WELLBEING LAB - RADIONICA ŽENSKOG ZDRAVLJA

Pozivamo vas na radionicu za žene koja je fokusirana je na balansiranje živčanog i hormonalnog sustava kroz praktične tehnike i vježbe.

Voditeljica radionice Ana Kutija je sažela važno teorijsko i praktično znanje za svaku ženu, čime će uštedjeti vaše vrijeme i potragu za informacijama kojih je često i previše.

Živčani i hormonalni sustav ključni su za naše cjelokupno zdravlje i dobrobit. Kada su ovi sustavi u ravnoteži, osjećamo se energično, stabilno i mentalno jaki. Međutim, moderan način života nas često nas izbacuje iz tog skladnog stanja, izlažući nas stresu, anksioznosti i hormonalnim disbalansima.

Kroz našu radionicu, naučit ćete praktične tehnike koje će vam pomoći povratiti ravnotežu i osjećati se optimalno.

Evo nekoliko ključnih elemenata koje ćemo obrađivati:

Disanje i opuštanje: upoznat ćemo vas s tehnikama dubokog disanja i meditacije koje će smanjiti stres i potaknuti opuštanje tijela i uma.

Fizička aktivnost: Učinkovite vježbe i prakse koje podržavaju rad vašeg živčanog i hormonalnog sustava. Ovdje ćemo istražiti različite vrste vježbi koje imaju pozitivan utjecaj na vaše tijelo i um.

Praktične tehnike za svakodnevni život: naučit ćete tehnike kao što su mindfulness i tehnike suočavanja sa stresom koje možete primijeniti u svakodnevnom životu kako biste održali ravnotežu.

Mini tretman za oslobađanje dijafragme, za opuštanje vrata i ramena - to dobiju svi na radionici kao i skriptu s potrebnim znanjem.

Poklon bon za individualni tretman dobit će jedna polaznica!

Kada: 17.4. 2024, 19:00 h - 22:00 h,
Gdje: Sport Educa, Nova ves 17, Kaptol centar, 1. kat
Cijena radionice: 40 €
Prijave i informacije na mail (do i zaključno s 15.4.2024.):: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

O voditeljici:

ana kutija 1Ana Kutija je praktičarka integrativne medicine s fokusom na manualnu terapiju. S više od 25 godina iskustva kombinira stručno znanje kao medicinska sestra, sportsko-medicinski manualni terapeut, kineziterapeut, DNS trener, yoga učitelj te certificirani PNEI terapeut kako bi pomogla ljudima u prevenciji i liječenju raznih zdravstvenih problema. Redovito organizira radionice, edukacije, predavanja, konferencije i projekte volontiranja kroz Wellbeing LAB te sudjeluje u međunarodnim konvencijama i znanstveno-stručnim konferencijama. Njeno dubinsko razumijevanje fascije i proučavanje PNEI sustava (Psiho-neuro-endokrino-imunološkog sustava) omogućava joj da pruži personalizirane terapeutske pristupe, a svojim znanjem i predanošću, pomaže ljudima da postignu optimalno zdravlje i unutarnji balans.

Photo by Maksim Goncharenok: https://www.pexels.com/photo/woman-at-a-flower-field-4348589/

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam