Ženske teme: izlazak iz uloge žene kao žrtve i narcizam

Drage žene,
većina žena se tijekom života nađe bar jednom u ulozi žrtve, a neke preuzmu u potpunosti taj identitet na poslu ili kod kuće kao supruge, majke i kćeri. Ženama u stanju svijesti žrtve odnosi ne idu od ruke, često se osjećaju neuspješno i da nešto gube, ljudi ih povrjeđuju i nanose bol, ostaju u toksičnim odnosima, uspjesi su kratkotrajni pa opet kreću novi problemi i često se osjećaju bespomoćno. Kroz ulogu žrtve žene se odriču vlastite vrijednosti i samopoštovanja te predaju vanjskim okolnostima i drugim osobama moć nad svojim životom.

Jedno od najdestruktivnih stanja jest biti u svijesti žrtve. U takvom stanju svijesti žena je u svojevrsnom zatvoru i stalno iznova privlači nove situacije i osobe koje ju stavljaju u svijest žrtve.

Radionica će vam pomoći da otkrijete gdje u svom životu preuzimate ulogu žrtve i zbog čega ostajete u njoj. Kada se oslobodite podsvjesnih razloga zbog kojih održavate odnose u kojima ste žrtve (učenja vrlina i lekcija, karmički odnosi, DNK zapisi, kolektivna svijest, itd), prestat ćete privlačiti određene vrste osoba ili situacija koje su uvijek iznova rekreirale ulogu žrtve.

Radionica će vam također ukazati kako pristupiti klijenticama koje su u ulozi žrtve kako bi ih oslobodili vjerovanja koja ih drže u toj poziciji. Na samoj radionici razgovat ćemo o najčešćim blokirajućim vjerovanjima.

Poseban dio radionice posvetit ćemo odnosima žena sa narcisima. Narcisima su privučene žene koje su najčešće imale narcisoidne roditelje. Razgovarat ćemo o brojnim karakteristikama žena koje privlače narcise i zašto su one privučene narcisima, dati dublju pozadinu za razumijevanje kako nastaju narcisoidne osobe te raditi na iscjeljivanju takvih odnosa, ali i narcisoidnih osobina kod sebe.

Ako imate narcisoidne roditelje, partnera ili šefove, imate priliku zatvoriti lekcije koje učite s njima te postaviti jasne i zdrave granice.

Osobe koje žive pod mentalitetom žrtve “koliko god se trudila, nitko nije zadovoljan sa mnom” i “što god napravila, nikada nije dovoljno” jako često žive u energiji krivnje te kada takvu ženu narcis ne poštuje, vara ili povrijedi na bilo koji način, ona na sebe preuzima krivnju. U svome pokušaju da udovolji narcisu, takva se osoba često odriče sebe. Zato je ovakav oblik odnosa žrtva-narcis jako čest i bitno je znati kako raditi na njemu.


Izlazak iz toksičnog odnosa sa narcisom Ženske teme Thetahealing

U intimnoj i podržavajućoj zajednici više od 40 theta praktičarki, a uz energetsku podršku učiteljica Nade i Beti naučit ćete:

• zašto žene ulaze u ulogu žrtve i odriču se vlastite vrijednosti i samopoštovanja
• kako prepoznati da li ste prisvojile i živite identitet žrtve – kao djelatnica na poslu, kao supruga, kao majka svojoj djeci, • kao kćer svojih roditelja, kao žrtva financijskog sistema ili životnih okolnosti
• prepoznati ulogu žrtve unutar sebe i kako vam to koristi
• kako nastaje identitet žrtve kao genetski zapis u DNK
• konkretne savjete kako izaći iz uloge žrtve
• kako raditi na postavljanju vlastitih granica i samopoštovanju
• kako raditi sa ženama koje su u ulozi žrtve
• kako se nositi s narcisoidnim muškarcem
• dublje razumijevanje i uzrok narcisoidne osobnosti – zašto i u kojoj dobi se javlja narcizam
• iscijeliti toksičnu vezu s narcisom
• osvijestiti i iscijeliti narcisoidne osobine kod sebe

Radit ćete niz energetskih i interaktivnih vježbi kojima ćete promijeniti neuronske puteve i izaći iz uloge žrtve:

• iscjeljenje Unutarnjeg djeteta koje je ostalo zarobljeno u djetinjstvu
• osvještavanje i oslobađanje uloge žrtve i vraćanje samopoštovanja
• čišćenje genetskih zapisa žrtve u DNK


Radionica “Izlazak iz uloge žene kao žrtve i narcizam” 5. dio je programa “Ženske teme 2023″, koji se sastoji od 8 dijelova, a održava se u Zagrebu i online. Radionica je otvorena za sve sa završenim Osnovnim DNK2 ThetaHealing® tečajem, bez obzira jesu li pohađali prošle dijelove programa “Ženske teme”.

Više o cijelom programu “Ženske teme 2023” pročitajte: ovdje. Ako se odlučite za čitav program, dobit ćete audio snimke prethodnih radionica.

ZAGREB + ONLINE: 27.03.2023. od 18 do 22 sata
Preduvjet: Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj

CIJENA OVE RADIONICE
53,00€ / 399,32 kn

CIJENA CIJELOG PROGRAMA
300,00 € / 2260,35 kn – PAKET svih 8 dijelova
Možete ići dio po dio i plaćati dio po dio ili doći samo na one koji vas zanimaju. U tom slučaju će vas ispasti 424€ (53€ x 8 dijelova), pa je bolje uzeti paket.

Ako niste završile Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj ovo je izvrsna prilika da se na njega prijavite. Tečaj traje tri dana – petak od 17 do 22 sata, te subotu i nedjelju od 10 do 18 sati. Sljedeći termini Osnovnog tečaja:

21.04. – 23.04.2023. – Zagreb + Rijeka
26.05. – 28.05.2023. – Zagreb + ONLINE
23.06. – 25.06.2023. – Rijeka + ONLINE
07.07. – 09.07.2023. – Zagreb
Više informacija o Osnovnom DNK2 ThetaHealing tečaju pronađite ovdje. Prijaviti se na Osnovni tečaj možete ovdje.

PRIJAVE:

Obavezna prijava na “Ženske teme” preko donje prijavnice. Ako se želite prijaviti samo na radionicu “Izlazak iz uloge žene kao žrtve i narcizam” odaberite 5. dio.

Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava uživo u prostoru Theta Centra u Zagrebu i ISTOVREMENO preko programa Zoom.

Veselimo se vašem dolasku!