MALENA U POTRAZI ZA VJEROM (Duhovno putovanje), Tatjana Pavlic Blažon

MOŽE LI KNJIŽEVNOST IGRATI ULOGU DUHOVNOG VODIČA?
Može li književno djelo pomoći u iscjeljenju traume, može li pomoći u duhovnom buđenju i može li nas pročistiti i iscijeliti?
To su samo neka od pitanja vezana uz teme koje su ambiciozno kompilirane u knjizi MALENA U POTRAZI ZA VJEROM autorice Tatjane Pavlic Blažon. Ova je knjiga njezin prvijenac takvog obujma i formata, dok autorica već ima prethodnog iskustva u pisanju, a njezine najnovije objave se mogu naći i na Atmi i Centru zdravlja.

Malena studio 1Iskustvo koje Tatjana prenosi u pisani tekst autobiografskog sadržaja jest gubitak bliske prijateljice Vjere popraćen pričom duhovnog buđenja u kojem njezina prijateljica dolazi iz onostranog svijeta kako bi Malenoj pomogla u povratku vjere. Mnogi od nas kroz svoje živote izgube nekog bliskog, izgube vjeru ili čak oboje istovremeno, a našu pravu snagu pronalazimo u sposobnosti da je povratimo, jer kada to učinimo dobivamo novu vrijednost, novi podstrek za vlastiti život. Teški događaji u životu obično i označuju početak transformacije.

Autorica je ujedno dugogodišnja meditantica, učiteljica joge, energetska iscjeliteljica te svoja iskustva iz tog područja pretače u onaj više alternativni dio knjige kojim provodi čitatelja kroz regresije, povijesni narativ koji nije službeno priznat te čak govori o temama poput kundalini te degradiranju DNK, što knjigu samu po sebi čini vrlo iskrenom, hrabrom i snažnom.
Ukoliko su vas neke od ovih tema zagolicale, ukoliko se usudite izložiti energetskom kodu knjige koji će vas podjednako uzdignuti kao i razotkriti u vama ono što biste najradije sakrili sami od sebe a usto uživali u vrhunskoj književnosti, javite se autorici za narudžbu knjige.

Pročitajte isječak iz knjige:

pogledaj

Knjigu možete naručiti preko DONJE NARUDŽBENICE
ili preko Udruge Studio Hara

Kontakt broj: 0915402189 (može na WhatsApp)
Preporučena donacija 15 EUR + 2 EUR trošak dostave

Ovo je broj računa udruge HR5824840081135043544 kod Raiffesisenbank Austria d.d.
STUDIO HARA, sjedište: Čakovec
Ulica Bana Josipa Jelačića 18.

Malena studio