Ayurvedsko-nutricionističke konzultacije kod bolesti i poremećaja

Od rujna nastavljamo sa ayurvedsko-nutricionističkim konzultacijama koje vodi naša glavna voditeljica centra mr. sc. Irena Švenda.

Ayurvedsko-nutricionističke konzultacije su namijenje svima koji pate od određenih bolesti ili poremećaja ili se preventivno brinu za svoje zdravlje. Pristup je individualan i cjelovit, i koriste se znanja iz nutricionizma, ayurvede, fitoterapije i yoga terapije. Nakon uzete anamneze i pregleda uz ayurvedsku metodu i provjere dnevnika prehrane dobivaju se smjernice za prehranu, biljnu terapiju i način života. mogu obaviti uživo, online (skype), putem telefona (viber, WhatsApp). Nakon određenog vremena slijede kontrolne konzultacije, a klijent/ica je slobodan/a uvijek postaviti dodatna pitanja. Zavisno od problema s kojim nam se javite kroz cca 3 mj, do 6 mj očekujemo znatna poboljšanja zdravstvenog stanja.

Ovakva vrsta pristupa liječenju različitih bolesti i poremećaja te vraćanje organizma u ravnotežu pokazuje se s pozitivnim rezultatima kod:
-ginekoloških i urinarnih problema (kandida, HPV, policistički jajnici, veće upale CIN-a, neplodnost, izostanak ili neredovite mjesečnice, pojačana krvarenja, bakterijske upale, ureoplazma, upale mokraćnog mjehura)
-probavni problemi (nadutost, zatvor, žgaravica, celijakija, Chronova bolest, iritabilno crijevo)
-ucerozni kolitis, migrene, pred-dijabetes, inzulinska rezistencija
-psorijaza, dermatitis, problemi sa štitnjačom, zadržavanje vode u tijelu
-amenoreja, reuma, osteoartritis, hormonalni poremećaji
-karcinomi (tretmani tijekom i nakon liječenja)
-masna jetra (trigliceridi), urati, kolesterol, esherihia coli
-jutarnja ukočenost, naotečeni i bolni zglobovi
-visoki tlak (regulacija prirodnim putem)
-menopauza (znojenje, lupanje srca, odgoda ulaska u menopauzu)
-nesanica

Trajanje i cijena:
– prve konzultacije s pregledom: 450 kn /60-90 min / Studenti, umirovljenici i nezaposleni ostvaruju popust od 20% na sve usluge osim fitokonzaltinga / Donacije-osobe bez adekvatnih primanja mogu ostaviti donaciju u visini koja im je prihvatljiva
– kontrolne konzultacije /praćenje stanja: 170 kn / 30 min i 250 kn/ 45 min – te se može produžiti zavisno o potrebama
Svoj termin možete zabilježiti putem obrasca na dnu teksta ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. / 099 331 4304.

Adhara logo

Adhara 
+385 99 331 4304
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
http://adhara.hr
Antunovac 27,10000 Zagreb