NJEGOVATI ŽIVOT

Seminar s konstelacijama  za pojedince i parove, roditelje i djecu...
o sukobima, o mirenju i sreći, o bolesti, ljubavi i iscjeljivanju

Rijetka i jedinstvena međunarodna 2+1/2 dnevna vikend-radionica u Zagrebu s
tihim obiteljskim konstelacijama prema Bertu & Sophie Hellinger
Voditelj: GERHARD WALPER, docent, trener, supervizor “Hellinger®Sciencie”

Obiteljske konstelacije, koje je razvio Bert Hellinger, su praktična metoda za otkrivanje i promjene skrivenih dinamika odnosa u ljudskim zajednicama. Omogućuju nam da otkrijemo nasljeđa iz obiteljske prošlosti, često nesvijesno izražena kroz osobna osjećanja, želje, ponašanja, odnose i bolesti. To su nevidljive veze ljubavi koje utječu na osobni život i mogu metabolizirati u teške životne blokade, prepreke i ograničenja, ili kronične neugode, bolesti, pa čak i u smrt. Jednom prepoznate, mogu se uz pomoć konstelacija nadvladati, i prerasti u nove snage u službi vlastitog života, njegujućih odnosa i zrelije ljubavi.

Tijekom ove interaktivne i iskustvene radionice, uz pomoć konstelacija ćemo istraživati korijene uzroka naših problema, i situacije (“rješenja”) koje omogućuju kretnju za iscjeljivanje i uspjeh u nadilaženju tih prepreka.

Seminar s tihim konstelacijama je namijenjen vama koji osjećate da vam nešto nedostaje, ili je pogrešno u vašem životu, koji ste otkrili ograničavajuće osjećajne ili karakterne crte da živite punim životom, koji patite od strahova, blokada, fobija, koji osjećate da ste suočeni s ponavljajućim preprekama – u ljubavi, partnerstvu i braku, u obitelji, s roditeljima, s djecom, za uspjeh u intimnim i poslovnim odnosima i vezama, za uspjeh u rješavanju pitanja ovisnosti, zdravlja, novca, i posla. Za osobni mir, snagu i ljubav.
Namijenjene su i vama kao izuzetno moćan “alat” u pomažućim profesijama za druge ljude i njihove zajednice.

Tihe konstelacije pomažu otkriti korijene mnogih problema, na nježan način - otvaranjem prostora u “polju znanja” da skriveno u odnosima i vezama bude viđeno i izraženo u novoj jasnoći. Tada u dubokoj tišini slijedimo put i kretnju više sile koja nas uzima i vodi s ljubavlju. Uz unutarnju kretnju uključivanja prije isključenog – u svom srcu, duši i tijelu, povezujemo zaboravljeno i nadvladavamo rastavljeno. Koračamo prema cjelovitosti, unutarnjem miru i snazi.

Neke od važnih tema koje ćemo istraživati su:
• Što nam pomaže otkriti rješenja koja njeguju zdravlje i radost u životu, veću jasnoću u našim odnosima?
• Koje kretnje i dinamike djeluju između muškarca i žene?
• Je li moguće prihvatiti druge, baš takve kakvi jesu?
• U kakvom su odnosu bolest i ljubav? Što se krije iza moje bolesti, i koju skrivenu poruku bolest nosi?
• Kako roditelji mogu podržati djecu da žive dobro? Kako mogu pogledati u dušu djeteta, vidjeti njegovu ljubav, i što ono zaista treba?

Konstelacije, utemeljitelja Berta Hellingera se razvijaju u raznim smjerovima. Nove elemente pristupa Berta & Sophie Hellinger, izražavanje i komunikacija s ’poljem znanja’ za rad s izazovnim životnim situacijama, u tišini i bez riječi će sudionicima radionice predstaviti GERHARD WALPER, uz meditacije i vježbe za produbljivanje korisnih efekata ovog procesa i njegovo razumijevanje.

