KUNDALINI JOGA NA BOSANSKIM PIRAMIDAMA – VISOKO 5.9.-8.9.2024.

Bosanske Piramide Visoko – kundalini joga retreat
Datum 5.9. – 8.9.2024.
Smještaj: hotel VEMA 4*, Visoko

Dragi i predragi svi,
Naši predivni retreatovi kundalini joge nastavljaju se iz godine u godinu i kundalini pleme stalno raste u svakom pogledu. Uvijek osluškujem vas i vaše želje i prijedloge.

Pa drago kundalini pleme, a i svi ostali zainteresirani, ovaj puta vas vodim u Visoko na piramide u Bosni. I sami znate koliko mi je zadovoljstvo pripremati i organizirati retreatove za vas i gledati vas sretne, zadovoljne i prepuštene trenutku.

Raditi ćemo kundalini jogu posvuda na jakim energetskim mjestima poput piramide Sunca, piramide Mjeseca, na Tumulusu, u parku Ravne. Iskoristiti ćemo snažne energije za bivanje u trenutku, osjećanje energija i osvještavanje sebe unutar svega što postoji na ovim jakim energetskim mjestima. Naći će se tu i vjetreni gong, a i pokoja tibetanska zdjela.

Molim vas da proslijedite ovaj događaj prijateljima i svima za koje mislite da bi ih zanimalo. Također možete pokloniti ovaj retreat dragoj osobi jer na svakom retreatu imam nekoga tko ga je dobio na poklon.

Lokalitet Bosanskih piramida otkriven je 2005/2006.g i tada su počela arheološka ispitivanja. Otkriveno je niz građevina drevne civilizacije starosti 29 do 39 tisuća godina. Radi se o oblikovanim blokovima kamena i čvrstog betona i keramike, te tragovi ljudskog pisma ugraviranog u keramičke monolite.

Ja sam posjetila ovo neobično i veoma energetski jako mjesto do sada dva puta. Ono što me se svaki puta najviše dojmilo su podzemni Tuneli Ravne. Oni su otkiveni u blizini najveće piramide, piramide Sunca i vode točno u središte piramide. To je mjesto do sada najviše istraženo pa je i zato najzanimljivije mjesto u ovom projektu otkrivanja. Boravkom u tunelima i u meditaciji možete dobiti mnoge uvide, spoznaje ili pak neka tjelesna iscjeljenja obzirom na jake energije koje se ovdje osjećaju. Tuneli vas intenzivno mogu napuniti energetski. Dobro je otići u tunele 2x dnevno po sat vremena ukoliko želite proširiti svoju svijest, regulirati krvni tlak, šečer u krvi itd.. a to ćemo mi i učiniti. Rano ujutro i navečer. O tome su brojni pisali kakav utjecaj su tuneli imali na njih. Ovdje ćemo odmoriti srce i dušu i obnoviti tijelo. Posjet ovakvim mjestima aktivira energetske kanale u tijelu i popravlja čakre. Na svim bitnim arheološkim lokacijama imati ćemo stručne vodiče iz fondacije „Arheološki park Bosanske piramide Sunca“.

** OKVIRNI PROGRAM
1. dan, rano ujutro okupljanje i polazak za Visoko. Usput ćemo uraditi pauzu i posjetiti arheološki park kamenih kugli u Zavidovićima i najveće kamene kugle u svijetu. Dolazak u Visoko biti će navečer i smještaj u hotel Vema. Večera.

2. dan, doručak i odlazak na prvi obilazak tunela uz službenog vodiča Arheološkog parka. Nakon toga ostanak, obilazak i meditacija individualno u tunelima. Iz tunela spuštamo se u krasni Park Ravne i radimo jogu. Slijedi kratka pauza za zdravi smootie, ćaj ili toplu juhicu... Potom odlazak na vrh piramide Sunca, stari grad. Posjet Arheološkom parku gdje je otkopan dio piramide. Po želji nakon toga i uz dogovor grupe, još jedan odlazak u tunele na individualnu meditaciju. Kasni povratak u hotel na večeru i odmor.

