KONSTELACIJA: Ti si moja majka, ja sam tvoja kćer

Najvrijednije stvar koju možete primiti od svojih roditelja je dar život. Primajući dar života, djeca prihvaćaju i svoje roditelje. Kad djeca prime dar života od svojih roditelja, primaju i ono što su njihovi roditelji primili od svojih roditelja. Ljubav uspijeva kada djeca cijene život koji im je dan - kada prihvaćaju svoje roditelje upravo onakvi kakvi jesu.

Ovo često nailazi na otpor upravo zato što ljudi misle da prihvaćanje roditelja znači prihvaćanje onoga što se vidi kao identitet roditelja, karakter i onoga kako se ponašaju i da im time daju za pravo i da se nastave ponašati štetno (ako su se tako ponašali). No istina je dalje od toga. Prihvaćanjem roditelja mi prihaćamo njihov širi značaj u sklopu njihove duše i njihovu silu guranja nas kroz život. Ovo nema veze s njihovim identitetom i kako se oni ponašaju.

Prirodan tok energije je s pretka na potomka, ako ste vi sin ili kćer i dajete energiju svojim roditeljima vi ih suštinski ne prihvaćate i time štetite sebi. Ova radionica vam može pomoći da pronađete mir u tom odnosu.

Kroz radionicu Konstelacija u ožujku, radit ćemo upravo na kreiranju unutarnje čvrstoće te identiteta u odnosu s majkom ili ocem. Radionica je namijenjena majkama, očevima, sinovima, kćerima kako bi radili na razriješavanju zapetljaja koji nastaju neravnotežom u primanju i davanju.

TEMA: Ti si moja majka, ja sam tvoja kćer (odnos roditelja i djeteta)
ZAGREB, Subota 30.03.2019.
Od 10:00 do 18:00 sati
CIRUSS - Centar za razvoj svijesti i stvaralaštva iz Rijeke dolazi u Zagreb
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina
LOKACIJA: Okićka 25, Trešnjevka

Kako se rade Konstelacije?

Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.
Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja na radionici. Velika većina sudionika konstelacijske radionice doživaljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

konstelacije važno

U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

PRIJAVE:
Kako bi što bolje radili, broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.

Molim vas prijavite se preko obrasca, kliknite: PRIJAVA NA RADIONICU

Za dodatne informacija možete nam pisati na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ili nazvati telefonski: 091/33 66 750 od 16 do 19h.

CIJENA:
300 kn po osobi

LOKACIJA: Okićka 25, Trešnjevka

O voditeljici:
Ines Lazarević Rukavina
Ines od 1996. godine sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima (Jan Jacob Stam, Bert Hellinger, Johannes B. Schmidt) konstelacija.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale.
Sada dobrobit konstelacija dijeli s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumjeti što se događa u njihovim životima, kako se mijenjati i poboljšati kvalitetu svog života.
Lijepo Vas molimo da informaciju o radionici proslijedite svoji prijateljima i znancima.
Zahvaljujem se na Vašem odazivu i podršci,
Lijep i nasmiješen dan,
Ciruss tim :)

CIRUSS KONSTELACIJE

 ♦