ŠAMANSKA RADIONICA - DUHOVNO VIJEĆE I SVETI KRUG

ŠAMANSKA RADIONICA - DUHOVNO VIJEĆE I SVETI KRUG 14. I 15. OŽUJAK 2020. u Zagrebu
Želite li zakoračiti na put svoje potpune slobode, mudrosti i integracije? Prijavite se na šamansku radionicu i naučite tehnike i znanja koje će vam pomoći da osvijestite i povežete se sa svojim potencijalom i skrivenim resursima kojih često nismo svjesni i na žalost ih ne koristimo. Baš u njima se skriva velika pomoć i podrška na putu našeg razvoja i iscjeljenja, prevladavanja životnih poteškoća ili nedoumica te lakše razumijevanje stvarnosti.

Šamanizam je jedan od najstarijih oblika duhovnosti na zemlji čiji principi se i danas primjenjuju u mnogim kulturama i gotovo svim narodima svijeta. Nakon više od 30 000 godina smatra se jednim od najcjelovitijeg načina za rad na sebi jer korak po korak praktičara vodi do povezivanja sa svojim najdubljim identitetom a time i do individualnog iscjeljenja. Bit šamanizma je iscjeljenje sebe a time i svoje okoline.

Radionica će se održati na adresi Gundulićeva broj 19. u dva dana. subota i nedjelja , 14 i 15 ožujak, od 10-17h (sa pauzom za ručak od 1,5 h).

Kroz dvodnevnu radionicu možete:
Naučiti šta je Polje i Namjera, šta je i kako se kreira i održava Sveti krug;
Povezati se i aktivirati astralni šamanski oltar sa 5 elemenata;
Naučiti čišćenje prostora uz korištenje biljaka moći;
Naučiti ceremoniju vatre;
Naučiti povezati se i otkriti svoju životinju moći te naučiti kako iskoristiti njenu energiju i duhovno vodstvo;
Naučiti kako se izvode šamanska putovanja sa namjerom;
Naučiti putovanja kroz tri svijeta, njihovu svrhu i namjenu;
Povezati se sa energijom zemlje, za individualni rad i iscjeljenje;
Povezati se sa svojim duhovnim vodičima, osvijestiti njihovu misiju i ulogu koju imaju u vašim životima;
Povezati se sa energijom predaka kako biste mogli ostvariti vaše pune potencijale u životu;

Radionicu vodi Ševko Bajić, šamanski praktičar i tvorac šamanskog sistema povezivanja – iscjeljenja – integracije i transformacije : sveti krug! Prvu šamansku inicijaciju i povezivanje sa totem životinjom moći dobio je 1986 god. Posljednjih 10 god aktivno prakticira šamanizam integrirajući različite šamanske forme osmislio je i kreirao jednostavan sistem Sveti krug koji kroz različite šamanske tehnike praktikanta vodi putem povezivanja, iscjeljenja, integracije i transformacije sve do najvećeg stupnja osobne slobode. Završio je petogodišnji studij Homeopatije a više od 25 god. Prakticira vođene meditacije i bhakti jogu. Autor je dvije knjige o šamanizmu: PJESMA MALOG MEDVJEDA – u formi iskrene i autentične priče o transformaciji kroz šamanizam i PJESMA DUŠE – praktični priručnik i vodič kroz osnove šamanske prakse.

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE. HVALA.

Za sve informacije javite se organizatorici na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 091 501 3801 – Tatjana

Cijena za dvodnevnu radionicu sa svim pratećim materijalima i uputama za individualni rad je 750 kn.

Radionica je namijenjena za sve zainteresirane u svrhu samopomoći ili osobnog razvoja. Predznanje nije bitno.

Shamanic Sacred Circle - Zagreb, Hrvatska
https://www.facebook.com/events/213923713143625/

Prijavite se ovdje za radionicu Šamansku radionicu