Iz srca Hrvatske i Like širimo vibraciju ljubavi

Iz srca Hrvatske i Like širimo vibraciju ljubavi
Rife frekvencijski uređaj
Piramida
Šumski hram
Organska hrana iz našeg vrta
Planinski zrak

Zahvaljujući radu našeg malog tima i volontera, donacijama mnogih dragih i velikodušnih ljudi te zahvaljujući svima vama koji nas godinama pratite i podupirete prisustvom na programima, Dolina Mira pomalo izrasta u pravi duhovno-energetsko-poljoprivredni centar i duhovnu zajednicu koja iz srca Hrvatske donosi iscjeljenje, blagostanje, mir, opuštanje i regeneraciju. 

 

1. Frekvencijski plazma uređaj po principu Royal Rife.

Sa preko 52.000 frekvencija, ovaj uređaj može djelovati na cijeli raspon Hertza na kojem se nalaze sva poznata oboljenja kako bi frekvenciju stanica uskladio sa zdravom i poništio frekvenciju patogenih organizama ili poremečaja.

dolina mira 1 uređaj

2. Mala piramida za meditaciju i energizaciju.

Konstrukcijski okvir piramide na mjestu buduće veće piramide. Sagrađena pod kutem 51.51 stupnja, povoljna je za dublje meditacije i povećanje energetskog protoka u tijelu.

dolina mira 1 piramida

3. Organska i s ljubavlju uzgojena i pripremljena hrana.

Na oko 1.000 m2 povrtnjaka i malog plastenika uzgajamo domaću organsku hranu koju onda pripremamo u slasna jela zbog koji se mnogi od vas kontinuiranu vraćaju u Dolinu Mira.

Osim uzgojenog povrća imamo i puno divljeg samoniklog bilja za jelo, čajeve, sirupe i sokove.

Ove sezone imamo tikvice, paprike, rajčice, krastavce, patlidžane, blitvu, špinat, grah, kukuruz, rotkvice, ciklu, mrkvu, luk, kupus, bamije, grašak, razne salate, tikve i lubenice.

dolina mira 1 uzgoj

4. Šumski hram

Na deset minuta hoda od centralnog dijela imanja nalazi se Šumski hram za meditaciju i iscjeljenje. Mnogi su tamo doživjeli prelijepa energetska i duhovna iskustva s bićima viših frekvencija, a sama lokacija omogućuje energetsko resetiranje i punjenje.

dolina mira 1 šumski hram

Hram Kozmičke Majke

Hram Kozmičke Majke je posvećen 05.07.2020. tokom proslave Gurupoornime. U njemu je moguće meditirati u slobodno vrijeme ili održavati seminare za do 15 sudionika. 

dolina mira 1 hram

5. Element voda - zaštićeni prirodni krajolici, rijeke i jezera

Izvor rijeke Dretulje i jezero Sinjac, najdublje jezero u Hrvatskoj gdje odlazimo na hladno kupanje, nalaze se na nekoliko minuta vožnje od Doline Mira. Nacionalni park Plitvička jezera udaljen je 45 minuta vožnje.

Na imanju imamo i vruću kupku za opuštanje u mjehurićima, a posebno u večernjim satima i noću pod zvjezdanim nebom.

dolina mira 1 voda

6. Udoban smještaj

Jedna cijela kuća na ovom seoskom imanju odvojena je samo za smještaj kako bi omogućila tišinu odmora i dobar san.

Svaka prostrana soba ima svoju kupaonicu u koju se pristupa s hodnika.

dolina mira 1 soba


Rezerviraj svoj termin za iscjeljenje i opuštanje Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Centar svijesti
http://www.centarsvijesti.com/

Jezero 108
Jezero I dio
Plaški 47304
Croatia 

Ivan Bavcevic
Centar svijesti