3. dan, doručak i potom odlazak u tunele na zajedničku meditaciju i boravak. Raditi ćemo pranajamu disanja jer u tunelima to ima još jači učinak na nas. Joga u parku Ravne i šetnja i razgledavanje parka. Slobodno za zdravi napitak, čaj, i sl. Zatim odlazak do piramide Mjeseca i piramide Ljubavi. Po želji i uz dogovor grupe, povratak u tunele i individualne meditacije. Večera u hotelu, noćenje.

4. dan, doručak, spremanje stvari, napuštanje hotela i odlazak u tunele na meditacije. Nakon toga odlazimo na divno mjesto, meni jako drago, vrh Tumulus i radimo jogu i meditaciju. Uz dogovor grupe možemo organizirati zajednički ručak prije povratka za Zagreb poslijepodne.

Program je podložan promjeni ovisno o vremenskim prilikama i dogovoru grupe.
Ovaj program na Piramidama otvoren je za sve osobe bez obzira na dob i spol.
Prijave što ranije, a najkasnije do 31.7.2024.
**Prijave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i na 0919759304 (Viber i WhatsApp)

piramide 2


***HOTEL VEMA 4*, 3 noćenja, polupansion, po osobi:
1. Jednokrevetna soba, 525 e
2. Dvokrevetna soba, 485 e
3. Trokrevetna soba, 405 e
4. Apartman, (za 3 osobe) 415 e, po osobi
5. Apartman, (za 2 osobe) 505 e, po osobi

** *Retreat uključuje:
- smještaj u hotelu Vema 4* na bazi polupansiona (doručak i večera)
- korištenje wellness centra (unutarnji bazen, jacuzzi, finska i parna sauna, relax soba) te parking,
- dvorana za jogu u slučaju lošeg vremena
- sav program tijekom 4 dana uz jogu i podršku,
- sve ulaznice u Arheološki park i u Tunele,
- stručni vodič na svim lokalitetima

ŠTO NIJE UKLJUČENO:
**U iznos nije uključena boravišna pristojba
***PRIJEVOZ iz Zagreba u Visoko i nazad nije uključen u iznos i organizirati ćemo ga prije puta ovisno o broju vaših prijava i za one koji nemaju auto (dijeljenje mjesta u osobnim automobilima, kombi prijevoz..)
Za rezervaciju sobe potrebno je uplatiti 150 e odmah po prijavi.

Link na hotel: Link na hotel: https://hotelvema.ba/hotel/


** *VODITELJICA:
Retreat na Bosanske piramide vodi Dragica Kopjar/Sarab Varta Kaur, iskusna voditeljica s dugogodišnjom praksom i iskustvom organiziranja raznih retreatova na raznim mjestima u Hrvatskoj i izvan nje, te raznih radionica, zaljubljenica u jogu i glazbu. Certificirana učiteljica kundalini joge, Theta Healing praktičarka, Gong majstorica (učitelj Don Conreaux).

Još nakon prve posjete Piramidama prije nekoliko godina, odmah sam dobila ideju za retreatom jer raditi močnu praksu kundalini joge na tako jakim energetskim mjestima je nešto zaista posebno i nadasve nezaboravno.
Brojne duhovne škole i radionice, predavanja, seminari, godinama su gradili moj put u duhovnost. Brojni boravci u Indiji i po ashramima odredili su moj put, kao i humanitarni rad u mojoj humanitarnoj udruzi Plavi anđeo preko koje djelujem s brojnim projektima u Africi još od 2011.g. Web stranica udruge: www.plavi-andeo.hr
Zato mogu reći za sebe da se danas bavim baš onime što najviše volim, a to je na neki način služenje drugima kroz humanitarni rad i duhovnost, što je i svrha moje Duše.
E pa drage Duše, ako je vaša Duša zavibrirala s ovime i pozvala vas da se družimo zajedno na ovom predivnom mjestu, javite mi se odmah! Ne razmišljajte puno!
Radujem se svima vama i zajedničkom druženju u dolini Piramida <3
Love2All <3

facebook događanje

piramide 12

 

 *TUNELI RAVNEpiramide 11 *PIRAMIDA SUNCA
piramide 10
 piramide 10  piramide 9
 piramide 8  *PARK RAVNEpiramide 7
 *PARK RAVNEpiramide 6  *KAMENE KUGLE - ZAVIDOVIĆIpiramide 5
 piramide 3  *SA dr SEMIROM OSMANAGIĆpiramide 1

 

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam