SVJESNA KOMUNIKACIJA

Želite bolje razumijevanje u komunikaciji? Reći ne i osjećati se dobro? Biti samopouzdani u osobnoj prezentaciji? Naučite osnove dokazano efikasne NLP komunikacije i uz Somatic Experiencing savladajte komunikacijski stres. Osvijestite svoju tjelesnu i verbalnu komunikaciju i budite autentični….

Komunikacija je način na koji se povezujemo sa vanjskim svijetom. Komuniciramo uvijek. I prekid komunikacije i šutnja je oblik komunikacije. Često stavljamo važnost na ono što kažemo, a manje smo svjesni kako to kažemo. Međutim mi komuniciramo i svojim tijelom, svojim gestama, izrazom lica, bojom i visinom glasom, energijom koju zračimo.

Zamislite kako držite luk i strijelu i imate samo fokus na smjer prema cilju no upoće ne obraćate pažnju na dah, na mirnoću, na to koliko ste nategnuli luk i sa kolikom snagom šaljete tu strijelu. Sigurno ćete ponekad pogoditi no to će više biti slučajno no svjesno. Što smo prisutniji u tijelu, što se bolje možemo regulirati i nositi sa stresom to imamo veći kapacitet biti svjesni naše cjelokupne komunikacije i utjecati na nju.

Istovremeno jasnije primamo poruke od drugih i sposobniji smo prilagoditi se njihovom jeziku kako bi se lakše i jednostavnije razumijeli. Na primjer, trebate održati prezentaciju na sastanku. No ljuti ste jer vam je to rečeno u zadnji čas i nervozni kada trebate pričati pred većim brojem ljudi. Iako dobro vladate materijom i stručnjak ste u svojem području, tihi ste, glas vam drhti, ruke vam se znoje, koristite poštapalice i stisnuli ste se u stolici. Dojam koji ćete ostaviti neće prenjeti vaše znanje i sposobnost već nesigurnost bez obzira na to što ćete izgovoriti. Odlična vijest je da to možete izmijeniti. Vaša sposobnost će doći do izražaja, vaši odnosi će biti bolji i bit ćete zadovoljniji.

Ovaj program pomoći će svima koji žele:
• bolje razumjeti sami sebe i nositi se sa svojim mislima, emocijama i ponašanjem;
• izbjeći i ukloniti nerazumijevanje u komunikaciji;
• postići izvrsnost u osobnoj prezentaciji (javni nastupi, prodaja, poslovni sastanci i slično);
• prepoznati što te pokreće i kako pokrenuti ljude oko sebe;
• razumjeti neželjene navike i ponašanje te ih početi mijenjati;
• imati fokus na rješenje, a ne na problem te doživljavati problem kao izazov;
• stvoriti skladne odnose ispunjenje razumijevanjem;
• prepoznati i aktivirati svoje potencijale;
• biti uspješan lider koji zna kako voditi i potaknuti druge ljude te kreirati osjećaj zadovoljstva i ispunjenosti u svojem okruženju.

VRIJEME ODRŽAVANJA
a) dva modula, jedan u veljači, jedan u ožujku s dnevnim rasporedom od 9 do 15 sati i pauzom za ručak
• 23.-24.3.
• 27.-28.4.
b) Šest puta po 2 sata grupnih online vježbi počevši u tjednu od 25.4., završno s tjednom koji počinje 6.5. Točan termin vježbi utvrdit će se u dogovoru s grupom.

Razmak između modula je mjesec dana kako bi imali vremena isprobati ono što ste naučili tijekom vikenda i izvježbati kroz tjedne grupne vježbe. Tjedne grupne vježbe sastojat će se od kratkog uvoda u vježbe od strane voditelja, podjele u manje grupe i razmjene u kojoj će svatko imati priliku voditi vježbu i biti vođen te završne razmjene u zajedničkom grupnom forumu u kojoj će biti prilike za feedback i pitanja.
Grupa je mala kako bi mogli optimalno raditi i svatko imao priliku dobiti najviše za sebe.
Minimalni broj učesnika je 4, a maksimalni 12.

KOTIZACIJA
Kotizacija uključuje 2 online vikend modula i 6 tjednih online vježbi u ukupnom trajanju od 34 sata i iznosi:
• 333€ za prijave do 9.3.24.
• 369€ za prijave nakon 9.3.24.
• u slučaju prijave 2 ili više sudionika zajedno (bračni par, prijatelji i slični) odobravamo 5% popusta na individualnu kotizaciju.

CERTIFIKACIJA
Svjesna komunikacija uključuje osnove NLP komunikacije. Za one koji žele produbiti svoje znanje po završenom programu otvorit ćemo mogućnost nastavka programa u trajanju od dodatna 4 vikenda nakon čega imaju mogućnost certificirati se kao NLP Praktičari.

O VODITELJICI
Gordana Radić, Msc psihosocijalnog savjetovanja i holistički terapeut, je iskusna voditeljica i kreatorica ovog jedinstvenog programa. Strastvena pobornica integrativnog holističkog pristupa čovjeku, Gordana spaja svestrane tjelesne, emocionalne i psihičke modalitete. Kao NLP Trener i Somatic Experiencing praktičar Gordana je kreirala obogaćeni komunikacijski program.

KONTAKT
Dodatne informacije na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
091/ 177 7770
www.sensaviva.hr

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE....MOJA PRIČA
GORDANAPrije dvadesetak godina započela sam proučavati principe transformacije i završila brojne edukacije u terapeutskom i savjetodavnom području. Bogato iskukstvo stekla sam pružajući podršku mnogobrojnim klijentima, ali i kroz svoj osobni put. Učila sam od svjetski poznatih učitelja i danas radosno i sa zahvalnošću sama stvaram inspirativne radionice i transformacijske programe koji moje klijente vode do novih razina uspjeha i uravnoteženi život u obilju. Bogato poslovno znanje i iskustvo stekla sam kroz školovanje u Londonu (ICAEW) i na visokim upravljačkim pozicijama u međunarodnim korporacijama (CFO, CEO).

Ove dragocjene organizacijske, projektne i druge vještine obogaćuju moje programe.

U osobnom životu puno sam putovala, upoznala mnogo različitih ljudskih sudbina i pogleda na svijet. Naučila sam da je svatko od nas autoritet za sebe. I sama sam prošla puno teških životnih situacija i moj izbor, ponekad i sa odmakom bio je – ovo je moje učenje. Sve alate koje dobijemo u životu koristimo fleksibilno, praktično i sa razumijevanjem svrhe. Moj izazov i radost je integrirati alate iz različitih područja i ponuditi cjelovite programe koji rade sa našim umom, emocijama, psihom i tijelom. Putovanje osobnog učenja nikada ne prestaje, tako sam nedavno završila Somatic Experince edukaciju (rad sa traumom, u tijeku još praksa pod supervizijom) i edukaciju za NLP trenera, a u tijeku je NLPt psihoterapeutska edukacija. To je istodobno kako za moj osoban rast tako i za moje klijente. Moja svrha i strast je pomoći ljudima u njihovom osobnom otkrivanju i ostvarenju.

 WWW

Prijavnica za radionicu SVJESNA KOMUNIKACIJA                                       ♦

                                     ♦

                                     ♦