ŽIVOT POD POVEĆALOM

ŽIVOT POD POVEĆALOM – što je psihoanaliza i može li nam pomoći?
Predavač: dr. Stanislav Matačić

Sljedeće prodavanje u sklopu ciklusa Planetopija srijedom u Makronovi

Srijeda, 22.4. u 19:00
Makronova, Ilica 11/1
Ulaznica 20 kn

Psihoanaliza ne liječi čovjeka, nego njegovu životnu priču. Kada se izliječi priča i čovjeku će biti bolje. Ovako bismo ukratko mogli sažeti ideju vodilju knjige Život pod povećalom u kojoj je poznati američki psihoanalitičar dr. Stephen Grosz ispričao brojne istinite priče iz svoje dugogodišnje prakse . No što je zapravo psihoanaliza? Kakve priče liječi i kako nam može pomaći? Je li Woody Allen dobro prenio ideju psihoanalize u svojim filmovima? Je li Freud još uvijek aktualan i leži li pacijent doista na kauču i prepričava svoje snove? Sve što ste ikada htjeli znati o psihoanalizi, a niste se usudili pitati ( ili niste imali koga) saznat ćete u srijedu, 22. 4. na predavanju u sklopu ciklusa Planetopija srijedom u Makronovi kada ćemo o ovoj iznimno zanimljivoj temi razgovarati s dr. Stanislavom Matačićem, uglednim psihoanalitičarom i predsjednikom Hrvatskog psihoanalitičkog društva.
Pozivamo vas da nam se pridružite i poslušate razgovor o psihoanalizi, egu, svjesnom i nesvjesnom, tumačenju snova te o ozbiljnoj ali i šaljivoj strani psihoanalize.

Dr. med. Stanislav Matačić priznati je hrvatski psihoanalitičar, predsjednik Hrvatskog psihoanalitičkog društva te vanjski suradnik Akademije dramskih umjetnosti, gdje predaje teorijske kolegije iz psihoanalitičke perspektive na studiju glume.

Ulaznica za predavanje je 20,00 kn te je ujedno i vaučer za popust pri kupnji knjiga na predavanju ili u knjižari Planetopija, Ilica 72. Ulaznice možete kupiti u našoj knjižari ili u Makronovi prije predavanja.

Vlasta Prohaska Jarec
Odnosi s javnošću/marketing
Tel: 01/4851 557
Mob: 099/217 0403
www.planetopija.hr
www.facebook.com/planetopija