UVOD U TESLA METAMORFOZU – slobodan ulaz

Anja Petrović, međunarodno priznati iscjelitelj, osnivač Tesla metamorfoze, učitelj i autor knjige, dolazi iz Australije. Na Uvodnom predavanju prisutni će imati priliku iskusiti jedinstvene frekvencije Tesla valova, i otkriti kako i on sami mogu ovladati ovom metodom iscjeljivanja.

Klijenti prijavljuju iscjeljenja od „neizlječivih bolesti, pa čak i rekonstrukciju fizički oštećene kralježnice i urođenih deformiteta. (Poslušajte svjedočenja) Sve se najčešće događa nakon samo tri seanse.

Tesla valovi su jedinstveni za ovu metodu. Oni uzdižu frekvenciju svijesti čovjeka. To pokazuje činjenica da svi studenti, kada rade Tesla komunikaciju duše, uspijevaju da uspostave komunikaciju sa klijentom na razini svjesnog, podsvjesnog i integrativnog uma, a da ranije nisu bili svjesni ovakvih svojih sposobnosti.

Tesla metamorfoza privlači veliki interes i zbog nekih potpuno novih pojava na pojedinim seminarima Tesla metamorfoze, kao boje na zidu i svjetlosne lopte koje se kreću, sve vidljivo golom okom, ili svjetlost oko nekih klijenata za vrijeme seanse.

Tesla metamorfoza nije samo energetsko iscjeljivanje; ona nas povezuje sa višim vibracijama informacija i svjetlosti, utječe na naš DNK i podstiče razvoj na fizičkom, mentalnom, emotivnom, pa i spiritualnom planu.

Anja je predavala na Međunarodnoj Tesla znanstvenoj konferenciji u Filadelfiji, Međunarodnom kongresu Nikola Tesla u Beogradu, na Univerzitetu Britanske Kolumbije u Kanadi i na mnogim mjestima širom svijeta.

Na Uvodnom predavanju imati ćete priliku da iskusite ove ljekovite frekvencije, kupite knjigu “Tesla metamorfoza – za lečenje i evoluciju” i dobijete potpis autora.

Prijavite se za besplatno predavanje

Upišite seminare u Zagrebu

Pogledajte intervjue Anje Petrović

 

SEMINARI TESLA METAMORFOZE U ZAGREBU

28. rujna 2018., 19h
UVODNO PREDAVANJE
Ulaz slobodan. Dobrodošli!
(obavezno za studente TM I seminara)
Prijavite se za Uvodno predavanje

29. i 30. rujna, 10-18h
TESLA METAMORFOZA I - Tesla metamorfoza zdravlja
Otkrijte iscjelitelja u sebi! Odmah ćete moći koristiti Tesla ljekovite frekvencije. Naučit ćete i kako da zračite ljubav, što je od velikog značaja za proces liječenja, a i za vaš svakodnevni opstanak.

02-04. listopada, 18-22h
TESLA METAMORFOZA II - Tesla komunikacija duše
Nadiđite prostor i vrijeme ! Uzdignite frekvenciju vlastite svijesti da uspostavite komunikaciju s klijentom. Otkrit ćete svoje sposobnosti kojih možda još niste svjesni.

05. listopada, 18-22h, 06. i 07. listopada, 10-18h
TESLA METAMORFOZA III - Tesla metamorfoza svjetlosnog tijela
Naučite kako napraviti Tesla metamorfozu svjetlosnog tijela! Ovaj proces pojačava naše potencijalne talente i umijeća.

Prijavite se za seminare u Zagrebu
Nemojte propustiti popust do 29. kolovoza!

Za vas, promotivno, e-book knjiga na ENGLESKOM: TESLA METAMORPHOSIS – Heal and Evolve