BESPLATNI WEBINAR: Jyotish - znanje za život

BESPLATNI WEBINAR
voditelji: Senka Raškovič-Nassif, Aleksandra Hampamer i Adrian Kezele

vrijeme: četvrtak, 21.9.2017., 20:00 h
mjesto: ispred vašeg kompjutera ili pametnog telefona


Veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas na besplatni webinar pod nazivom JYOTISH - ZNANJE ZA ŽIVOT!

Predstavit ćemo vam drevno znanje o odnosu čovjeka i svemira poznato pod imenom JYOTISH. Mnogi su čuli za "indijsku astrologiju", ali jyotish je mnogo više od toga.

Već gotovo 20 godina vodimo studij jyotisha u Hrvatskoj i Sloveniji. Duhovna akademija prva je na ovim prostorima ponudila obuhvatno, cjelovito i praktično znanje koje možete savladati tijekom trogodišnjeg studija. Imamo znanje, iskustvo i vještinu te želimo sve to prenijeti polaznicima studija jyotisha.

Trogodišnji studij? Tri godine možda izgleda dugo, ali vjerujte, za nešto tako veliko i duboko kao što je jyotish, potreban vam je cijeli život! A mi pri Duhovnoj akademiji znamo kako znanje prezentirati, prenijeti i objasniti tako da ga doista može razumjeti svatko u najkraćem mogućem vremenu. Naravno, upisati možete godinu po godinu te prolaziti studij svojim tempom.

Jyotish studij jest za svakoga, pa tako i za vas. Možda nikada niste razmišljali o tome da vi gledate u zvijezde (ili u kompjutersku sliku zvjezdanog neba) ni da se bavite izračunavanjima, tumačenjima i egzotičnim simbolima. Ali, jednom kad probate i kad shvatite koliko je to znanje životno te na koje vam sve načine može pomoći u svakodnevnoj orijentaciji, zasigurno ćete promijeniti mišljenje.

U četvrtak, 21.9.2017. u 20:00 naći ćemo se zajedno pred vama, uživo, na webinaru JYOTISH - ZNANJE ZA ŽIVOT. Ispričat ćemo vam svoje životne priče uz koje je jyotish neraskidivo vezan. Reći ćemo vam što smo mi pronašli u tom znanju i zašto mislimo da ga i vi morate imati.

Bit ćemo na raspolaganju za sva pitanja koja biste eventualno mogli imati. Sve što vi trebate učiniti jest OSIGURATI SVOJE MJESTO NA WEBINARU.

Kliknite na bilo koji link ili sličicu u ovom mailu i doći ćete do stranice za registraciju. Upišite svoj mail i... vidimo se u četvrtak, 21.9.2017. u 20:00!

S mnogo svjetla,
Senka, Aleksandra i Adrian

 

Klikom na gornji gumbić otići ćete na registracijsku stranicu webinara. Nakon što se registrirate (potreban je samo mail) dobit ćete sve informacije koje su vam potrebne za prisustvovanje webinaru.