MOĆ ŽENSKE ENERGIJE

Iako možda ne gledate TV i ne pratite vijesti sigurno s vremena na vrijeme do vas stigne neka informacija za koju pomislite „Pa u što se ovaj svijet pretvorio?”. Nakon toga se možda zapitate i hoće li se to promijeniti na „bolje”, a odgovor se krije u citatu velikog Mahatma Ghandija: “Budite promjena koju želite vidjeti u svijetu.
Naša veličanstvenost nije tolika u tome da popravimo svijet, kolika je u našoj sposobnosti da promijenimo sebe.”

Našem svijetu/vremenu je prijeko potrebna iskonska ženska energija da bi Novo doba, o kojem svi pričaju, moglo svanuti svojim punim sjajem. A za buđenje kolektivne ženske energije potrebno ja da svaka od nas Žena daje svoj doprinos, vrijeme je da rasplamsamo zdravu žensku energiju koja je stoljećima, a možda i tisućljećima, bila zatomljivana i smatrana nečim sramotnim i lošim. Vrijeme je da odblokiramo barijere u sebi i pustimo ženu u nama da sazrije oblikovana balansom i ženskog i muškog principa. Vrijeme je da sve ono što su nas učili da su ženske „slabosti” vidimo kao najveću žensku snagu i počnemo je živjeti.

Na ovoj radionici ćemo pričati o usklađivanju i moći ženskog ciklusa, o moći i važnosti ženske energije, snage, senzualnosti, o važnosti ženskih zajednica i ženske povezanosti, dotaknut ćemo i temu yoni jaja te raditi jednostavne prakse i tehnike koje će pomoći da probudimo i njegujemo svoju bezvremensku i božansku ženstvenost i koristimo njenu moć za najveće dobro.

Na radionici će bit plesa, meditacija, povezivanja sa sobom, drugim ženama, Majkom Zemljom i Univerzumom, opuštanja i otpuštanja, možda će biti i suza, a veselja i sreće će biti sigurno.

Dopusti da Boginja u tebi izroni iz dubina i pokaže svijetu svu svoju svjetlost i veličanstvenost.

valentinaO voditeljici:
Valentina Šipuš zaljubljenica je u magiju. Vještica, vila, alkemičarka modernog doba. Žena koja je dugo tražila svoju svrhu i borila se s mnogim izazovima dok nije prihvatila da su upravo ti izazovi svrha i snaga zbog koje je došla na ovaj svijet. Upijajući znanja mnogih učitelja različitih religija, kultura i magija otkrila i usvojila je mnoge tehnike koje su joj promijenile život te u njega unijele obilje i naučile je da je ona kreator svoje realnosti. Na tom putu najveći utjecaj imaju učiteljice Ines Jukić i Sanja Radović iz tima Super Naturals kojima je Valentina već duže vrijeme asistentica u njihovim programima, radionicama i školovanjima. Valentina voli reći da su je njih dvije vratile na pravi put i pokazale kako da ponovno na život gleda kao igru. U procesu istraživanja različitih tehnika Valentinu su pronašla Yoni jaja koja su svojim magijom učinila da se izrodi projekt Moon Rituals u suradnji s Graciom Petek. Veliko učenje, ne samo u yogijskom smislu, primila je i od Majke Indije u čijem je zagrljaju provela mjesec dana kroz ljeto 2022 otkrivajući što stvarno znači pojam ljepote u svojoj punini i srži. Velika ljubav joj je i rad s djecom kroz yogu i cacao ceremonije.

Trajanje radionice: 17 - 20h
Mjesto održavanja: Studio Hara Varaždin, S. S. Kranjčevića 1
Cijena 30 eura
Akontaciju od 9 eura potrebno je uplatiti do 26. 1.
Prijave na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: