Shiatsu tretmani na drugačiji način!

Atelje svjesnosti | Izaberi boju svog tretmana i oboji svoj život! 

Atelje svjesnosti je inovativan i kreativan pristup svakom čovjeku. Kroz različite tretmane, razgovor, i jasno definiran cilj, moguće je kreirati nešto novo i unijeti dašak svježine u vlastiti život.

Kroz umjetnost davanja i primanja probudit ćemo Vaš vlastiti kreativni potencijal. Drugim riječima, upoznat ćete umjetnika u sebi. Vlastitim spoznajama i osvještavanjem vlastite snage svatko od vas ima jedinstvenu priliku kreirati život kakav želi.
Velika podrška u tome su Shiatsu tretmani posebno kreirani upravo za ostvarivanje ciljeva. Sve što radimo dobro je pripremiti tijelo i svijest za to. Kroz tehnike pritiska, istezanja, rotacija i tretiranje meridijana po točnom određenom redosljedu moguće je daleko brže postići željeni cilj.

Jednostavnim riječima: oboji svoj život!

Želja i odluka za promjenom pokreće veliku kreativnu silu u čovjeku. Ako nije dobro usmjerena, ona može biti neiskorištena i od tuda mogu doći mnoge naše frustracije. U tretmanima kreativnu energiju usmjeravat ćemo na željeni cilj. Tako će izgledi za ostvarenje biti daleko veći. Kada je čovjek u području mira i tišine jednostavno je kreirati. U današnjem ubrzanom načinu života biti miran je postalo gotovo luksuz. Vječita jurnjava za nečim što možda i ne želimo, stavlja u zaborav našeg unutarnjeg kreativca. Svi smo barem jednom osjetili zanos kada radimo nešto što volimo. Tada posao više nije posao, već naš kreativni izražaj.

Kome je namijenjen Atelje svjesnosti?

Apsolutno svima. Nema nikakvih prepreka. Možda imate cilj koji želite ostvariti ili se samo želite dobro opustiti?! U Ateljeu uvjek nađemo način za ono što želite… Dođite i uvjerite se sami. S obzirom na to da se Atelje temelji na umjetnosti davanja i primanja svi tretmani su cijelu veljaču sniženi za 50%...

Vrste tretmana

vrste tretmana

vrste tretmana 2

Cijena tretmana: puna cijena iznosi 50€, a sada kroz cijelu veljaču 25€

Kontakt: 099/2215-444 (Mario)
Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
web: www.ateljesvjesnosti.com


 

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam