Upisi u 4- godišnji program Osobnog razvoja

Početkom Prosinca krećemo sa novom grupom u programu Osobnog razvoja. Prijavnice za upise u grupu se još uvijek primaju dok se grupa ne popuni.

Program OR je 4-godišnji program za osobni razvoj i terapijski rad, na koji se nadovezuju 2 godine treninga za terapeuta osobnog razvoja.

OR je konkretan duboki rad na sebi kroz koji upoznajemo vlastite mentalne, emocionalne i psihološke načine funkcioniranja. OR, u sigurnom okruženju grupe i dva terapeuta voditelja, omogućava nam da kroz niz predavanja i iskustvenih vježbi, počnemo graditi svoju mentalnu i emocionalnu mapu o tome zašto smo takvi kakvi jesmo. I da počnemo pronalaziti i primjenjivati konkretna riješenja kako da promjenimo područja u svom životu u kojima smo disfunkcionalni.

Više informacije o detaljima samog programa možete vidjeti na našoj web stranici: http://ipd-center.eu/sadrzaj-programa-osobni-razvoj/

Priliku da uživo dobijete više informacija o IPD Centru i osjetite o kakvoj se vrsti rada radi imate četvrtkom na otvorenom besplatnom predavanju Tomislava Kuljiša nakon kojeg je radionica programa Rani razvoj koju vode naši iskusni terapeuti.

Termini i teme predavanja u Studenom 2018. su:
22.11. Ja i moje granice
29.11. Emocionalna zrelost i integracija

Vrijeme predavanja: 17:30 - 19:15, Lokacija: IPD Centar, Slavonska avenija 3

Za predavanja potrebna je najava na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Na isti mail možete poslati prijavu za upis u program.

Dobrodošli!

Vaš IPD tim