Inicijacije 9 Munay ki rituala / blagoslova i radionice praktične primjene Inka šamanizma

Pozivam Vas na inicijacije 9 Munay ki rituala / blagoslova i radionice praktične primjene Inka šamanizma u Zagrebu!

Inicijacije u Munay ki 9 rituala / blagoslova
Inicijacije subotama: 17.02./ 20.2. / 21.2. /24.2./25.2./03.03./ 2018
Termin prema dogovoru.

Radionica praktične primjene Inka šamanizma
Nedjelja 18.02./ 04.03. 2018.
Od 15 -20 sati
Također, inicijacije u Munay ki 9 rituala / blagoslova su moguće po dogovoru radnim danom (preko tjedna prema dogovoru u dopodnevim i popodnevim satima.

Prijave i informacije o radionicama:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 098 92 94 751

MUNAY KI 9 RITUALA / BLAGOSLOVA
Proročanstva mnogih drevnih naroda američkog kontinenta: Maya, Inka, Hopija i drugih starosjedilačkih plemena govore o ovom trenutku naše civilizacije kao periodu velike transformacije, periodu novih evolutivnih procesa. Drevni narodi nagovještavaju rađanje novih ljudskih bića, bića mudrosti, koja žive slobodna od straha, u skladu sa esencijom svoga bića, sa odgovornošću za cjelokupnu kreaciju, u harmoniji i jedinstvu sa sobom, planetom, svemirom... Ovo je vrijeme kada možemo biti sudionici pozitivnih promjena u svijetu.

Munay ki je znanje drevnih Inka o Svjetlosnom tijelu i evolutivnom procesu, energetski kodovi koji transformiraju naše energetsko polje u polje svjetlosnog ljudskog bića HOMO LUMINUSA.

Munay Ki na jeziku Quechua naroda u prijevodu znači: "Volim te!" ili „Budi ono što jesi!" Ovo znanje kroz rituale / blagoslove prenosi loza naroda Q'ero, potomci drevnih Inka. Znanje o Munay KI 9 blagoslova, se prenosi kroz devet velikih inicijacija, devet rituala ili energetskih transmisija, koje aktiviraju svjetlosno tijelo u čovjeku, kako bi ljudska bića imala podršku krenuti u sljedeći stepenicu evolutivnog procesa - razviti se kao Homo luminos.

MUNAY KI – INICIJACIJA 9 ŠAMANSKIH BLAGOSLOVA/CEREMONIJA
Inicijacije: 24.2./ 25.2.2018.

Od nedavno se mudrost i inicijacije Munay ki prenose na sve one koji u svojem srcu osjete poziv za ovim blagoslovima. Prva od devet inicijacija / rituala je Ritual Iscjelitelja. Ova inicijacija omogućuje da svaku osobu koju dodirnemo postaje blagoslovljena. Kroz Munay Ki blagoslove postajemo istinski misionari mira i procesa transformacije. Kada ste inicirani u devet Munay Ki blagoslova, pridružujete se "Čuvarima mudrosti i Zemlje".

Privilegija koja je nekada bila samo za izuzetne posvećenike sada je dostupna svima koji osjete unutrašnji poziv da prime inicijacije / blagoslove Munay Ki.

Kako djeluju incijacije u 9 Munay ki rituala?
- dovode do promjene na svim nivoima našeg bića: fizičkom, mentalnom i duhovnom što dovodi do drugačijeg odnosa prema sebi, životu, svijetu.
- transformiraju, integriraju i dopunjuju energetsko polje svake osobe koja prođe kroz proces inicijacije.
- energetska transmisija u inicijacijama pročišćava i harmonizira čakre
- osvještavanje osobnog energetskog polja
- harmonizacija muškog i ženskog principa u energetskom tijelu
- pokreću se energetski transformirajući procesi, iscjeljuju rane ili energetske traume, prenošene kroz karmu
- inicijacije reintegriraju DNK, omogućavajući rađanje novog, svjetlosnog tijela - tijela Duge. Tijelo Duge nas povezuje sa 5 dimenzijom, a kroz petu dimenziju sa ostalim višim dimenzijama.
- povezivanje sa planetom Zemljom, sa Pachamamom,
- povezivanje sa 4 arhetipa i 3 Arhanđela.
- inicirani se povezuje sa lozom iscjelitelja i sa znanjem, mudrosti iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.
- kroz ove inicijacije se također donosi ravnoteža planeti Zemlji

Zanimljiv detalj o Munay Ki – zadnja dva rituala Čuvari Zemlje dobivaju 2006. godine. Jedan od njih je ritual / blagoslov Kreatora koji do tada nikada nije mogao biti prenesen sa jednog čovjeka na drugog, već se primao u direktnom kontaktu sa božanskim silama.
Rituali / blagoslovi nose moćne energije: Ritual Iscjelitelja, Zaštitne trake moći, Ritual svevidećeg Proroka, Ritual harmonije, Čuvar dana, Čuvar mudrosti, Čuvar Zemlje, Čuvar Zvijezda, Ritual Kreatora.

Za sve informacije o radionicama i 9 inicijacija Munay ki javite se na:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili na 098 92 94 751
Više o Munay ki možete čitati na blogu: http://munayki1320.blogspot.hr/

Predavanja, radionice i incijacije održava Vesna Šantak, Uaxak Etznab, članica Zaklade za Zakon Vremena, Pokreta za Mir, te promjenu kalendara na 13 luna 28 dana. Proučavanjem drevnih Inka i Maya bavi se od 80' tih godina. Inicirana je u Munay ki kroz liniju Q’ero šamana. Prenosi incijacije Munay ki 9 rituala, blagoslova. Osim Inka šamanizmom bavi se kozmologijom Maya, prenošenjem znanja o mayanskom kalendaru, Kozmičkoj povijesti, Zakonom Vremena. Također bavi se Reikijem i art terapijom.