u theta stanju uma mi usmjeravamo energiju stvaranja da djeluje i uz klijentovu dozvolu dolazi do iscjeljenja.

Theta Centar
Ovu metodu iscjeljivanja fetalnih sjećanja učimo naše studente u Theta Centru na Naprednom tečaju Theta iscjeljivanja. Da biste pristupili Naprednom tečaju potrebno je prvo završiti Osnovni tečaj. Niže dolje možete vidjeti raspored naših seminara.
Također možete doći kod nas na individualni tretman na kojem vam možemo raditi na iscjeljivanju ovih sjećanja. Mi našim klijentima na prvom tretmanu često radimo upravo taj proces kako bismo im otpustili najsnažnije zakočenu energiju u fetalnom periodu. Međutim ne posvećujemo puni tretman tome, osim ako klijent traži.

Zašto napraviti ovaj proces? Što dobivam?
Ovime se otpušta najranija energija koja vas blokira. U tom trenutku vremena i prostara ta energija ima najmanje snage i najlakše ju je otpustiti. Ovo vam može uštediti puno vremena i terapija „nabadajući“ uzrok nekog problema. Strah preuzet od majke u fetalnom periodu kroz cijeli život može učiniti da imate manjak samopouzdanja ili odlučnosti. Otpuštanjem tog straha brišu se godine povlačenja i vi ste slobodni krenuti naprijed u svom životu.

Gdje doći i koja je cijena?
U našem Theta Centru održavamo seminare i tretmane. Centar imamo u Rijeci i Zagrebu na adresama:
Rijeka: Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a (Theta Centar, Udruga Althaea)
Zagreb: Okićka 25 (Theta Centar), Trešnjevka
Cijena jednog tretmana je 350 kn i radimo sat vremena. Potrebno je prijaviti se putem emaila ili telefonski (kontakti niže dolje).

Ako želite upisati školovanje kod nas i naučiti ovu metodu za sebe:
Osnovni tečaj Rijeka: 07.07. - 09.07.2017.
Osnovni tečaj Rijeka: 08.09. - 10.09.2017.
Napredni tečaj Rijeka: 29.09. – 01.10.2017.
Osnovni tečak Zagreb: 01.09. – 03.09.2017.
Napredni tečaj Zagreb: 22.09. – 24.09.2017.

Prijaviti se na tečaj možete preko donje prijavnice.

Za naručiti se na tretman kao i za sve ostale upite možete nam se javiti na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ili na brojeve telefona: 099/2533386 i 091/1311938

Tečajeve podučavaju i tretmane daju:
Nada Šegvić & Siniša Bošković, Certificate of Science & Master of ThetaHealing®

Prijavnica za ThetaHealing® tečajeve