Uvodni tečaj TRANSFORMACIJSKOG DISANJA, listopad 2014.

Uvodni tečaj TRANSFORMACIJSKOG DISANJA, listopad 2014.

Transformacijsko disanje je tehnika emocionalnog dekodiranja, čija je svrha otpuštanje prošlih događaja, misli, emocija, situacija te svih dijelova stvarnosti koje više nisu u skladu sa onime što hoćemo živjeti.

Život u sadašnjem trenutku zahtijeva određene „prilagodbe“ od kojih se većina njih odnosi na kreativno djelovanje sa mjesta svjesnosti i odgovornosti za sve aspekte vlastite stvarnosti.

Dobrobiti transformacijskog disanja:

  • oslobađanje utjecaja stresa i opća relaksacija
  • oslobađanje od utjecaja prošlih negativnih situacija na naš sadašnji život
  • otpuštanje blokirajućih stanja
  • potenciranje radosti i životnog entuzijazma
  • poboljšanje kvalitete disanja doprinosi bržoj regeneraciji tijela djelujući putem apsorbcije kisika u tijelu
  • pomlađuje organizam

Dah je spona između uma i tijela:

ova tehnika tu vezu produbljuje intenzivom 40-minutnog disanja tokom kojeg se „čistimo“ od starih ,blokirajućih obrazaca, misli i emocija, dopuštajući svome tijelu da stvori nove referentne točke po kojima pamti ono što smo odlučili kreirati ,tj. nove i više misli  kojima težimo vibrirati..

Cilj tečaja:

je upoznati ljude sa ovom jednostavnom i lakom tehnikom koja se uvelike može prakticirati i „kod kuće“ kroz kraće nizove disanja, ali isto tako provesti polaznika kroz osnovnu metafiziku transformacijskog disanja . Kroz nekoliko uvodnih treninga polaznici uočavaju određene misli, tjelesne senzacije o kojima stvaraju vlastite referentne točke osvještavjući ih i otpuštajući kroz sigurno vodstvo iskusne voditeljice.
Prisutan je i individualan rad sa polaznicima na svaku temu iz ovog ciklusa radionica.

Uvodni tečaj sastoji se od tri radionice koje čine cjelinu osnovnog pristupa transformacijskom disanju.

NAPOMENA: Radionice se mogu pohađati i zasebno, jer polaznici dobivaju obilje informacija za rad na sebi.

Teme i termini održavanja:

Teme radionica su složene tako da obuhvaćaju osnovna područje ove tehnike sa širokim spektrom djelovanja.
1. radionica: Preobrazba osobne laži (datum održavanja radionice: srijeda 15.10.2014., sa početkom u 16.30- 19.30 h ) – radionica osobne  preobrazbe  obrazaca koje nosimo iz djetinjstva, od roditelja ili čak i dublje: od rođenja.   Uvodni dio radionice odnosi se na  tehnologiju transformacijskog disanja ( fiziološku i psihološku teoriju, rad sa tezom „Misao je kreativna“, pronalaženje vlastitog modaliteta osvještavanja negativnih obrazaca i njihove transformacije , nastavljajući sa  sessionom disanja u trajanju od 40 minuta.
2. radionica: Opraštanje i osvještavanje osobne nevinosti (datum održavanja radionice: srijeda 22.10.2014. od 16.30-19.30h ) – bavi se tehnikama otpuštanja i opraštanja svima i svemu što ne želimo ponovo ciklički doživljavati, bavi se uspostavljanjem stava o vlastitoj  stopostotnoj nevinosti kao osnovi za  sve ono što želimo kreirati za sebe u svojoj stvarnosti. Radionica uključuje i session 40 minutnog disanja uz vodstvo voditeljice .
3. radionica: Ljubav prema sebi, obilje (datum održavanja radionice: srijeda 29.10.2014. od 16.30-19.30h) – bavi se uzročno posljedičnom vezom između povisivanja sebeljubavi čišćenjem i transformacijom misli , osjećaja i obrazaca i svega što stoji između nas i života koji si želimo. Razvojem osjećja za vlastito, „autentično obilje „ ono koje dolazi sa mjesta osobne usklađenosti između onoga što želimo i onoga što već jesmo. Radionica je također upotpunjena sa sessionom 40 minutnog disanja u prisutnosti voditeljice i odgovore na pitanja koja se uvijek pojave.

Trajanje radionica:

Svaka radionica traje 3 sata zajedno sa teoretskim dijelom, disanjem i završnim dijeljenjem utisaka i pitanjima

Mjesto održavanja:  Apolon centar, Zagreb, Derenčinova 1/ IV.kat

A nakon uvodnog tečaja?

polaznici mogu, ukoliko to žele, nastaviti sa redovnim treninzima transformacijskog disanja u grupi, pod stručnim vodstvom, koji se održavaju nedjeljom navečer u Apolon centru. 

Cijena tečaja transformacijskog disanja:

  • jedna radionica, ukoliko se na nju dolazi zasebno - 250 kn, a ako odmah uplatite cijeli tečaj (sve tri radionice zajedno) – 600 kn

O voditeljici:

Autorica radionica je mag. politologije Katarina Perković, voditeljica tehnika Transformacijskog i Preporađajnog disanja u Apolon centru od 2011.g . Tehnike disanja su je počele zanimati kroz sport i borilačke vještine, da bi ih kasnije implementirala u svakodnevnicu istražujući njihovo djelovanje i primjenu na zdravlje, kvalitetu života, posao i međuljudske odnose.N akon školovanja za instruktoricu  transformacijskog disanja kod Chantal Gressard  učenice Sondre Ray, autorice poznatih knjiga sa područja samorazvoja i pozitvnog razmišljanja, započinje sa  pohodom na zdravije stilove života održavši do sada više od  pedesetak  radionica iz različitih sfera življenja. Uz transformacijsko disanje voli meditaciju , prirodu i sve što je čini sretnom.

Utisci polaznika:

„Posebnost i razlog za preporuku transformacijskog disanja svakako je voditeljica Katarina uz čije se blago vodstvo osjeca nježnost, sloboda i neki novi valovi oceana …” Kira
„Transformacijsko disanje  za mene , nije samo prakticiranje tehnike već vraćanje svome Ja. Granice ne postoje i nakon godina prakticiranja uvijek se može otvoriti novi nivo ( zagrebati dublje , čišće..). Najljepše od svega je  kada nas pitaju što  radite  na  transformacijskom  disanju , odgovor je: ništa – samo dišemo” Mladen
„U ovoj tehnici disanja pronalazim stvari; i dobre i loše.Loše puštam van, a dobre ostavljam unutra” Elizabeta
Transformacijsko disanje otvara srcanu cakru …..oslobada emocije… mjenja pogled na svijet i sebe, nas u odnosu na druge. hvala Katarini na nesebicnom davanju i otvaranju novih vidika …shanti om <3,
Nika
U sigurnoj i prihvaćajućoj energiji grupe imala sam priliku susresti svoje nade, želje i strahove na direktan, duboko intiman i samorazotkrivajući način koji mi je omogućio jasnije sagledavanje prošlosti, sadašnjosti i osobnog smjera ka budućnosti….
Renata

Prijave se vrše na broj telefona 091/ 576 0449  
ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: