Obred transgeneracijskog čišćenja 7 generacija predaka i naslijeđa: Duhovno-genetski ''inženjering''

Obred je reciklaža naslijeđenog, zatvaranje nezavršenih ciklusa i ponavljajućih sudbina te sinkronizacija naslijeđenog s našim individualnim bivstvom. Predstavlja iznimno putovanje u prošlost i živote naših predaka koji utječu na naš život ovdje. To je susret sadašnjosti i prošlosti, susret generacija, susret živih i mrtvih.

Ovaj ritual obuhvaća najmanje 7 generacija unatrag, što je preko 250 direktnih predaka.Čisti se opterećujuće naslijeđe i aktivira se pozitivni potencijal predaka. Preporučuje se da se sudionici pripreme unaprijed, da prikupe što više informacija o svojim precima i obiteljskom stablu, kao i da se konzultiraju s Akengen.

Kome je namijenjen?
Svima, jer smo svi došli na ovaj svijet putem genetskog koncepta, svi unutar sebe nosimo svoje pretke i od njih smo sastavljeni. Od naših predaka smo naslijedili fizičko tijelo, emocije, način razmišljanja i spiritualnost. Upoznavanje svoje obitelji, tendencije dugovječnosti, zdravlja/bolesti, emotivne stabilnosti, uspjeha i ostalih bitnih sfera dat će nam uvid u to tko smo mi, što možemo očekivati od svog života ili što će se vjerojatno događati budućim generacijama, jer je velik dio života pod utjecajem genetike i ponavljanja. Nemoguće je da sve što smo naslijedili bude kompatibilno i podržavajuće za nas, ali isto tako je nemoguće da sve bude loše. Postoji potreba, kao i način, da se ono što smo dobili reciklira, filtrira i što više prilagodi našem individualnom duhovnom bivstvu s kojim smo rođeni. Obred je duboko čišćenje i filtracija naslijeđenih segmenata iz kojih smo izgrađeni. Harmonizira naslijeđeno s našom dušom i bivstvom, čisti negativne genetske utjecaje da ne bismo ponavljali sudbine naših predaka, da bismo se oslobodili tereta prošlosti i aktivnije i bolje živjeli vlastiti život ovdje i sada.

Koncept reinkarnacije, prijelaza iz nevidljivog u vidljiv svijet i obrnuto, prijelaz mrtvih u svijet predaka prirodni su procesi svakog čovjeka, svake duše. Obred transgeneracijskog čišćenja usmjeren je na to da naši preci pređu do kraja i oslobode naš život, naše vrijeme od nezaključenih ciklusa (patnje, neuspjeha, bolesti, njihovog transa i istina o životu, uvjerenja koja onemogućuju da svoj svijet gledamo vlastitim očima). Ujedno je to asistencija precima da nađu svoj mir i vlastito mjesto u svijetu zdravih predaka, kako bi mogli biti podržavajući živima i budućim generacijama.

Istovremeno, naša obitelj, naše obiteljsko stablo jest naša baza, naša poveznica sa ovim svijetom, naše sidrište u vidljivom svijetu. Sad smo tu, u toj rodbini, dio smo nje i ona je u nama. Za dobar, odnosno, za što bolji život, treba se maksimalno potruditi da s tim budemo u miru, ali i da dijagnosticiramo te ispravimo tendencije koje su za nas destruktivne da bismo iscijelili korijene svog postojanja. Jer ako su korijeni bolesni, ni plodovi tog stabla (a plodovi smo mi i naša djeca) ne mogu biti dobro. Obred transgeneracijskog čišćenja je, između ostalog, liječenje i minimaliziranje najtraumatičnijih dijelova obiteljskog stabla (na primjer: bolesti zavisnosti, tuge, patnje, prerane smrti…).
Prošlost ne možemo izbjeći, jer smo i mi sačinjeni od nje. I mi smo reinkarnirani preci. Ali možemo se potruditi da prošlost što više izliječimo, da se pomirimo s precima, kao i oni s nama. Obred transgeneracijskog čišćenja je za one koji su ambiciozni prema životu, u smislu da žele dobiti podršku za svoj život, da žele živjeti zdrav, sretan i uspješan život, da žele ostvariti svoje ciljeve i potencijale umjesto da ponavljaju greške svojih roditelja.

Naročito preporučujemo onima koji:

  • Znaju da u njihovoj obitelji postoje (ili se generacijski naslijeđuju) alkoholizam ili druge bolesti zavisnosti, kronične bolesti, tragični događaji, samoubojstva, traumatični događaji u odnosima ili među generacijama, sve ono što ne žele da se ponovi njima ili njihovoj djeci;
  • Žele nešto promijeniti u svom životu, ali osjećaju da ih nešto stalno zaustavlja, koči i vuče natrag i, kad naprave korak naprijed, vrate se u istu situaciju;
  • Imaju stalan osjećaj da ih njihova obitelj ne razumije, da u njoj nemaju podršku za ostvarenje svojih snova i ciljeva, da su u svojoj obitelji više-manje stranci;
  • Osjećaju da ih u životu nešto guši, da na svojim leđima nose težinu i odgovornost drugih, da ne mogu disati punim plućima i živjeti svoj život

Program traje od 4 do 7 dana. Preporučuje se da se prethodno ili u okviru rada napravi Bori ritual – ritual za naše unutrašnje bivstvo, kako bi bilo sposobno za genetsku reciklažu.

Cijena retreata je 940 EUR (590 EUR + 350 EUR za Bori ritual).

Termini:
 od 22.2. do 29.2. 2020.
od 21.8. do 29.8. 2020.

Boravak: sudionici retreata su gosti u mojoj kući do popunjenja kapaciteta. Sa sobom ponijeti: komplet odjeće za baciti, 2 kompleta bijele odjeće za rituale, ručnike, hranu samo u slučaju posebnog režima prehrane.
Na Izviru je jedini hram predačkih energija u Europi, izgrađen i neprekidno energetski dopunjavan i pripremljen za tu svrhu.

VIŠE: Iskustva sudionika transgeneracijskog čišćenja



Da li je opasno raditi ritual čišćenja 7 generacija?

Činjenica je da ritual radi sa traumama i to onim najjačim. Dio procesa je da ono što je ispod površine ispliva na površinu. Diskutabilno je što smatramo opasnim. Da li je opasno to što ćemo se neko kratko vrijeme intenzivnije suočiti s teškim emocijama ili je opasnije prenositi taj teret sljedećim generacijama? Kako nema kontinuiranog rada s genetikom, slojevi nerazriješenih tema slažu se jedan na drugi. Još prije ulaska u vidljiv svijet dijete nosi neke izazove s kojima će se suočiti u životu, kao ruksak s kojim se penje na planinu svojih ciljeva. Ako ne radimo s genetskim naslijeđem, dodajemo mu na leđa još stotinu nagomilanih ruksaka. Umjesto da se suočimo s tim slojevima nerecikliranih problema, stavljamo ih na leđa svojim potomcima jer nas je strah kratkotrajne nelagode u procesima rada s tim. Kako onda možemo govoriti o ljubavi prema svojoj djeci, o odgovornosti za vlastiti život, o emotivnoj spremnosti da živimo?

Rad sa precima je kompleksan. Ne može svatko biti kirurg; da bi netko nožem otvorio tijelo i očistio ono što treba, mora za to biti osposobljen. Isto tako, da bi netko mogao i smio biti mikrofon za rad sa mrtvima, mora proći dugotrajne pripreme da bi mentalno, emotivno i duhovno bio sposoban za takav poduhvat. Kao prvo, mora dovesti sebe u balans putem neprekidnog rada na sebi, na vlastitim emocionalnim paketima i svojoj genetici. Istovremeno studira razumijevanje svih životnih koncepata, umjesto pukog energetskog download-a. Često nailazim na neodgovarajuće tretiranje izazova. Ljudi govore o entitetima, a entitet može biti naš djed koji traži asistenciju. Treba razumjeti što se dogodilo i kako mu asistirati. Neodgovorno prizivanje mrtvih, bez sveobuhvatnih znanja o tome koga zovemo, može uništiti nečiji život. Zato je za rad sa precima neophodan preduvjet inicijacije u predačke energije kao što su Egungun i Gelede. Predačke energije nas povezuju sa zdravim nivoom predaka koji, da bi se uopće moglo raditi, asistira mrtvima s kojima radimo. Svećenik za rad s precima postaje terapeut u ime terapeutskih predaka, njihov predstavnik na Zemlji, što znači da je u neprekidnom kontaktu sa vidljivim i nevidljivim- a to nije laka zadaća za današnji svijet.

Živi Egungun oltar je manifestacija poštovanja, ponosa i snage. Koliko treba znanja, snage i sposobnosti za balansiranje balkanske genetike? Kad netko ima tumor, neće ga odstraniti nježnim puhanjem po površini kože. Treba naći talentiranog i osposobljenog kirurga da to odstrani. Ako se ne napravi ništa, tumor će se proširiti. Postoji rizik, svaka operacija je rizična, ali treba procijeniti koji rizik je veći: ostaviti tumor ili ga odstraniti. Ako ne reagiramo dok je nešto u fazi bezopasne intervencije, to će se rasplamsati. Kada genetski dio ponavljajućih nesreća i trauma dovede do obiteljske katastrofe, onda gasimo požar, a nastala šteta je nepopravljiva. Ono što postoji u obitelji, sigurno će se manifestirati u nekoj generaciji ukoliko ne bude tretirano.



akengen logoMateja Tomšič Akengen je svoj život posvetila radu s nesvjesnim, podsviješću i duhovnim bivstvom čovjeka. Preplitanjem mnogih tehnika čovjeku asistira da u samom izvoru iscjeljuje, transformira i/ili aktivira resurse, potrebne za kreiranje svog života. Kroz radionice, individualni terapeutski rad podržava čovjeka da otkrije svoj vlastiti potencijal i od promatrača i žrtve prelazi u kreatora života i osviještenog cjelovitog čovjeka, koji život živi.

Majstorski isprepliće trans, putovanje u drugo vrijeme, rad s arhetipovima, Hologramsko mateja slika 2razrješavanje čišćenje blokada, reprogramiranje uvjerenja.

U radu dodiruje svjesno, podsvijest, dušu, i radom s arhetipovima aktivira duboke transformacijske procese koji se odvijaju još dugo nakon susreta sa šamankom.

Adresa: Izvir 2, Slovenia
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
http://akengen.com/
www.facebook.com/online.skola.mudrosti