Datum|sati
Uvodni seminar-radionica
25.10.2019. | Petak, 17.30 do 20.30 sati

Vikend seminar-radionica, Tihe konstelacije
26-27.10.2018. | Subota i nedjelja, 9.30 do 18.30 sati

Cijena Radionica: 350 € (svi dani) uz uplatu primljenu do 20.10.2019.
(VAT incl.) Samo uvodni seminar: 39 € (ograničeni broj polaznika)
Popusti !!! -Rane uplate radionice (svi dani): 300 € – uz uplatu primljenu do 30.09.2019.- - Za 2 ili više članova iz iste obitelji, cijena za svaku osobu iznosi
250,00 €, uz uplatu do 30.09.2019., ili € 300.00 uz uplatu do 20.10.2019.
- Za studente u tekućem programu edukacije za konstelatora, u Taunus-Institutu (NjEM), Sikon mreži (CRO), ili Institutu za sistemske konstelacije (SLO) , cijena iznosi 250,00 €.

PRIJAVNICA za seminar s Gerhardom Walperom -Zagreb, Hrvatska, 25.- 27. 10.2019.

Mjesto
informacija o mjestu (hotelu) će se dostaviti naknadno

Jezik Engleski + Hrvatski + Slovenski (uz konzekutivno prevođenje po potrebi)

Organizator SIKON MREŽA (Hrvatska), nismo obveznici PDV-a
prijave i Vedran Kraljeta , 00385 97 7590 579 , Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
registracija www.konstelacije.com
plaćanje Polaznici iz Hrvatske vrše uplate u HRK, preračunato po srednjem tečaju
PBZ za devize na dan plaćanja. Polaznici iz drugih zemalja plaćaju u €.

Plaćanje se vrši na račun TR IBAN HR 532340 0091 1105 1172 9
SWIFT (BIC): PBZGHR2X

Smještaj povoljan & u blizini : Uz informaciju o adresi održavanja seminara. 

O VODITELJU GERHARDU WALPERU
GERHARD WALPER 1… studirao pedagogiju, psihologiju i sociologiju (diploma iz edukacijskih znanosti). Za obiteljskog konstelatora se kao rani student Berta Hellingera educirao od 1988. Godine 1992. vodi prve konstelacije u vlastitom institutu, “Taunus-Institut fuer Stilles Familienstellen”. I dalje se smatra studentom Berta Hellingera u cijeloživotnom procesu učenja kroz “Hellinger®sciencia – organizaciju Berta i Sophie Hellinger, za znanost ljubavi u ljudskim odnosima. Uz to učio je i radio s Jakobom Schneiderom, te četiri godine s Dr. Gunthardom Weberom (organizacijske konstelacije). Od 1999. do 2002. radio je s Dr. Peterom Levine-om utemeljiteljem pristupa za rad s traumama “Somatic Experiencing”, i organizirao njegove radionice za konstelacijsku zajednicu.
Od 1997. godine usko surađuje s Bertom Hellingrom, i organizira njegove masovno posjećene radionice u Njemačkoj. Od 2006. Bert i Sophie Hellinger ga angažiraju kao trenera Hellinger®sciencia u njihovom programu diplomske edukacije u Europi, kasnije u Brazilu i Kini. Danas je jedan od najcjenjenijih učitelja, supervizora i trenera za konstelacije u svijetu.
Vodi radionice na njemačkom i engleskom jeziku u Europi i svijetu. Posebnu pažnju daje vlastitom programu treninga u Poljskoj “Nove, tihe obiteljske konstelacije po Bertu i Sophie Hellinger” započetom 2006., sa 6-dnevnim modulima svaka 2 mjeseca. Redoviti je govornik na kongresima i instruktor na međunarodnim Hellinger-kampovima u Njemačkoj.

Intervju (engl.) s Gerhardom Walperom pogledajte naYouTube:

gerhard logo stilles familienstellen       sikon mreža m

Photo by Jake Thacker on Unsplash